Zdravím všetkých čo by si išli zajazdiť, táto trasa ešte nie je na 100% bude záležať na počasí. kto by chcel teda ísť nech napíše, stretávame sa na Bielom Kríži o 9.30. Ale len seriozne čakať nebudeme ani zo slušnosti
V nedelu chcem vybehnúť určite, len pôjdem opačným smerom ....
Žel.studnička, Kačín, M.Slavín, Stupava, Pajštun, Košarisko, B.Kríž ....
Možno sa niekde stretneme
Tak ked uvidíte 1 na TREKU, 1 na MERIDE - fulloch tak tam určite uvidíte ešte 1 na HT v červenom drese NORTHWAVE a žltej prilbe, to bude moja maličkosť taký malý chrt
jaaaj bude zasraty ako nikdy v zivote pokial nepojdete po ceste
dnes som tam bol trenovat isiel som na Biely Kriz a Kosariska po ceste a cestou 2x tazili drevo (medzi Cer. k. - Bliel. Kriz a potom za Biel Kriz. a odbockou na Nestich) nie je tam vela blata ale je to take kluckovanie, najhorsie je na tom asfaltka za odbockou do Medenych hamrou smerom na Kosariska tam urobili miesteny ochranari ci kto zregulovali potok co ide vedla cesty a podavali tam nejake dreva a ako vela prsalo tak sa tam vylial potok a cela sirka asfaltky na useku asi 150m je take hnusne blato a este k tomu tam bol dnes bager co cistil kanal vedla cesty a ten robos co to ovladal si vobec nevsimol ze idem vedla na biku a skoro do mna nabural s tou tyzicou...
Kazdopadne do nedele bude asfalt suchy a mozno aj les...
Ale trasa na Biel. Kriz po trase Vlka je nezjazdna lebo za Kacinom tazia drevo a je tam bahno po kolena... takze to bude suche mozno o mesiac.
vybavila som... dnes si dam cvicny kopec a od 20hod. budem kukat amaterske videa pod mostom Lafranconi, zajtra hura vykupit Kaktus bike a v nedelu hura do Karpat porusovat zakon..
roman:bol si super skoro ako my
Takto sme už dlho neboli vypluty, sebe sa nedivím ani Braňovi ale ked už Jaro nevladal lebo dostal krče to sa mu ešte nestalo.
Darmo je to vidieť ked má človek čas plne sa venovať biku.
to koleso som dnes šupol do servisu, po ceste mi rupol ešte jeden "drát"mám aj vajko
Pokial nemáš vajko vo výplete je fajn
niekedy si to môžeme zopakovať, aj ked neviem či ma po terajších skúsenostiach zoberiete biku sa venujem len s polovice tak, ako by som si želal. Vďaka za výlet.
Hlavne že ste prežili .... moje spodné motto nabudúce mi ukážete ako sa to robí
roman, ty takto nicis chlapcov ja som stretla akurat mar_tina a dala som Borinku a Pajštún, vás som nestretla, hoci bajkerov bolo naozaj vela, asi vyuzivaju posledne teple a slnecne dni hoci v lese bola kosa, 17st.
Tak, tak, sebadeštrukcia 6 týždnov nesedíš na bicykli, potom sa ti ozve "nejaký" roman a ty vypluješ dušu lebo nestíhaš
Ja ale dúfam že budúci rok to bude lepšie, že sa častejšie dostanem na bike či už s polovičkou a detmi alebo sám.
Skôr sa ale budeme s chalanmi orientovať na dlhšie celodnové výjazdy s množstvom prestávok niekde dalej v Karpatoch.
Budeme ale radi ked sa niekto vždy pridá.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Žel.studnička, Kačín, M.Slavín, Stupava, Pajštun, Košarisko, B.Kríž ....
Možno sa niekde stretneme
čo šklebíš .... tvoje je jednoduchšie
dnes som tam bol trenovat isiel som na Biely Kriz a Kosariska po ceste a cestou 2x tazili drevo (medzi Cer. k. - Bliel. Kriz a potom za Biel Kriz. a odbockou na Nestich) nie je tam vela blata ale je to take kluckovanie, najhorsie je na tom asfaltka za odbockou do Medenych hamrou smerom na Kosariska tam urobili miesteny ochranari ci kto zregulovali potok co ide vedla cesty a podavali tam nejake dreva a ako vela prsalo tak sa tam vylial potok a cela sirka asfaltky na useku asi 150m je take hnusne blato a este k tomu tam bol dnes bager co cistil kanal vedla cesty a ten robos co to ovladal si vobec nevsimol ze idem vedla na biku a skoro do mna nabural s tou tyzicou...
Kazdopadne do nedele bude asfalt suchy a mozno aj les...
Ale trasa na Biel. Kriz po trase Vlka je nezjazdna lebo za Kacinom tazia drevo a je tam bahno po kolena... takze to bude suche mozno o mesiac.
Takto sme už dlho neboli vypluty, sebe sa nedivím ani Braňovi ale ked už Jaro nevladal lebo dostal krče
Darmo je to vidieť ked má človek čas plne sa venovať biku.
to koleso som dnes šupol do servisu, po ceste mi rupol ešte jeden "drát"mám aj vajko
niekedy si to môžeme zopakovať, aj ked neviem či ma po terajších skúsenostiach zoberiete
biku sa venujem len s polovice tak, ako by som si želal. Vďaka za výlet.
Hlavne že ste prežili .... moje spodné motto
sam si ho tam sam sam sam. no jooo ....
Ja ale dúfam že budúci rok to bude lepšie, že sa častejšie dostanem na bike či už s polovičkou a detmi alebo sám.
Skôr sa ale budeme s chalanmi orientovať na dlhšie celodnové výjazdy s množstvom prestávok
Budeme ale radi ked sa niekto vždy pridá.