Ked "moji" bikeri su bud v "robote" alebo su taki lenivy (podaktori) ze ani do Kruzlova po modrej sa im nechce . A sam nerad chodim
EDIT: dnes som sa zdravo nasral a dal si Vinbarg 10,5x slusnym tempom na 2:2 priblizne pri rychlosti 15km/h a zaverecny "sprint" na 2:7 pri rychlosti cca do 25km/h.
Minikin: pridaj sa niekedy podvecer k takejto uchylke nech sa viac znicim
nu.....každý máme nejaký ten sen a my sme si ten svoj sen s kubom splnili tohto roku - bajkovačka v Alpách. V rámci dovolenky sme navštívili oblasť Dachsteinu - Salzkammergut, kde sa jazdí aj svetoznámy maratón, len sme sa s ním minuli asi o týždeň. Zážitok to bol veľkolepý, ale treba to zažiť na vlastnej koži. Dávam niekoľko ilustračných foto. Aj Kubo možno niečo nahodí alebo napíše...
...jáj, ale aj toto vyzerá na dobrú akcijku, a bolo vás tam dosť, super počasie mám výčitky svedomia, že sme s Kubom "odsabotovali" tieto bardejovské "nedeľné" akcie. Musíme sa polepšiť. Armstrong, daj aj ty nejaké foto z nedele.
Na polepsenie nebude cas. Tohto roku uz bude iba jedna (potom zacina sezona pesej turistiky) a bude asi dost asfaltoidna ... (BJ-Regetovka-Regetow-Uscie Gorlicke-Jezioro Klimkowskie-Wysowa-Slnecny Majer-BJ).
Armstrog181! Fotky? Myslel som, ze tu zopar z nich bude uz v nedelu.
Kde sa tato doba ponahla hehe. Zopar fotiek. Fotky som nepriamo zaniesol aj organizatorovi takze urcite sa nieco na web dostane .
Miso ak by si chcel nieco v orig. verzii napis mi do PM tvoj mail.
No tak to som ja sviežo čerstvo zaregistrovany Kuko, ten vysoky a kučeravý. Také nedeľné bardejovske akcie majú byť kombináciou bikovania a stretnutia. Jazdiť do nemoty možeme individualne celý rok, ale nezaskodi sa stretnut raz za cas a ist spolu a pokecat a pospoznavat sa. Podla mna chlopy bolo fajne. A ci verite alebo nie, na dalsiu akciu uz mam zohnate nejaké jura (€) takze nejake to obcerstvenie bude zadara.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No ale nemali by sme toto forum menit na chat a ja by som mal aj trocha pracovat
Inac teraz som v KE. Takze poobede nic.
EDIT: dnes som sa zdravo nasral a dal si Vinbarg 10,5x slusnym tempom na 2:2 priblizne pri rychlosti 15km/h a zaverecny "sprint" na 2:7 pri rychlosti cca do 25km/h.
Minikin: pridaj sa niekedy podvecer k takejto uchylke nech sa viac znicim
Ale toto, ticho zavidim! Tiez tam pojdem ked vyrastiem!
Isiel by som niekde len blato? heh
Armstrog181! Fotky? Myslel som, ze tu zopar z nich bude uz v nedelu.
Miso ak by si chcel nieco v orig. verzii napis mi do PM tvoj mail.
Jasne! Po tom, co ten obehnuty zastavil a isiel fotit, ci co....
Ale obehol
Presne tak