Požičam ti dve Formula za 4tis ? Kokos to som musel zapojit detektivne myslenie ... ty si sa ani nepochvalil ?! Mas nový ram bez navariek na v-cka tak to preto potrebujes zadnu kotucovku !
Požičam ti dve Formula za 4tis ? Kokos to som musel zapojit detektivne myslenie ... ty si sa ani nepochvalil ?! Mas nový ram bez navariek na v-cka tak to preto potrebujes zadnu kotucovku !
nemusite ma chvalit ani nadavat ... praxou sa ukaze co je zac ... vdaka
som sa bol tiez trochu previest, testoval som zmenu predstavca do negativnej polohy, prve pocity: lahsie do kopca, vacsia pohoda v stojke, o nieco viacej natiahnuty chrbat a ...teraz bolest v oblasti krcnej a krizovej chrbtice ... som asi nieco zle nastavil , kedze na tuto podobu predstavca som pocul predovsetkym kladne reakcie... este sa s tym musim pohrat
Mesto: Martin Založený: 18. 5. 2008 Príspevky: 212
dobre rano vsetkym, dutchovi na stavbu a ostatnym do postele? mala skupina vyraza o 10 zo stanice vlakovej, mame clena z dalekeho velkomesta, vlastne 2, takze dana, lagonda, valach, ja - smer morava, kto sa chce pridat smelo, vacsia skupina spravi pre nejpomalsieho na csete vacsoe zavetrie
chcem ist asi o 10 zo sihote-takze mozem byt o 10.15 na kiosku...-a ako som sa bavil s enricom(akurat chlasta kdesi v meste )..tak asi pojdem na inovec...takze moja verzia-brezina-popod horu do mnichovej..-po znackach na chatu-tam cakam na ena a este jednoho typka co ide snim..-kota..-zjazd po cervenej-..a ja chcem ist naspät dalej po cervenej +kusok taky tech.vyjazd na vyskovy bod a krasny zjazd po lukach naspät na zvaznicu popod horu...a koniec na brezine-tam uz kazdy svojim smerom domov ..-komu sa uz nebude chciet moze ist z mnichovej po ceste. tak o 14.00 chcem byt doma. som asi do polnoci online tak piste kto by isiel! inak sa z enom dohodnem rano po telefone(popripade nachvilu zapnem pocitac a kuknem-ale to neslubujem-neviem kedy a ako sa zobudim )
mám sa moc ponáhľať nechce tak ideme veget tempom zo stankoviec na inovec o pol desiatej. Tak okolo jedenástej sme na chate a ďalej po hrebeni cez am.en zjazd diretisima na kulhan. Štádial po lesných cestách až na radar.
ja som bol vcera s kamosom trasu Tn. Stankovce-Inovecka chata-Rafajova kôta-Ostry vrch a po modrej do Kalnice. Trasa ma o5 nesklamala, bola super. Na Inoveckej chate sme dokonca stretli Danku (ona ma zrejme nepozna:( ) s dvoma bikermi, mozno to ma nieco spolocne s tym co pisal greedy hore. pocas trasy sme nafotili par fotiek , tak nieco sem dam
Prílohy:
Komentár súboru: Ondrej sa trosku vyblaznil pod chatou Ondrej.JPG1.07 MiBOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Komentár súboru: Na Ostrom vrchu Ja.JPG1.15 MiBOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Komentár súboru: Konečne som zobral Ondreja na DH trat v Kalnici :) DH Kalnica.JPG1.1 MiBOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.