Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Srdečný pozdrav z Lučenca........
Ak stihnem prisť v dobrom čase tak dnes idem .......kto ide :?: dajte vedieť
Zobraziť komentár 10.04.2008 - 09:11:13
00
Aj ja by som siel, ked sa mi podari vypadnut z prace v rozumnej dobe.
Majo a nezabudni na moju KARTU!
Zobraziť komentár 10.04.2008 - 10:15:23
00
Aj ja by som siel, ked sa mi podari vypadnut z prace v rozumnej dobe.
Majo a nezabudni na moju KARTU!

OK ........ešte som v Lučenci ale ide to tu celkom fajn tak okolo 15 00 až 16 00 som ready :wink:
Zobraziť komentár 10.04.2008 - 11:51:33
00
Chcel by som sa dopatrat k novej www stranke ohladom zrazu ale nedari sa mi. Poradte.
Zobraziť komentár 10.04.2008 - 12:25:25
00
Chcel by som sa dopatrat k novej www stranke ohladom zrazu ale nedari sa mi. Poradte.

Bumbala, stranka je prisne tajna. Ma ju v podpise MajoBULL, Drotar, Sanc0 a neznam kto este :D .
Caf
Zobraziť komentár 10.04.2008 - 12:31:14
00

Tak na 16.00 by som mal byt aj ja free.
A specialne pre bumbalu :lol:
http://www.mtbclubspis.ecomp.sk

Naposledy upravil drotar dňa 10.04.2008 - 22:47:29, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 10.04.2008 - 13:55:32
00
A specialne pre bumbalu :lol:
http://[email protected]

Drotik, to je e-mail :D ibaze bez toho www cize: [email protected]
A web pre Bumbalu jestě jednou a správně: http://www.mtbclubspis.ecomp.sk

Naposledy upravil Sanc0 dňa 10.04.2008 - 15:05:50, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 10.04.2008 - 14:59:55
00
Zdroj: http://www.slovenskyraj-info.sk/aktivity.php

Cykloturistika

Cykloturistika je rýchlo sa rozvíjajúca aktivita hlavne v okolí N.P Slovenský raj. Samotné územie parku je svojím charakterom ale aj množstvom rezervácií s najvyšším stupňom ochrany prirodzene prioritne určené na pešiu turistiku. Vďaka posledným aktivitám Správy N.P Slovenský raj (nový program starostlivosti o návštevníkov NP) sa rozširuje ponuka pre vyznavačov cykloturistiky o nové trasy. Základnou podmienkou využívania týchto cyklotrás je doprovod odborne vyškolených sprievodcov (školenie bude organizovať AHS).

Jedná sa o trasy :

1: okruh Podlesok-Rumanova-Suchá Belá(vrch)-Kláštorisko. Späť na Podlesok sa vraciame po oficiálnej cyklotrase.Prechod z Podlesku po lesnej asfaltovej ceste ''Rumanova'' je povolený len z dola nahor(preto len jednosmerný okruh).
2: Krátka spojka: Geravy-Predný Hýľ-Zadný Hýľ-Čertova hlava
3: Košiarny briežok-Bikšova lúka-sedlo Zadný Turník-Klauzy a späť(túto trasu bude využívať AHS na kombinovanú túru-cyklo aj pešiu. Po príchode na Klauzy bude nasledovať peší prechod tiesňavou Sokolia roklina a následný návrat na Klauzy). Vyhľadávanou trasou bude určite obojsmerný prejazd Slovenským rajom po Glackej ceste.(Podlesok-Nad Podleskom-Pod Vtáčím hrbom-Suchá Belá(vrchol)-Glac(Malá Poľana)-Glac(bývalá horáreň)-Glacká cesta-Pod Suchým vrchom-Geravy-Stratenská píla). V súčastnosti najobľúbenejšou trasou je trasa z Podlesku do doliny Veľká Biela voda-dalej cez Kopanec(cesta je pre motorové vozidlá uzavretá z dôvodu prepadu cestného telesa) ku Dobšinskej ľadovej jaskyni,alebo ku vodnej nádrži Palcmanská Maša. Zoznam cyklotrás a ich detailný popis.
Zobraziť komentár 10.04.2008 - 15:00:17
00
No to sme dopadli z blata pod odkvap. No my to nejek vyriesime hejze Majo? :D. Dufam ze mas vsetky potrebne papire vybavene.

Takze upresnujem o 16:30 zraz u Drotara kto chce ist. Cezpolnych z WestEndu mozeme zobrat cestou :D
Zobraziť komentár 10.04.2008 - 15:15:45
00
kedze ja idem dnes do nocnej tak som bol cez obed sam nestretol som ziadneho bikera len parik lesakov ktorymsa stratili lesny pracovnici :mrgreen:
Dal som si taku "Jarnu Klasiku" Medvedia Hlava - Peklisko - Lesnica - Cingov - Masa(po naucnom chodniku) a domov. Co ukazal cyklocomp.:
24,12 km, cas: 1:41:25, avg: 14,27 max.:38.98 climb:492
a este jeden cas ale s tym by som sa nemal chvalit? je cas od rampy do sedla a to bol 25:12 min :oops:
Zobraziť komentár 10.04.2008 - 15:56:50
00
Zdravim Pani Nestretli sme sa nahodou dnes na Rittenbergu ??? :) :roll: Ked hej Aku trasu ste sli??Asi medvedia hlava a teplicka ????
Zobraziť komentár 10.04.2008 - 19:56:12
00
Zdravim Pani Nestretli sme sa nahodou dnes na Rittenbergu ??? :) :roll: Ked hej Aku trasu ste sli??Asi medvedia hlava a teplicka ????

No cez Rittenberg sme sli. Boli sme traja. Sli sme SNV, Pieskovec, Podzamciska, Pod Teplicku, Safarka, Gretla, Huta, SNV. Bolo to 26 km.
Zobraziť komentár 10.04.2008 - 20:45:39
00
Zdroj: http://www.slovenskyraj-info.sk/aktivity.php

Cykloturistika
Základnou podmienkou využívania týchto cyklotrás je doprovod odborne vyškolených sprievodcov (školenie bude organizovať

Tak toto je znovu o nas bez nas. Ale tato otazka urcite padne na cyklozraze. Co je to odborne vyskoleny sprievodca :?: :roll:

CIPAKITO : registroval som jazdca bez hlavy :wink: tej polystyrenovej :wink: tak to si bol ty asi, lebo nikoho ineho sme nestretli.
Zobraziť komentár 10.04.2008 - 22:55:29
00
Zajtra tj. piatok porada vo Wimbachu o 19.00 hod. Ucast na vlastnu zodpovednost :lol: Prinesiem vysielacky tak vy si prineste bankovky.
Zobraziť komentár 10.04.2008 - 23:04:28
00
No to sme dopadli z blata pod odkvap. No my to nejek vyriesime hejze Majo? :D. Dufam ze mas vsetky potrebne papire vybavene.

Takze upresnujem o 16:30 zraz u Drotara kto chce ist. Cezpolnych z WestEndu mozeme zobrat cestou :D

Lenže Majo nebube furt keď si spomenieme free :cry: a čo potom :?:
odpoveď... ako do teraz......... :roll:
Zobraziť komentár 11.04.2008 - 06:29:21
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Bicykle)
keyboard_arrow_up