Zakladam tuto temu, pretoze aj v nasom rodnom kraji je kde jazdit a stale objavujeme nove trasy...pridajte sem svoje oblubene alebo zaujimave cestne alebo MTB trasy
ta kde ste vsetci! zajtra by este malo byt fajn kto chce kam nech napise.rad sa pridam potrebujem niekam vypadnut a trocha popedalovat.doma prerabame internet(u mna zaklad pre celu dedinu)tak som musel ostat doma dnes,az teraz vecer som vybehol do He a spat.vcera rano na bicykli SV na nakup a kedze som vsetko nezohnal tak sprint domov prezliect a hybaj na autobus do KE.uz je vsetko ok.takze som prisiel aj o sabinovsky cyklomaraton a tak som sa tesil a pekne bolo pocasie.petressko posli na ss tel.cislo ked chces.ty asi nie cesty,ze?ale do SV s tebou mozem skocit,aj na starinu teraz tu budem este tak hodinku,potom najneskor rano pozriem o 8.00hodine a ked nic tak padam zase niekde sam foto bike mam vyssie.hoci aj o 5.00rano ked dalej len treba skor napisat
o 4.15hodine rano konecne prestalo prsat uz to obschlo tak idem aj ked este neviem kam prijdem na krizovatku do hankoviec a ked nic nebude ist po hlavnej tak odbocim smer HE,ale ked bude ist nejake auto a ja by som musel zastavovat tak odbocim hore na ML.takze tak caff.
no ja uz doma,osprchovany.snincane dagdze u blace se bavia isče rano kapura 8.50 bela 9.50 ta ne az tak plano.tu som stretol chlapika tak som s nim potiahol do stakcina lebo este som mal cas na stretko o 10.30.potom sa islo do z.hamrov a stade kazdy svojou cestou.bolo ok.
aj sms som dostal medzilaborcane pozdravuju z vyletu sturovo ci tak dajak aj snincanov.
Rád by som reagoval na túto tému a požiadal o radu. Tretí júloví týždeň budem tráviť na Domaši - Valkov, kde by som si rád prebehol niekoľko kopčekov, ale nepoznám miestne trate. Pokiaľ niečo poznáte poradte.
ahoj, no už sme doma..na dovolenke sa nám páčilo tak sme trochu predlžili pobyt . Čítam čo všetko si za ten týždeň pojazdil a zažil a obdivujem trpezlivosť pri tom monológu My sme sa na bajky so Sparcusom dostali včera večer okolo ôsmej takže len tak po meste a sídlisku. Keďže ešte nespím tak predpokladám že ráno vstanem okolo desiatej , to už budeš asi niekde na cestách..my máme v pláne len nejaký light výlet aby sme sa "zabehli", možno popoludní vybehnem do Habury pozrieť bývalého spolužiaka čo tam bude na nejakom tábore
mao:ked utorok tak utorok jazdit sa bude dat asi iba doobeda potom asi dazde,burky.
bluebiker:pozeram vonku a zo smeru HE sa vali čarnota ta neznam keby sa nahodou vycistilo tak vybehnem hore a ked vybehnem tak neprezvonim bo mam iny mobil 0902820458(zapnuty iba ak som na biku) a tu nemam kredit zatial.aj tak dnes poobede hlasia burky.
peter111:no ja ti tazko poradim som cestak domasu sice mam zbehanu dookola,ale po hlavnych.dal si malo info-ake dlzky aky teren..ale asi chces mtb...skus tu :www.btvt.sk vranovcane inak-kludas cesta asfalt+studnicka a kopce:m.domasa dobra detrik remeniny.dalsia:lomne krucov kopcek fijas dalej nechod,giraltovce uz hlavny tah tam samy kamion dalsia:z druhej strany-mrazovce kopcek cez tokajik dapalovce holcikovce tiez klud asfalt malo aut.este tu tak hodinku pockam ako bude.. zmena carnota kamsi zmizla vypada byt pekne,to tak byvat ked kopce dookola kym nevyjdem na hlavnu tak neviem ake pocasie v okruhu 5km asi idem hore ked to budes citat tak okolo 10.00 mi prezvon na to nove cislo dufam,ze uz budes hore alebo ja vybehnem hore pod bytovku len neviem poschodie,ale to nevadi spytam sa ludi okolo sak ja dost ukecany cau.
peter111 este tak ma napadlo keby si chcel zbehat to co mi minule odporucil luho tak by som sa pridal:slanske vrchy dubnik...cize:lipniky kamenolom partizan bunkre sem tam nejaky ten medved petrovce.hermanovce-skaly a kopec dalsich asfalt lesnnych ciest..dubnik zamutov rudlov tu som uz bol. v tomto lese kopec ciest napis na saris-PO oni tade behaju skor poradia,len neviem ci uz som ta nenasmeroval prilis daleko xi xi.
