hehe, no neviem, ci ma pre mna este zmysel cokolvek hodnotit...
islo sa mi super, na Kojsovke som bol za cca. 1:30hod, nasledne zjazdiky som si dost vyrazne vychutnaval, no v tom inkriminovanom mieste mi zacalo zadne
koleso plavat ako pri prerazenej dusi...
snazil som sa to nejako korigovat, hlavne som chcel zabranit tomu, aby som vletel do rigolu plneho kamenov a konarov...pri pribrzdeni ma ale klasicky vymrstilo dopredu a ja som padol naplocho na hrudnik a hlavu...pri tom mi vyrazilo dych, takze som v prvom momente myslel, ze je po mne, a kym prisli dalsi, bola to pre mna cela vecnost...
postupne som sa spamataval, zbieral zo zeme a nejako sa s pomocou dalsich 90karov doplazil k najblizsiemu regulovcikovi...tam som uz zacinal byt vcelku pri zmysloch, a tak som sa pustil na
biku dalej...este som vyrovnal rajdy, a kedze akurat na tom istom mieste Latanka doopravoval defekt, chvilu sme isti spolu a debatili o "tazkom zivote bikera"

...dosiel som az na miesto, kam mi dohodli prijazd sanitky, sympaticka pani doktorka ma prezrela, ci nemam nic zlomene, v ramci moznosti mi osetrila rany a vybral som sa znova na trat...
prekvapujuco sa mi islo dobre, no v zjazde do opatky som si uvedomil, ze mam okrem ineho narazene zapastie, takze som citil kazdu nerovnost

nakoniec som nic neriesil, a po dojazde 50koveho okruhu na Jahodnu som to zabalil...verim tomu, ze by sa mi dalsich cca. 35-40km podarilo prejst bez problemu, ale uz som na to nemal velmi chut...a okrem toho, chcel som po roku stihnut tombolu
to bol vlastne hlavny dovod, preco som to zabalil

, takze k rozumnemu rozhodnutiu ma doviedli srandovne dovody...
uff...pekne som sa rozpisal, no z toho celeho je pre mna poucenie, naco je cloveku inteligencia, ked nepouziva rozum...podobne, ako po horalovi mozem len povedat-nabuduce vam to ukazem