Pozývam všetkých bikerov zo Žiliny a blízkeho okolia na prvomájový výjazd na chatu pod Suchým a Polom. Počasie sice asi nebude najlepšie ale ešte sa nestalo že by sa tam nešlo. Zraz o 9.00 most na Bulvári.
Katko
Fajn pocasie jeden defekt tri urvate ventily na dvoch dusiach navrat do ZA na pozicanom kolese, bez zadneho prehadzovaca a zadnej brzdy Doteraz nechapem, ako sa mi to podarilo - zlikvidovat tie dva ventily na tych dusiach No kto umi, ten umi a kto neumi, ten cumi
Ale bol to pekny den
P.S. Este som zabudol dodat, ze som skoro pri zjazde stratil tachac , takze som sa 3 kilaky vracal do kopceka Ale nasiel som ho
Pfúuuuuuuu, okúpaný, najedený, v suchom a teplom konečne.
Až na dve menšie saltá a miliardy múch na chate pod suchým to bolo neuveriteľné, fantastické.
Chcem sa Všetkým poďakovať, no najmä skupinke Icemanovcov, Bercovi a Nellke(iste som na niekoho zbudol, ale vzhľadom k môjmu momentálnemu duševnému stavu mi to snáď prepáčite ), ktorých som cestou z Dubňa trošku zdržiaval, no vždy ma počkali. Mal som toho už fakt že plné nohy a až ma od vyčerpania klepalo.
Našťastie som natrafil na pumpu Agip, kde som si dal colu a veľký hambáč, čo mi vlialo silu na poslednú cestu cez Žilinu domov.
A všetkým zúčastneným veľká
no však ten šiel s nami a druhého sme cvakli cestou dole ale rád by som vedel ako niektorí išli dole, počet pív a poldeci sa tam zvyšoval exponenciálne
Tak ale poldecáky sa nepili, iba malinké štamprlíčky A vlastne ich ani tak moc nebolo, teda nebolo ich toľko, aby to nejak narušilo rovnováhu. Ale určite by sme viacerý dychovou skúškou pri policajnej kontrole neprešli bez pokuty
je to paradoxné no pravdou je, že rozkladom maleho množstva alkoholu sa dá získať energia. Jedno pivko tj. zopár rýchlych jednoduchých cukrov a pomale dextríny nikdy nemôžu uškodiť. tak ako aj jeden panák. Píšem schálne jeden .
Pilo sa málo, inak by som sa na tomto mieste iste zabil
Keď sa hore vravelo, že my pôjdeme tadeto a blázni môžu ísť žltým chodníkom, hneď som vedel, ku komu sa nemám pridávať, no pridal som sa
Tak ale žltý chodník bol OK, len ten záver cez rúbanisko na zvážnicu bol zaujímavý
2 Foxík: dikes za vysvetlenie, už viem, z čoho máme toľko energie
U mňa pivo pôsobí ako dáke sedatíva. Keď na výjazde vypijem jedno, tak pol hodinu sa nemôžem dostať do tempa a ledva sa vlečiem. Ale nejaký ten jeden panáčik ma akosi nabudí
tak ja som siel dole po cervenej na starhrad po tych borovickach a pivach sa mi mihala dost stopa na moje prekvapenie bez padu ale samko hapal uz pri konci.tak narazene kolienko a vyrazeny dych
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Fajn pocasie
Ale bol to pekny den
P.S. Este som zabudol dodat, ze som skoro pri zjazde stratil tachac
Až na dve menšie saltá a miliardy múch na chate pod suchým to bolo neuveriteľné, fantastické.
Chcem sa Všetkým poďakovať, no najmä skupinke Icemanovcov, Bercovi a Nellke(iste som na niekoho zbudol, ale vzhľadom k môjmu momentálnemu duševnému stavu mi to snáď prepáčite
Našťastie som natrafil na pumpu Agip, kde som si dal colu a veľký hambáč, čo mi vlialo silu na poslednú cestu cez Žilinu domov.
A všetkým zúčastneným veľká
Keď sa hore vravelo, že my pôjdeme tadeto a blázni môžu ísť žltým chodníkom, hneď som vedel, ku komu sa nemám pridávať, no pridal som sa
2 Foxík: dikes za vysvetlenie, už viem, z čoho máme toľko energie
U mňa pivo pôsobí ako dáke sedatíva. Keď na výjazde vypijem jedno, tak pol hodinu sa nemôžem dostať do tempa a ledva sa vlečiem. Ale nejaký ten jeden panáčik ma akosi nabudí