mam tu taku ponuku: nechce sa niekto z blizkeho okolia PD pridat na pohodovy nedelny vyjazd(cca 5 hodin)? cielom by mala byt Magura a zraz bude na brezianskej priehrade okolo 10tej hod.
Este mame jedno miesto na Skalku, odchod zajtra asi 10,30 z PD. Vzhladom na mnozstvo upravenych trati je Skalka vhodna pre bezkarov vsetkych kategorii.
Rad sa pridam , predpokladany navrat ? kontakt na mna 0948121412
Do 16 hod. by to malo vyjst. Cas na Skalke 2 - 2,5 hod. Zvysok cesta a nejaky prestoj. Zalezi od pocasia. Vychadzam zo sidliska Kopanice(pivaren), dalsich 2 beriem na starom sidlisku pri Magure.Treba napisat miesto nastupu,ked pojdem z domu len prezvonim. V pripade inej zmeny si volame.
Do 16 hod. by to malo vyjst. Cas na Skalke 2 - 2,5 hod. Zvysok cesta a nejaky prestoj. Zalezi od pocasia. Vychadzam zo sidliska Kopanice(pivaren), dalsich 2 beriem na starom sidlisku pri Magure.Treba napisat miesto nastupu,ked pojdem z domu len prezvonim. V pripade inej zmeny si volame.
Magura mi vyhovuje byvam hned kusok tak mi len daj vediet presny cas a miesto pls
Cas 10,30 - 10,40 na zastavke pred Magurou v smere ku kinu Banik. Ked pojdem z domu prezvonim a za 5 min. som dole - to aby si nemusel cakat na mraze.Ahoj.
Dnes urcite najlepsie bezkovanie v okrese Prievidza bolo pri Turcianskych Tepliciach. Natiahnuta stopa na klasiku na vcerajsie preteky, ktore usporiadal kphc.sk. Okruh 4,5 km pod lesom na lukach s niekolkymi miernymi stupaniami, miestami dve stopy. Vrelo doporucujem, kym stopu nezasype planovane snezenie. Zajtra dopoludnia ideme znovu,jedno miesto v aute bude asi volne.
Dnes urcite najlepsie bezkovanie v okrese Prievidza bolo pri Turcianskych Tepliciach. Natiahnuta stopa na klasiku na vcerajsie preteky, ktore usporiadal kphc.sk. Okruh 4,5 km pod lesom na lukach s niekolkymi miernymi stupaniami, miestami dve stopy. Vrelo doporucujem, kym stopu nezasype planovane snezenie. Zajtra dopoludnia ideme znovu,jedno miesto v aute bude asi volne.
Ahoj a kde to tam nájdem,je pôjdem až ked sa trošku vyspím po nočnej
Je to na mieste pri pamatniku, kde sa konali minuly rok prve preteky XC - Slov.pohar. Ked budes obchadzat TR po hlavnej ceste, prakticky na ich konci na cesta bude priblizovat k lesu, ktory je na lavej strane. Je tam kratka nenapadna odbocka dolava (neviem ci cez plnu ciaru, prichadzal som dnes inak a komplikovanejsie.)a hned po par m sa da parkovat.Tam odbocka aj konci.Pohlad na niektorom mapovom portali to vopred lepsie objasni.
Ahojte, v nedeľu 19.2. o 7:10 hod. z aut. stanice ideme do Poruby a na bežky do hlbokej stopy cez Roveň do Prievidze resp. do Bojníc a Kanianky. Pridajte sa!
Otázka - Fačkovské sedlo : Neboli ste niekto v posledných dňoch na bežkách na okruhu na Fačkovskom sedle, aké sú tam podmienky a ako sa má medveď ? Vďaka za info...
Otázka - Fačkovské sedlo : Neboli ste niekto v posledných dňoch na bežkách na okruhu na Fačkovskom sedle, aké sú tam podmienky a ako sa má medveď ? Vďaka za info...
Vcera som bol na Fačkovom sedle , Medveda som nestretol asi už zase drichme
Podmienky dost tazke stopa ako taka je , je tam okruh ratrakom upraveny ale maly na luke. V lese sneh hlboky dost som zapadal aj pri zjazde. Ja mam 90 kil je to aj tým. Ale mozem doporucit celkom pekna prechadzka. Klak nadherny pohlad. Skor romanticka turistika ako kondicny trening asi tak. 1,10 m snehu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Rad sa pridam , predpokladany navrat ? kontakt na mna 0948121412
Magura mi vyhovuje byvam hned kusok tak mi len daj vediet presny cas a miesto pls
Ten zaznam vyzera ako keby si tam strikoval alebo vyoraval zemiaky...
Fotogaléria z pretekov na:
Ahoj a kde to tam nájdem,je pôjdem až ked sa trošku vyspím po nočnej
Rozbalíš si propozície a pod výsledkami v tom obrázku je nadpis klská beška 2012 a to je odklik.
J.
Maly okruh (na luke nad Hornoulickou), dost hlboky sneh cca po kolena.
Da sa pobezkovat aj po praci.
Na nedelu 19.2. mam 2 miesta v aute z Prievidze, odchod o 9-10 hod. podla dohody
Vcera som bol na Fačkovom sedle , Medveda som nestretol asi už zase drichme
Podmienky dost tazke stopa ako taka je , je tam okruh ratrakom upraveny ale maly na luke. V lese sneh hlboky dost som zapadal aj pri zjazde. Ja mam 90 kil je to aj tým. Ale mozem doporucit celkom pekna prechadzka. Klak nadherny pohlad. Skor romanticka turistika ako kondicny trening asi tak. 1,10 m snehu.