Lokalizácia
Formulár sa odosiela
jj, boli sme dvaja "stastny" :roll: :lol: .

Orsigo az budes u nas sa stav mam doma 40cm kusok vodarenskej trubky tu nezlomis :lol: :lol:
Ale ak by som nosil klobuk tak dam dole....obdiv :shock:
Zobraziť komentár 26.08.2007 - 12:58:41
00
Nuz toho roku je padov viac ako po ine roky. Dijck, Muffin, MirecBB by vedeli rozpravat. Mne sa toho roku tiez nieco uslo, nastastie bez nasledkov. Muffinovi prajem skore uzdravenie.
Zobraziť komentár 26.08.2007 - 13:24:09
00
Bobcha: videl som na maratone asi 3och ludi s trickom BIKETEAMVT....myslel som si ze jeden z nich si aj ty, ale nevedel som ktory :D

no ja som bol ten najväčší.. :lol: a bolo nás tam viac- každý v drese INTERSPORT bol od nás. no výsledkom sa chváliť nebudem ale tak turistika a pokec bol dobrý..:) nabudúce zoberiem aj triko MTBiker
8)
Zobraziť komentár 26.08.2007 - 16:45:31
00
Ja som bol na Dubnicaku. I ked sa mi nedarilo ako by som ocakaval (technicke problemy) moc som si to uzil . Krasne pocasie super trat a super ludia. Na rok idem urcite znovu.
Zobraziť komentár 26.08.2007 - 16:49:10
00
Tak ja som startoval na Dubnicom isiel som 67km trat a sponcil som 1. v kategorii juniori. Bol to moj prvy pretek nad 50km mal som trochu obavy ale vsetko bolo super od pocasia po trat az po vysledok. Trochu ma zaskocili v cieli ked som cely stastny zastavil ze to mam za sebou nestihol som si ani odopnut tretru uz bola pri mne slecna co brala chip-y to bolo troska cudne a aj hladanie miesta vydaja stravy bol troska problem :-D ale inak super. Tesim sa na dalsi rocnik
Zobraziť komentár 26.08.2007 - 16:57:01
00
Takze ja som siel Dubnicak, konkretne trat Hard a skoncil som 22. v kategorii a asi 28 celkovo. Ale viacej ako vysledok ma tesi ze som to presiel a uzil si to.
Zobraziť komentár 26.08.2007 - 17:45:49
00
hehe, no neviem, ci ma pre mna este zmysel cokolvek hodnotit...
islo sa mi super, na Kojsovke som bol za cca. 1:30hod, nasledne zjazdiky som si dost vyrazne vychutnaval, no v tom inkriminovanom mieste mi zacalo zadne koleso plavat ako pri prerazenej dusi...

snazil som sa to nejako korigovat, hlavne som chcel zabranit tomu, aby som vletel do rigolu plneho kamenov a konarov...pri pribrzdeni ma ale klasicky vymrstilo dopredu a ja som padol naplocho na hrudnik a hlavu...pri tom mi vyrazilo dych, takze som v prvom momente myslel, ze je po mne, a kym prisli dalsi, bola to pre mna cela vecnost...

postupne som sa spamataval, zbieral zo zeme a nejako sa s pomocou dalsich 90karov doplazil k najblizsiemu regulovcikovi...tam som uz zacinal byt vcelku pri zmysloch, a tak som sa pustil na biku dalej...este som vyrovnal rajdy, a kedze akurat na tom istom mieste Latanka doopravoval defekt, chvilu sme isti spolu a debatili o "tazkom zivote bikera" :P ...dosiel som az na miesto, kam mi dohodli prijazd sanitky, sympaticka pani doktorka ma prezrela, ci nemam nic zlomene, v ramci moznosti mi osetrila rany a vybral som sa znova na trat...

prekvapujuco sa mi islo dobre, no v zjazde do opatky som si uvedomil, ze mam okrem ineho narazene zapastie, takze som citil kazdu nerovnost :x nakoniec som nic neriesil, a po dojazde 50koveho okruhu na Jahodnu som to zabalil...verim tomu, ze by sa mi dalsich cca. 35-40km podarilo prejst bez problemu, ale uz som na to nemal velmi chut...a okrem toho, chcel som po roku stihnut tombolu :)
to bol vlastne hlavny dovod, preco som to zabalil :lol: , takze k rozumnemu rozhodnutiu ma doviedli srandovne dovody...

