double: akoze nie .. uz dlhe roky tam je znaceny chodnik dokonca /od zvaznice/ viz. https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/346278/lto-vyjazd-striebornicabojnamacaci-mtb-sucho-52km-4h-1541m.html . dokonca pozeram, ze je tam kresleny este jeden chodnik, ale to skor bude to co som siel ja. Okolo chodim uz dlho, vzdy pri zvaznici som videl schodiky (z juznej strany), ale na nej som bol az tento rok.
edit: ja som siel zospodu, ale treba zvrchu, jednak menej tlacanie, resp. sa to mozno aj da vyjst, druhak ten znaceny chodnik je imho fajn na zjazd. Kratke ale zaujimave.
Oslovila ma trasa (spomenuta v inej teme) prejst 4 hrady, PN - Tematin - Topolciansky - Beckov - Cachticky - PN, doladujem detaily. Vychadza ca. do 100km a 2.500 vm, co by som mohol zvladnut s podporou par piv po ceste. Planujem nejaku peknu sobotu jun/jul, ak bude mat niekto chut pridat sa vyletnym tempom, budem rad, este sa tu pripomeniem
A to mas este ten Uhrad (hradisko) .. potom Bojna (hradisko .. neviem kde presne), Valy (hradisko) .. Haluzicka tiesnava, a mozno by sa dalo este nieco najst .. cize piv radsej viac
Ja. Chodím do Zemresu smer Orvište. Alebo potom gulf na výjazde z Piešťan. Alebo keď. Chodím na výjazdy tak v kazdom väčšom meste je wapka takže cez Google nájdeš.
Viete poradit kde v PN je mozne wapkou umyt bicykel?
Sa mi zda ze aj na benzinke v SAD (parkovisko) Dopravna ulica benzinka TANKER...resp jak prejdes tou benzinkou tak hmed pred tebou su boxy ale ci tam je na 100 pro wap to netusim ale aj SLOVNAFT na Trajane mal wapku co si pamatam z pradavna
Pozor na striebornici traily niekto strieľa airsoftkou po tých čo idú po traily. Spodná časť. Ako sú. Chatky. Ako už mám toho dost v poslednom čase. Nechapem aká poľovačka je na nás. Pritom sú oveľa vážnejšie problémy.
A sme si istí, že to neboli len fagani čo sa hrali strelky v lese? A dostali ten skvelý nápad? Neviem si celkom dobre predstaviť že by tam dakto celý deň čakal a poľoval na cyklistov keby náhodou idú tadiaľ, väčšina ľudí chodí aj tak po zvážnici ten trail je skor pre "fanatikov". Je predsa milión spôsobov (klincovych) ako cyklistom znepríjemniť život tak načo toto, ale ok ak sú aj nejaké dôkazy že sa to opakuje docela vážna vec. Airsoftka vie docela bomby, človek lahko príde o oko (cyklobrejle asi nie su stavané na impakt moc) čiže ohrozenie zdravia... Zrejme niekoho vyrušuje pohyb v tej časti.
Je to možné. Dnes som.tam bol a decká behali po traily. Mozno to tam niekomu vadí. Kamoš nebol sám a po každom začal strieľať kto prebehol. Práveže ten trail je jeden z lahsich tak ho jazdi čoraz viac ľudí a stáva sa populárnym
Z povodne planovanych 4 hradov sme zvladli 3. Nastastie sa pridal MirecBB a potiahli sme sa navzajom. Celkom narocna no krasna trasa, trochu tlacenia a jedno zabludenie skrz les.
PN-Luka-Tematin-Bezovec-Topolciansky hrad-Panska Javorina-Kalnica-Beckov-NMnV (70/1900)
Este raz dakujem za tipy na zjazdne obchadzky...
Ahojte po dlhšom čase tu mám znovu video zo striebornickeho trailu od vrchu po spodok. Druhú novú variantu nechodím lebo tam chytám defekty https://youtu.be/IpuiY5qGauY
Si múdry teraz čo:) inak mohli by ste prísť aspoň raz za rok sem. Nemusíme ísť to čo je vo videu keď ťa to nebavi ale Krahulcie a tu strmsiu variantu striebornice.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
edit: ja som siel zospodu, ale treba zvrchu, jednak menej tlacanie, resp. sa to mozno aj da vyjst, druhak ten znaceny chodnik je imho fajn na zjazd. Kratke ale zaujimave.
Oslovila ma trasa (spomenuta v inej teme) prejst 4 hrady, PN - Tematin - Topolciansky - Beckov - Cachticky - PN, doladujem detaily. Vychadza ca. do 100km a 2.500 vm, co by som mohol zvladnut s podporou par piv po ceste. Planujem nejaku peknu sobotu jun/jul, ak bude mat niekto chut pridat sa vyletnym tempom, budem rad, este sa tu pripomeniem
Sa mi zda ze aj na benzinke v SAD (parkovisko) Dopravna ulica benzinka TANKER...resp jak prejdes tou benzinkou tak hmed pred tebou su boxy ale ci tam je na 100 pro wap to netusim ale aj SLOVNAFT na Trajane mal wapku co si pamatam z pradavna
Ci uz to robia nejaki fagani alebo zakomplexovany vlastnik niektorej chaty blizko trailu.
PN-Luka-Tematin-Bezovec-Topolciansky hrad-Panska Javorina-Kalnica-Beckov-NMnV (70/1900)
Este raz dakujem za tipy na zjazdne obchadzky...
Si múdry teraz čo:) inak mohli by ste prísť aspoň raz za rok sem. Nemusíme ísť to čo je vo videu keď ťa to nebavi ale Krahulcie a tu strmsiu variantu striebornice.