Ďakujem za radu, ale toto je už moc zložité, ja tam budem na dovolenke a len skúšam niekoho čo tam má niečo pochodené, ale pokiaľ nenájdem tak si tam nájdem niečo aj sám. Pozriem niečo na mapách.
Dnes spoločný výjazd v zložení: Bodka, Sparcus, Jimy a ja. Trasa z Medzilaboriec do Habury kde som zostal pokecať s kamarátom. Zvyšok partie pokračoval do Čertižného na Slovensko-Poľskú hranicu za obcou. Cestou späť sme zašli pozrieť vlek v Habure kde nás na kopci čakal Bodka. Pred ML nás osviežilo kropenie z oblohy . Bodka, my sme už naobedovaní, počasie zatiaľ v pohode a ešte teplejšie, práve ideme opekať na Čertov kameň, tak ahoj
cau ja som stihol tak akurat sprchu xi xi byvam trosku dalej.cigosi uz predavaju huby a pekne su cisto bukove aj baranie hlavky.velmi vas tam nevidno..
No jo včera na stretávku došla Bodka-trošku som bol zaskočený kedže my sme sa vychistali do Vihorlatskych vrchov a on na fitnes bajku...Ale Bodka pekné od Teba že si zavýtal a odprevadil nas do Hamroch
ale my sa na tej fotke spoznavame take tri bodky na luke ...uz aj bukove predavaju? Nedelu som videl len baranie hlavky. Pridavam este jednu fotku - cestou z dovolenky sme sa zastavili na Donovaloch kde prebiehal tréning downhillovych jazdcov pred Ride Cup-om. Boli sme tam až pred večerom takže tréning sme už nevideli, ale odfotili sme sa s úspešným slovenským reprezentantom Filipom Polcom, ktorý na druhý deň vyhral prvé miesto vo svojej kategórii. Videli sme aj organizátora Štefana Čemana, ale toho sme nezastihli
Ráno bolo mokro, okolo obeda zase pršalo, tak popoludní po výmene brzdových gumičiek aj lanka som sa neplánovane vybral do Paloty. Spoločnosť mi robili Jimy a Maťo K. Nakoniec sme vyšliapali aj na hranicu čo sa chlapcom páčilo lebo tam s bajkmi boli prvý krát. Dúfam že nabudúce v hojnejšom počte a už aj za hranicu do Poľska . DT 30,5 km, TM 1:55 hod. A zase padol moj osobný rekord pri zjazde z hranice 68 km/h...musim dať 70 aby som bol spokojny Večer sme zase vybehli pojazdiť a poskákať do mesta ako minule no už v počte 6 kusov Bola hlavne sranda, pri prvom zjazde sídliskom po vychodených lúčnych chodníkoch Jimy dostal defekt, ktory sme hneď opravili v našej domácej dielni a pokračovali sme v jazdení do 22:30 Najlepšie bolo že svetlo mal asi každý druhý aj to niekto len zadne...a niekto len reflexný pásik...
poobede som dal aj ja jazdu len tu poblizku HE ohradzany r.kajna radvan domov.uz bolo nacase vymenit tie brzdove dnes asi nebicyklujeme tak to vypada.co je toto za leto polske cestu su fajn zaplata na zaplate aj ja tam xcem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
aj sms som dostal medzilaborcane pozdravuju z vyletu sturovo ci tak dajak
bluebiker:pozeram vonku a zo smeru HE sa vali čarnota ta neznam
peter111:no ja ti tazko poradim som cestak domasu sice mam zbehanu dookola,ale po hlavnych.dal si malo info-ake dlzky aky teren..ale asi chces mtb...skus tu :www.btvt.sk vranovcane