díky. Som to psychicky nevydržal a v nedeľu som to pobehal, lepšie raz vidieť než 100x počuť...moc to nevychádza bohužiaľ. cesty pre mňa nie, resp. len ako núdzovka, krátky úsek s nízkou intenzitou dopravy/mimo časov silnej prevádzky.
zlatomoravecká má síce prijateľnú krajnicu, ale autá tam idú ~100. cez dediny sú tie cesty zase úzke. a bavíme sa o ranných a poobedných časoch, kedy je doprava úplne najhustejšia

cez žirany okolo zobora (po zelenej značke ja myslím, ponad podhorany a drážovce, nie magistrála) to sa mi lúbi, tak akurát na pohodu, ale je to už dosť veľká zachádzka. a nejak sa musíš dostať aj do tých žirán, to je buď veľa cesty alebo brutálne blato cez pole.
dá sa ešte preštrikovať cez zoborské uličky, v hrnčárovcách vojsť do lesa a potom po kraji lesa vyjsť medzi štitármi a kolíňanmi a už kúsok zísť po ceste. ale to už zas je hustejší terén, pre mňa už celkom slušná tréningová jednotka

. do sedavého zamestnania s možnosťou sprchy jak mám ja, so zaťatými zubami asi sa dá. ako náhrada výklusu po tréningu už nie, to už dojdeš na
tréning rozbitý. toto by bol perfektný scenár na ebike, len ten zas kde skovávať pred zlodejmi...