Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Hlopi ta to dneska bolo zorganizované jak z lesa.Matuš čakal na nás a my na Matúša,len
kus dalej :lol: a nevedeli sme sa spojiť,no načo ci je mobil.
Uvažovali sme s Majom kde by sme to dnes trhli a po krátkej úvahe sme to strihli do Kĺčova,
aby sme sa schladili 8).
Sumary:52 km super spojenie bike a plávanie,len sme še hanbeli na hoľaky.
Postrehy:
1.Nie človek,ale ovad je na vrchole potravinového raťazca.
2.V Kĺčove majú na hovno nielen držkovú polievku(postreh Maja),ale ani voda še neda
pic(kentus).
3.Matúš druhý raz zober mobil,alebo krič.Wilki už tote plášte s hrotmi prezuj.
Zobraziť komentár 18.07.2009 - 18:27:39
00
Keď zoberiem do úvahy včerajšiu veselú grilovačku a hlavne ranný hlavybôľ :shock: , tak dnešok bol celkom slušný.Potvrdzujem názor Kellyssiki-ho o vrchole potravinového reťazca :mrgreen:

P.S. Už viem prečo Čierny Bocian tak volá.Asi 100m pod ním pár metrou predo mnou preletel živí čierny bocian.Až som še ľik !!! :shock:

http://www.bikemap.net/route/248106

Pár foteček
Príloha:
Kaplnka nad Závadkou.JPG
Kaplnka nad Závadkou.JPG 392.43 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Príloha:
Nad Závadkou.JPG
Nad Závadkou.JPG 318.5 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Príloha:
Komentár súboru: Toto veľmi dobre poznáte, len asi nie z tohto pohľadu.
Slovinky,Poráčska Dolina.JPG
Slovinky,Poráčska Dolina.JPG 341.58 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Prílohy:

Chata Diana.JPG
Chata Diana.JPG 572.79 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 18.07.2009 - 19:19:32
00
Nazďo hlopy jak tak kukam ta dnes ste mali skryvačku. :mrgreen: Ja som dnes v robote, ale uvolnil som sa na 3 hod. a vybehol som si na Sliezky dom.Zrobilo to 56 km.ascent 1080m. Slnko palilo jak šalene skoro som sa upiekol. Chyba bola , že som išiel prave cez poludnie,ale inak sa nedalo. :roll: Ešte dobre, že nazad to ide dolu kopcom :lol: Je zajtra niečo naplane!!! čafte
Zobraziť komentár 18.07.2009 - 19:27:32
00
Hlopi ta to dneska bolo zorganizované jak z lesa..

Chvíľu sme čakali po Kačeľakom na tom razcestí ale keď namňa nabehol cca 3 cm ovad asi to bol ich šef :wink: a skolil som ho na tretí pokus tak sme to tam vzdali a ši sme kusok ďalej pod tie stromy pri takom malom cintoríne tam to v celku šlo tak sme si to ešte spestrili výjazdom cez obilné pole na kopec... a Matúša fut net :|
Keďže mobil nemal tak som na ceste vyškrabal odkaz ale asi ho nečítal lebo vraj až tam sa nedostal :( inak ako skonštatoval Siki " kedz tam varili poľevku z tej vody čo nam tam načepoval(do flašiek) karčmar tak še ani nečudujem že bola taka hnusná" :D v karčme v Klčove.. ale včera už ju nemali v ponuke :wink: ...
najlepšie tam v Klčove má navarené čierne pivo mixované kofolou to sme si dali 2X :wink:

2 lubobubo72 kukam že Selane bikuju za každých okolností :wink: a to si bol sám :?:

Prílohy:

pred očistou.jpg
pred očistou.jpg 483.91 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

pekne vykupaní.....jpg
pekne vykupaní.....jpg 596.83 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

tam sme cakali.jpg
tam sme cakali.jpg 382.43 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 19.07.2009 - 08:02:28
00
2 lubobubo72 kukam že Selane bikuju za každých okolností :wink: a to si bol sám :?:[/quote]

