Lokalizácia
Formulár sa odosiela
...veď práve to kritizujem, nabudúce pekne na ľavý bok položiť...

a ako by si vyberal pevnú 20mm osku (imbus na každej strane)? a si sám a nemá ti kto podržať bajk... nehovorím, že sa to nedá, ale je to ako keď sa škrabkáš ľavou rukou za pravým uchom...
Zobraziť komentár 07.07.2008 - 21:42:10
00
...a este mi neda, konecne viem co je to ten AM.EN;
najprv som chcel napisat ze je to vlastne XC, len hore kopcom sa tlaci;
presnejsie bude, ze to neni kategoria horskeho bicyklovania ale vseobecne vesele stretnutie s pohodovym pojazdenim :)

nič nevieš... toto nebol pravý am.en. chýbali šutrové a koreňové singlíky... s druhou časťou ale súhlasím :wink:
Zobraziť komentár 07.07.2008 - 21:46:03
00
mar tin: poďme tu rozoberať všetky typy uchytenia kolies...presne o to mi išlo :roll:
Zobraziť komentár 07.07.2008 - 21:49:22
00
Nemam vas rad :twisted:
Zobraziť komentár 07.07.2008 - 22:55:27
00
mar tin: poďme tu rozoberať všetky typy uchytenia kolies...presne o to mi išlo :roll:

Od moda by som cakal, ze to zastavi skor, ako to zacalo. A nie este rozduchavat... Islo o spolocne pohodove pojazdenie, tak to tu nenarusujte hadkami. Vdaka.
Zobraziť komentár 08.07.2008 - 08:09:25
00
neviem, či tu ja niečo rozduchávam, iba som prispel podľa môjho názoru poučným príspevkom, ktorý nie všetci dokázali pochopiť. ak si si jožko nevšimol sám som napísal, že táto téma si nezaslúži zbytočný OT. ďakujem :wink:
Zobraziť komentár 08.07.2008 - 08:34:41
00
Čo dodať super akcia aj ľudia no najviac ma prekvapil mladý,že to vydržal až do konca no neviem po kom to díte je :lol:

to vies, postari maju jazdu na bicykli v naplni prace :lol: :twisted:

ale naozaj, dobre mu to islo, som zvedavy, ako nas bude prehanat o take 3-4 roky

to Billes: som rad, ze som ti spravil radost :wink:

to Katko: ja to takto robim uz 15 rokov a ziadnemu sedlu sa nic nestalo...zato pri padoch si to sedlo obcas odnieslo nejakymi sramami a tiez ma to vedelo dost nas*at
Zobraziť komentár 08.07.2008 - 08:48:18
00

Reci recicky, ale ked som ta volal na AM.EN tak si sla radsej na nejaky nudny rakusky maraton:P

no jo mas pravdu, isto ste mali viac zabavy/adrenalinu....
vsak? :twisted: :twisted: :twisted: http://forum.mtbiker.sk//files/jedna_blba_mlaka_169.jpg
Zobraziť komentár 08.07.2008 - 08:50:54
00
Od moda by som cakal, ze to zastavi skor, ako to zacalo. A nie este rozduchavat...

Ale chlapci, nechajte toho, vsetko je OK.
Zobraziť komentár 08.07.2008 - 09:11:38
00
no jo mas pravdu, isto ste mali viac zabavy/adrenalinu....
vsak? :twisted: :twisted: :twisted: http://forum.mtbiker.sk//files/jedna_blba_mlaka_169.jpg

You need coolin, baby, Im not foolin,
Im gonna send you back to schoolin... : )) Popravde vacsionu padam v takej rychlosti - 5km/h. Neviem sa totiz bicyklovat.. a medialne hyeny hned vytiahli fotaky(na cele s petromG). : ))
Zobraziť komentár 08.07.2008 - 09:37:23
00
Im gonna send you back to schoolin... : )) Popravde vacsionu padam v takej rychlosti - 5km/h. Neviem sa totiz bicyklovat.. a medialne hyeny hned vytiahli fotaky(na cele s petromG). : ))

klud :D, na nejakom najblizsom vyjazde ma kludne mozes upratat-ja som uplne drevo = do zakrut jak elektricka :oops:
. ale uznaj, to si nemohli nechat ujst :D
.
koniec OT okienka :wink:
Zobraziť komentár 08.07.2008 - 09:52:12
00
a medialne hyeny hned vytiahli fotaky(na cele s petromG). : ))

:lol: :lol: :lol: Popravde, mal by si ocenit, ze som to este stihol. Ostatne hyeny to nestihli. Ved takych fotiek urcite nemas vela. A bud rad, ze sme rychlo vytahovali fotaky a nie utekali Ta ratovat :wink: :twisted:
Zobraziť komentár 08.07.2008 - 09:54:34
00
klud :D, na nejakom najblizsom vyjazde ma kludne mozes upratat-ja som uplne drevo = do zakrut jak elektricka :oops:
. ale uznaj, to si nemohli nechat ujst :D
.
koniec OT okienka :wink:

Pokial viem, tak elektricky sedia v zakrute "prokletě" dobre. Neboj, par vyjazdov s nami a budes jazdit jak dracica :)
Zobraziť komentár 08.07.2008 - 10:18:32
00

Taaak a konecne budu vsetci poznat pravdu. Ja som uz davno tusil, ze sa nevies bicyklovat :twisted:
Zobraziť komentár 08.07.2008 - 10:19:28
00
Pokial viem, tak elektricky sedia v zakrute "prokletě" dobre. Neboj, par vyjazdov s nami a budes jazdit jak dracica :)

no hlavne "proklatě" kolmo !!! :D :D
... hehe :twisted:
Zobraziť komentár 08.07.2008 - 10:22:04
00
keyboard_arrow_up