Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Mno pohybujem sa v lokalite Tn , Juh, trápim modrý Kinetic tuším model 2004 kupovaný ale v 2006, v podstate zatial pôvodná výbava až na plášte , riaditka , a predstavec.Spravím dnes foto a hodím do profilu.
Zobraziť komentár 02.06.2008 - 13:30:12
00
minule nas bolo tusim 14, ked sme boli pokope to uz bol taky maly peloton :-) este par ludi sa prida a uz z toho ozaj bude peloton :lol:
Zobraziť komentár 02.06.2008 - 13:41:43
00
šak podľa fotky som ťa tam aj minulý týždeň videl na chate.Akurát prišla taka kopa ľudi ked som odchádzal sa nedalo pretlačiť hore pri zábradlí :-)
Zobraziť komentár 02.06.2008 - 13:45:17
00
tak to som ta asi videl ale je to uz tyzden daco a veru si to uz presne nevybavujem ale viem ze sme davali schody a Eno sa uz nerozplestil :-)
Zobraziť komentár 03.06.2008 - 09:50:08
00
"Oné" tak v sobotu pojdete dat ten Basic ?
Zobraziť komentár 03.06.2008 - 10:10:57
00
ja v sobotu makam na stavbe, prerabam barak, takze budem betonovat schody. Neviem ako ostatni... ale inac chodievame v nedelu, ostatni maju mozno cas aj v sobotu, ved snad niekto este napise...
Zobraziť komentár 03.06.2008 - 10:41:19
00
Nedeľa je good, basic by som si chcel prejsť aj ja.
Zobraziť komentár 03.06.2008 - 10:55:52
00
ja som isiel dubnicak pred par rokmi, ale zevraj teraz uz sa jazdi nejako opacne, my sme sli vtedy z Kolacina hore doprava takou serpetinou a tahali sme sa po pravej strane hrebena dozadu. Potom bol tusim zjazd kusok llesom alebo po luke dole k ceste asi do iliavky alebo dolnej poruby ???? potom sa to dako slapalo hore cez kopec dole do hornej poruby a stadial zasa do takeho stupaku po lucke do lesa a z vrchu uz po cestach naspat do Koalcina s tym ze tam bola na lesnej asfaltke za pravotocivou zakrutou rampa!!! a do Kolacina sa zasa schadzalo tou istou serpentinou a bola tam jedna pravotociva hadam 90st zakruta kde bol aj varovcik, kto neubrzdil letel rovno...

Neviem ci som tatar alebo taky hladny pred obedom ale na webe Dubnicaku dako nemozem najst normalnu mapku. Je tam len GPS mapa *.plt a vyskovy profil.
Zobraziť komentár 03.06.2008 - 11:07:43
00
Ja som bol minulý rok Klasik:

Kolačín - Kamenné vráta - zjazd do Omšenia - výšlap na Baske - horedole po hrebeni na Homôlku - zjazd do Dolnej Poruby - kopce medzi Dolnou a Hornou Porubou - Horná Poruba - Iliavka - lesom naspať až do Kolačína.

Táto trasa sa jazdí už niekoľko rokov po sebe. Basic je menší o Baske, Hard je natiahnutý pri Tepliciach o serpentíny a ešte pri Iliavke.

Mapa: http://www.maraton.sk/mapa07.pdf
3D Mapa: http://www.maraton.sk/JPG/2007mapa3d.jpg
Zobraziť komentár 03.06.2008 - 12:13:35
00
"Oné" tak v sobotu pojdete dat ten Basic ?

v sobotu vacsinou nikto nemoze, dost ludi je v robote a tak... ja idem v nedelu prejst si malu trať, ak sa chce niekto pridať, tak o desiatej pri morovom stlpe a ostatne casy stretnutia upresním v priebehu tyzdna
Zobraziť komentár 03.06.2008 - 13:49:56
00
enrico to bude slapat 15km do Novej aby si si presiel 30km dlhu BABY trat ? :P
Zobraziť komentár 03.06.2008 - 14:00:31
00
zle som sa vyňadril, myslel som basic 43km, viem že ta asfaltka je fest otrava, ale chcem si to prejst poctivo, tak ako to pojdem na maratone, inak kto bude chciet ist klasika na Baske s Tomášom, tak sa potom stretneme všetci v krčme v Hornej Porube a odtiaľ uz sa ide spoločná trasa cez Iliavku do Kolačína
Zobraziť komentár 03.06.2008 - 14:13:18
00
Ja jazdim tu trat kazdy den uz asi tyzden az /iba/ po Kamenne vrata /tam dam cigu/ a po cervenej /paradny zjazd-dva super skoky/ sa pustim k Baracke z tadial vyslapem na Jelena a nasledne trenujem moju slabu stranku serpentiny :wink:
Ked nejaky usek nemam rad tak je to presne ten zjazd do Omsenia :evil:
Zobraziť komentár 03.06.2008 - 14:19:45
00
ja moc asfalt rad nemam preto by som navrhol dve alternativne trasy:

1. Pre tych co chcu ist komplet trasu maratonu ako Eno, ist z TN dajme tomu cez brezinu na tu cestu co ide ponad Soblahov az do Kubrice, nad Kubricou nezist dole do doliny ale pokracovat po zvazniciach az na zaciatok Tr. Teplic a odtial to frknut po polnej ceste do Novej Dubnice. Dobre je to vidno na tej mapke co poslal Pointer http://www.maraton.sk/JPG/2007mapa3d.jpg chcelo by to dostat sa do tych miest ako je vlavo hore na tej mape pred Teplicami to modrobiele cislo 516. Od neho ide aj ta polna cesta do N. Dubnice.

2. Kto by chcel daco zaujimavejsie tak zaciatok ten isty akurat nad Kubricou neist po lesnych cestach na Teplice ale doprava smerom na Machnac, ten obist a okolo kopca Trstenec alebo Havraniou dolinou na Velke luky kde uz by sme sa pripojili na trat Klasik resp. Hard a isli dalej na Baske, stadial na Homolku a potom do Dolnej alebo Hornej Poruby. To uz by sme sa dohodli tak aby sme sa niekde stretli vsetci spolu. Inac mapka ta ista vid link vyssie.

Tie trasy lesnymi cestami si za pomoci Pointera trufam trafit tak ze by sme sa aj dostali tam kam chceme :D

Co vy na to ?
Zobraziť komentár 03.06.2008 - 14:29:36
00
ja by strasne rad isiel s vami, ale "bohuzial" ideme na svadbu do Novych Zamkov na Madare :) , takze nemozem. ale bol by som rad, keby sa isiel basic aj bud vikend :)
Zobraziť komentár 03.06.2008 - 14:54:53
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up