uff...pekne som sa rozpisal, no z toho celeho je pre mna poucenie, naco je cloveku inteligencia, ked nepouziva rozum...podobne, ako po horalovi mozem len povedat-nabuduce vam to ukazem :P
Zobraziť komentár 26.08.2007 - 18:36:13
00
este zvlast prispevok pre tych, ktori mi pomohli pozbierat sa z najhorsieho a zavolali mi sanitku...napamatam si vase cisla ani mena, ale aj tak Vam dakujem, pomohli ste mi vo chvili, ked som mal pocit, ze zomieram
Zobraziť komentár 26.08.2007 - 18:41:04
00
Si tvrdy bojovnik, tak prajem vela stastia do dalsich bojov v terene a skore uzdravenie.
Zobraziť komentár 26.08.2007 - 20:24:24
00
este zvlast prispevok pre tych, ktori mi pomohli pozbierat sa z najhorsieho a zavolali mi sanitku...napamatam si vase cisla ani mena, ale aj tak Vam dakujem, pomohli ste mi vo chvili, ked som mal pocit, ze zomieram

muffin tebe ide. Na horale k.o. od techniky, teraz k.o. od šutrov. Davaj pozor. Gratulujem vsetkym, čo tento weekend niečo odpretekali. Ja sa šetrím až do Prešova. :wink: Ale dnes som si dal konečne královku po dlhej dobe.
Zobraziť komentár 26.08.2007 - 20:34:30
00

...no teší ma Muffin, že sme sa "zoznámili", bol tam so mnou ešte Matej Kiraľvarga z KE... inak ak Ťa to poteší, presne na tom istom mieste som spadol ja minulý ročník 1KBM - predbiehal som zľava nejakých pomalších presne v tom rigole, ktorému si sa chcel vyhnúť :-) ..ale iba som si skrvavil ruku a nohu a frčal som ďalej... inak, keď si ma pár sto metrov pred pádom predbehol, povedal som si, že Ti asi odišli brzdy, keď si sa tak prehnal okolo mňa... :-) ..no fajn, preberieme to najbližšie pri pive... na ktorom maratóne najbližšie štartuješ...?

P.S. Ešte mám pivo u Juraja z Hlinného, vraj viem dobre nitovať reťaze, len mi potom hnusák ešte nadelil 22 minút :-(
Zobraziť komentár 26.08.2007 - 20:41:18
00
2 muffin myslim ze keby nosis silt na prilbe bolo by to lepsie.
ps mozno si ho odtrhol pri pade potom ber prispevok za bezpredmetny :wink:
Zobraziť komentár 26.08.2007 - 20:58:04
00
moj pocit z 1kbm je taky ze boh ma asi nema rad...za cely rok nedostanem ani jeden defekt a potom na dvoch maratonoch dostanem tri defekty(na tomto len jeden)samozrejme nic na opravu defektu som nemal kedze minuli rok som mal a bolo mi to na prd bo som dostal hnet dva defekty naraz a mal som len jednu dusu. :oops: .takze po desiatich minutach slapania sa pri mne pristavill mlady chlapik ze mi pozicia dusu no ked som povedal ze mi treba aj pumpu tak povedal sorry a fical dalej nastastie sa jeden velmi dobry clovek nasiel ktory mi bol ochotny nechat pumpu aj lepky takze som to niejak zalepil a dosiel na jahodnu.tymto mu chcem aj podakovat a ospravedlnit sa mu kedze chudak dostal potom aj on defekt a jeho naradie som mal ja tak sorry.ked sa este odvazim ist na preteky tak si urcite zoberiem aspon 4 duse a lepiacu supravu :?
Zobraziť komentár 26.08.2007 - 21:49:00
00
Tak ja som startoval na Dubnicom isiel som 67km trat a sponcil som 1. v kategorii juniori. Bol to moj prvy pretek nad 50km mal som trochu obavy ale vsetko bolo super od pocasia po trat az po vysledok. Trochu ma zaskocili v cieli ked som cely stastny zastavil ze to mam za sebou nestihol som si ani odopnut tretru uz bola pri mne slecna co brala chip-y to bolo troska cudne a aj hladanie miesta vydaja stravy bol troska problem :-D ale inak super. Tesim sa na dalsi rocnik

vieš čo je zaujimave... bol som v mužoch 4... mam 17 :) podla rozumu by som mal byt v junioroch. ked som kukal vysledky dal som ti skoro 25 minut :D ... enjoy
Zobraziť komentár 26.08.2007 - 21:56:15
00

vieš čo je zaujimave... bol som v mužoch 4... mam 17 :) podla rozumu by som mal byt v junioroch. ked som kukal vysledky dal som ti skoro 25 minut :D ... enjoy

asi si si na prihlaske zle zaskrtol kolonku...to je nemileee
Zobraziť komentár 26.08.2007 - 22:13:28
00
keyboard_arrow_up