...normalne z ostreho vrchu okolo izby po modrej a potomnie zjazdovkou,alebo ako vy chodite posl.dobu dh-ale stale rovno po tej polnej ceste ,ktora asi po 200m odboci doprava a krasna rychla zvaznica dole...mam to rad rychlo a cez zakruty...-potom vyjdes asi v strede dediny...a zial(?) po asfalte do stankoviec az po hlavnu cestu ktorou som potom isiel az po radar-cez kolaje-hore dedinou kusok-a potom nie priamo po cervenej ale poznam tam taky stupavy traverz ,ktory sa meni potom na celkom zaujimavu technicku pasaz (hlavne po dazdi HC)...az vyjdem na vyskovy bod nad takou studnickou a okolo nej stale rychlo dole cez luky az na zvaznicu popod lesom...ponad soblahov....takze asi tak

mohol by som ti dat namet na spestrenie trasy ktory by sa ti mohol celkom pacit, z Kalnice idu dve spevnene cesty cez hory na Stankovsko-Selecko-Kalnicke pomedzie. Jedna zacina hned z kraja Kalnice ked do nej vchadzas od lyz. strediska a druha asi v polovici dediny. Ta hned zo zaciatku by mala byt aj v obycajnej turistickej
mape znacena ako bezkarska trasa a ide pomedzi Kavci vrch a Kopanu. Ta druha cesta by mala ist niekde okolo Drienoveho a Zbojnickeho vrchu. Obe vychadzju na hrebeni medzi Selcom a Kalnicou kadial ide krasna cesta po luke krajom lesa az do Stankoviec priamo Pod orech. Podla NLCSK su tie cesty spevnene ale prave im nejde web tak obrazok ti nedam ale mam tu aspon ShoCart a tam su tiez.
MAPA Ja by som ti odporucal tu prvu moznost a smyknut to potom k horarni Kondrut nad Selcom a stadial ide dobra zvaznica s peknymi vyhladom z vrchu Seleckej zjazdovky, ta cesta pokracuje az k "Vile" nad Stankovcami (v mape ako horaren Belice) stadial to mas kusok na Cierny vrch a odtial sa to da smyknut dole na Haj (ta skratka uz bohuzial v Shocart mape nieje) odtial uz po spevnenej lesnej ceste "Streka" ponad Turnu, Mnichovu Lehotu az na Radar kde staci prejst cestu prvej triedy, zeleznicu a kusok na dedinou ide v lese dolava zvaznica ktora ide po lukach ponad Lehotu okolo stareho kravina az ponad Soblahovsku kyselku dalej ale toto uz poznas a mas aj svoje riesenie tohto useku, ktore by zasa mna zaujimalo