Seľane odolní a dajake vypité vederko-dva len tak s nimi nezamava :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale v tym stave a slunku šľapac od Usmevu na Porač, ta to na poražene :shock: A to som znal, čo ma čaká, bo posledne päť roky dovolenkujem v auguste na Poraču, paru metre od Usmevu na chate mojho uja s partiou.Fest som chcel s vami isť na Kojšovku, ale toten moj zamestnavateľ sa mi postaral o program :evil:Ja furt solovka-sam.
Zobraziť komentár 19.07.2009 - 08:31:58
00
Wilki už tote plášte s hrotmi prezuj.
no po dokladnej prehliadke mojich dusi do uvahy prichadza moznost ze v tom vcerajsom teple na ktorom stal bike pol dna povolili platky, dusa ktoru som mal na kolese tak prave unika z pod zalepeneho platku a tu co som mal v kapsone ked som sa dotkol platku tak pomali sam odpadol a to som lepil obe duse v utorok tak neviem ci mam obe ruky lave (co som presvedceny ze mam :oops: )alebo fakt bolo take teplo ze to mohlo povolit. :(
Zobraziť komentár 19.07.2009 - 10:43:34
00
V MArgecanoch, ked si vecer krajal slaninu, tak som si vsimol ze ruky mas v poriadku :lol: takze to som spomenul len ako jednu z mnohych moznosti :wink: S tym nieteplovzdornym lepidlom je to zaujimave teda :roll: Pripomenulo mi to minulorocnu destrukciu Mikiho duse na chate pod Suchym :lol: Vcera sme s Matusom dali podvecernu jazdu ale povodny plan Fajser- Medvedia som pretransformoval na zlto modry traverz do Huty. Po prvom zablysnuti sme dupli do pedalov a popod vlek doleteli domov. Ledva sme strcili biky do garaze zacalo liat :wink: 18 km sme dali s priemerkou 19,2km/h. Vela sme nepojazdili ale zase ani nezmokli :lol:

Naposledy upravil drotar dňa 19.07.2009 - 12:46:04, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 19.07.2009 - 11:32:20
00
Už je asi neskoro ale dnes idem na vyjazd......10 00-10 15 pred TWO TOWER..
kontakt len na tel.
Zobraziť komentár 20.07.2009 - 09:26:27
00
zdravym vsetkych spisiakov z ostravy je tu teplo
Zobraziť komentár 20.07.2009 - 15:48:26
00
aj ked je este len pondelok davam navrh na nedelu ist dokoncit trasy na porac treba prejst este celu trasu na hrad a jednu dokoncit cca 15km, lebo myslim ze potom uz nebude cas cez vikend a este by mohla byt toho tyzdna aj porada ci nie?
a este jedno foto z dnesnej cesty domov

Prílohy:

DSC00060.JPG
DSC00060.JPG 77.16 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 20.07.2009 - 17:11:14
00
Porada bude v piatok, miesto este upresnim. Do piatku prosim vsetkych ktorí nejdu pretekat a maju zaujem pomoct pri zabezpeceni XC maratonu na Podlesku aby mi to dali zaväzne vediet. Podrobne info dam v piatok.
Zobraziť komentár 20.07.2009 - 18:35:39
00
Dumem a neviem sa rozhodnúť. :?

edit : rozhodnuté, nahlásený :wink:
Zobraziť komentár 20.07.2009 - 19:05:02
00
Nazďo partia! Od stredy do nedele som mimo Slovenska, takže zo mňa nič. Ideme s Lenkou pozrieť kámošku do Francúzska. Keďže je Tour de France a ona býva v meste Bourgoin-Jallieu, kde začína 19. etapa, tak si to nemôžem nechať ujsť. :P :P :P

Prílohy:

PROFIL.gif
PROFIL.gif 29.98 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 20.07.2009 - 19:45:52
00
Porada bude v piatok, miesto este upresnim. Do piatku prosim vsetkych ktorí nejdu pretekat a maju zaujem pomoct pri zabezpeceni XC maratonu na Podlesku aby mi to dali zaväzne vediet. Podrobne info dam v piatok.

No neviem s kým dáš pivo na schôdzi. :?: :(
Počítaj so mnou pri zabespeke XC maratónu.
Wilki ten hrad posuň na týždeň, ak sa dá. :wink:
Zobraziť komentár 20.07.2009 - 19:57:27
00
Zavolam Matela ten nema problem si s nami sadnut :lol: A znacenie dokoncime cim skor. Aby sa dorobili vsetky podklady. Ty si si svoje odmakal tak si uzi TdF :wink: A lietadlom by som nesiel v poslednej dobe padaju jak moje neobrate ceresne :lol: :lol:
Zobraziť komentár 20.07.2009 - 20:58:58
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Bicykle)
keyboard_arrow_up