Pozývam všetkých bikerov zo Žiliny a blízkeho okolia na prvomájový výjazd na chatu pod Suchým a Polom. Počasie sice asi nebude najlepšie ale ešte sa nestalo že by sa tam nešlo. Zraz o 9.00 most na Bulvári.
Katko
Pojde sa za kazdeho pocasia ta ista trat, resp. je plan B pri neurcitom alebo zlom pocasi? Mne sa po dazdi na Polom trepat nechce i ked verim, ze by som tam moc nechybal .
Ide sa len toto je to tradícia, ak sa ti nechce isť na polom nevadí niektorí sa už na suchom zrubu a potom ledva zidu dole. no a počasie myslim bude ok, dnes malo byť hnusne a nie je to take zle. ratam s tym ze do pondelka sa to este zlepsi.
juuuj to dnes muselo byt husteee. este okolo obeda som myslel ze aj ja si dam pauzu a pojdem pojazdit ale nejak mi to padlo a okolo 14 som bol aj celkom rad ze som ostal doma. takze ako bolo?
Bolo alias lolo bol doma . Ja viem - ta otazka nebola na mna, ale nepomohol som si. Tiez by ma zaujimalo ako Bolo? Ja som nesiel z technickych pricin a je mi trochu aj luto .
mne je teda luto fest....som ostal v blave, lebo zajtra mam povinnosti a sa mi neoplatilo ist na otocku a s takou predpovedou pocasia.....tak rychlo ktosi napiste, ze bolo maximalne hnusne a riadne ste zmokli a ze dohromady ani nikto riadne nebol, nech ma to az tak nemrzi ...
no bolo celkom mokro hlavne okolo 12-ej. boli sme len na chate pod suchým ale účasť celkom slušná tak minimalne 20 ludí na to aké bolo počasie celkom dosť.
Budu aj fotecky len ich musim pozbierať.
Tak ako aj po minulé roky aj tento rok sa dúfam stretnú všetci žilinskí bikeri na tradičnom prvomájovom "sprievode" smerom chata pod Suchým a sedlo Javorina - Polom. Nezabudnite si kondičku.....
Hmm no môžu ak zvládnu aj cestu domov inak ja bohužial na Suchý asi nepôjdem kvôli iným športovým povinnostiam , ale Polom by som mal stihnúť Som zvedavý na nové tváre na fotkách
neviem, ci mi ta chripka ci keho slaka to mam, do vtedy prejde. ale ak sa to zlepsi, tak ja to tam nejako VYTLACIM , mozno aj s vajlom, i ked on to tam urcite vyslape
tak, dnes som bol za mojou samankou.
a vyslo z toho, ze od dnes som na drogach
nurofen = ibuprofen + efedrin = ibuprofen + derivat amfetaminu
proste doping. som zvedavy, ci to prejde do pondelka... ak hej, tak to tam dotlacim lebo vyslapat to nabeton nevyslapem, kedze teraz ledva sedim
tak, uz som sice na tom o hodne lepsie so zdravim, teda aspon fyzickym, a teraz som zas psychicky trochu down.
takze urcite s vami nepojdem na biku pod suchy, leda tak peso vas tam spoznat
toto mnohe vysvetli: http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?p=60888#60888
no, takže akcia bola isto vydarená, z telefonickej odozvy sa jej zúčastnilo minimálne 30 bikerov, možno aj viac. tí, ktorí nemohli ísť na Chatu pod Suchým (napr. ja) vyrazili len na Polom a postretali časť tých, ktorí si to dali v plnej verzii.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Budu aj fotecky len ich musim pozbierať.
Tuho rozmyslam aj nad touto prvomajovou variantou, ale este uvidim ako zamiesaju poradim ziletkari a hlavne frajerka
sa ho spytaj
a vyslo z toho, ze od dnes som na drogach
nurofen = ibuprofen + efedrin = ibuprofen + derivat amfetaminu
proste doping. som zvedavy, ci to prejde do pondelka... ak hej, tak to tam dotlacim
takze urcite s vami nepojdem na biku pod suchy, leda tak peso vas tam spoznat
toto mnohe vysvetli: http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?p=60888#60888