Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Vyhovuje termin buduca sob.nedela - 20.10. alebo 21.10.?

Ja som za sobotu, v nedelu nemozem. V sobotu bude aj tak krajsie pocasie.
Zobraziť komentár 11.10.2007 - 08:55:40
00
tak ja som tiez za tu sobotu. dnes nas skoro odfuklo z jahodnej, ale ten cisty vzduch a farby stali za to. hadam bude pocasie aspon taketo. asi by sme vo dvojici, nie som sam zvedavy co je amen :) tak upresnite prosim cas a miesto, aby sme vedeli pripadne naplanovat ..tesime sa
Zobraziť komentár 13.10.2007 - 23:50:12
00
Hm, tak to vyzera ze koli pocasiu AM.EN tuto sob.nebude, ale kludne mozte v nedelu o 10:00 dojst, zrejme pojdeme slanske, ak len trocha pocasie dovoli..
Zobraziť komentár 15.10.2007 - 22:07:35
00
Moja neucast je vopred ista, nakolko som cez vikend ochorel na cemba zraze. Nuz snad buduci rok.
Zobraziť komentár 16.10.2007 - 14:38:39
00
v tom pripade sa asi povozime v okoli Kojsovky, na Slanske ruka este nie je celkom sposobila...aspon pojdem omrknut miesto, kde som sa vysekal...
Zobraziť komentár 16.10.2007 - 14:55:33
00
v tom pripade sa asi povozime v okoli Kojsovky, na Slanske ruka este nie je celkom sposobila...aspon pojdem omrknut miesto, kde som sa vysekal...

Ak bude pekne, pojdeme na slanske:) Taky neofiko AM.EN, 1 novy cca 7km single na vas caka:) Ked aj tomu odolas tak ta ruka este fakt nieje fit:)))
Zobraziť komentár 16.10.2007 - 21:06:34
00
tak teda v nedelu ci v sobotu? inac predpoved je nepriazniva, urcite nebude tak pekne ako ostatny vikend.
Zobraziť komentár 16.10.2007 - 22:52:09
00

Ak bude pekne, pojdeme na slanske:) Taky neofiko AM.EN, 1 novy cca 7km single na vas caka:) Ked aj tomu odolas tak ta ruka este fakt nieje fit:)))

a co keby presov prisiel do ke a spravili by sme amen na Kloptan ?
http://www.krtko.wz.cz/miesta/kloptan.htm

teraz som pozrel predpoved na vikend a je to fakt na ho... 8 stupnov a light rain :x
Zobraziť komentár 17.10.2007 - 13:55:11
00
na kloptani som este nebol, veru aj kloptan by mohol byt.. nemusim cestovat do presova :) ked nebude prsat, tak aj 8 stupnov sa da este prezit.
Zobraziť komentár 17.10.2007 - 20:57:20
00
Hehe, vo vyske bude snezit a okolo nuly. Takze tak. Inak pravy AM.EN jedine v slanskych: - ))
Zobraziť komentár 18.10.2007 - 20:38:11
00
ked na kloptani neni amen, tak potom musime ist do slanskych! ak chcem zazit pravy amen, musim sa dostat na 10tu dopoludnia do presova kamsi. dobre rozumiem? v slanskych vrchoch som este tento rok nebol, presnejsie povedane, len tak matne si spominam ako som sa naposledy vozil v slanskych vrchoch. kamos -znalec slanskych vrchov nechutne spadol vtedy. mozno aj 7 rokov tomu bude . hehe...tak sa mozno uvidime
Zobraziť komentár 18.10.2007 - 22:08:37
00
ked na kloptani neni amen, tak potom musime ist do slanskych! ak chcem zazit pravy amen, musim sa dostat na 10tu dopoludnia do presova kamsi. dobre rozumiem? v slanskych vrchoch som este tento rok nebol, presnejsie povedane, len tak matne si spominam ako som sa naposledy vozil v slanskych vrchoch. kamos -znalec slanskych vrchov nechutne spadol vtedy. mozno aj 7 rokov tomu bude . hehe...tak sa mozno uvidime

Nie zase tak to neber:) Neviem aky teren je kloptan, mozno je to este narocnejsie ako slanske. V kazdom pripade ak chces prist k nam, odporucam fulla. O 10na pesej zone v presove, v nedelu. Samozrejme len ak nebude prsat, snezit etc.
Zobraziť komentár 19.10.2007 - 12:22:15
00

Nie zase tak to neber:) Neviem aky teren je kloptan, mozno je to este narocnejsie ako slanske. V kazdom pripade ak chces prist k nam, odporucam fulla. O 10na pesej zone v presove, v nedelu. Samozrejme len ak nebude prsat, snezit etc.

Sakra. A ja ostanem s mojim novym Santom doma.
Zobraziť komentár 19.10.2007 - 20:28:40
00

Sak sa uz tolko nechval, aj tak vieme, ze ho mas :wink:
Zobraziť komentár 19.10.2007 - 20:37:56
00

Sak sa uz tolko nechval, aj tak vieme, ze ho mas :wink:

Ja sa nechvalim. Ja len zialim nad skutocnostou, ze som na nom absolvoval len dve jazdy a teraz ho budem musiet odlozit na zimny spanok :cry:
Zobraziť komentár 19.10.2007 - 20:40:54
00
keyboard_arrow_up