Qua chlapci. Tak ma bolia kríže z toho nedelného chladu že sa ledva hýbem. Nakoniec som tam bol jediný na HT. hehe
O pár minút pridám pár fotiek duchov v lese. hehe
0,75 Baru je rekord pri ktorom naozaj nechápem už vôbec nič. hehe Som velmi rád že som ten modrý prístrojček mal po ruke.
Odteraz ho budem nosiť stále zo sebou už len kvôli diskusii ktorá tu pred nedávnom bola. Velmi zaujímavé veci. hehe
Sakra. Zda sa, ze uz starnes. Musis sa teplejsie obliekat a davat vatu do usi, aby si nechytil prievan.
A inak nenapisal som to hlavne - velmi vydarena akcia (presne podla mojich predstav). Akurat nabuduce mozno radsej trochu menej fotenia/videovania/pozerania a viac jazdenia.

A ked nebudem lenivy, tak obujem Miniony (Mountain King je sice na XC dost v pohode, ale tu mu uz dochadzal dych a zjazdeny Ralf vzadu tomu tiez nepridal).
K tym tlakom: Minion je good
plast na nizke tlaky, ale tlak 0,75 je fakt malo aj na 55 kg pipku, nieto na 70 kg bikera. Na takyto styl ako sme sli v sobotu (pomalicke presuny po jednotlivych pasazach s prestavkami) si viem 1,5-1,8 baru v pohode predstavit, lebo Minion ma dost odolne a stabilne boky (gumwall) a je teda o dost stabilnejsi nez tie XC plastenky s papierovymi stenami. Samozrejme ked sa taky svah zide, tak potom je vhodne dofukat na normalnu jazdu dalej. To len Martinovi staci jazdit 0,8-1 bar stale a potom place, ze dupeme. A pritom ho len
brzdi ten brutal valivy odpor a v skutocnosti je to tazky dupac.

P.S. Na zosumarizovanie videi a fotiek skutocne staci vsetko zbalit od jedneho suboru a hodit to na
www.ulozisko.sk.