Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Qua chlapci. Tak ma bolia kríže z toho nedelného chladu že sa ledva hýbem. Nakoniec som tam bol jediný na HT. hehe
O pár minút pridám pár fotiek duchov v lese. hehe
0,75 Baru je rekord pri ktorom naozaj nechápem už vôbec nič. hehe Som velmi rád že som ten modrý prístrojček mal po ruke.
Odteraz ho budem nosiť stále zo sebou už len kvôli diskusii ktorá tu pred nedávnom bola. Velmi zaujímavé veci. hehe

Sakra. Zda sa, ze uz starnes. Musis sa teplejsie obliekat a davat vatu do usi, aby si nechytil prievan. :)

A inak nenapisal som to hlavne - velmi vydarena akcia (presne podla mojich predstav). Akurat nabuduce mozno radsej trochu menej fotenia/videovania/pozerania a viac jazdenia. :) A ked nebudem lenivy, tak obujem Miniony (Mountain King je sice na XC dost v pohode, ale tu mu uz dochadzal dych a zjazdeny Ralf vzadu tomu tiez nepridal).

K tym tlakom: Minion je good plast na nizke tlaky, ale tlak 0,75 je fakt malo aj na 55 kg pipku, nieto na 70 kg bikera. Na takyto styl ako sme sli v sobotu (pomalicke presuny po jednotlivych pasazach s prestavkami) si viem 1,5-1,8 baru v pohode predstavit, lebo Minion ma dost odolne a stabilne boky (gumwall) a je teda o dost stabilnejsi nez tie XC plastenky s papierovymi stenami. Samozrejme ked sa taky svah zide, tak potom je vhodne dofukat na normalnu jazdu dalej. To len Martinovi staci jazdit 0,8-1 bar stale a potom place, ze dupeme. A pritom ho len brzdi ten brutal valivy odpor a v skutocnosti je to tazky dupac. :P

P.S. Na zosumarizovanie videi a fotiek skutocne staci vsetko zbalit od jedneho suboru a hodit to na www.ulozisko.sk.
Zobraziť komentár 18.11.2008 - 11:27:58
00
ech, že dupač... inak súhlas s tým, že nabudúce viac jazdiť. ale treba povedať, že na zoznámenie sa s trailom bolo toto akurát. a dosť bolo propagovania uložiska, radšej to tam pekne uploadni (a poprosil by som aj turbiho, uploadni tam fotky s exifom, ďakujem). :twisted:
Zobraziť komentár 18.11.2008 - 11:31:18
00

A inak nenapisal som to hlavne - velmi vydarena akcia (presne podla mojich predstav). Akurat nabuduce mozno radsej trochu menej fotenia/videovania/pozerania a viac jazdenia. :) A ked nebudem lenivy, tak obujem Miniony (Mountain King je sice na XC dost v pohode, ale tu mu uz dochadzal dych a zjazdeny Ralf vzadu tomu tiez nepridal).

K tym tlakom: Minion je good plast na nizke tlaky, ale tlak 0,75 je fakt malo aj na 55 kg pipku, nieto na 70 kg bikera. Na takyto styl ako sme sli v sobotu (pomalicke presuny po jednotlivych pasazach s prestavkami) si viem 1,5-1,8 baru v pohode predstavit, lebo Minion ma dost odolne a stabilne boky (gumwall) a je teda o dost stabilnejsi nez tie XC plastenky s papierovymi stenami. Samozrejme ked sa taky svah zide, tak potom je vhodne dofukat na normalnu jazdu dalej.

Na dalsich fotkach to uz vyzera fakt pekne. Takyto zjazd ist v listoch znamenal asi dost padov, na jar ked to bude trosku rozfukane tak to urcite bude o inom:) K tym tlakom, martinov tlak ma neprekvapuje - asi mu trochu uslo: )) Je to dolna hranica znesitelnosti, ale na kvalitnych plastoch s DH dusou tlaky okolo 1 nerobia problem... V predu je to velmi fajn;)
Zobraziť komentár 18.11.2008 - 12:32:20
00
Hmm neuložím Vám to bo to sťahuje 32kb/s a tých 700M by sťahovalo niekolko hodín.
Zobraziť komentár 18.11.2008 - 13:03:25
00
Ach jo, 700 MB je dost vela. Netusil som, ze niekto na jednom kopci nazbiera taky objem dat. :)

P.S. Problem nie je na serveri, ale u Teba - asi by to chcelo rychlejsi net s uploadom viac ako 250 kbit/s. Tak potom stretavka 17.12. na este neznamom mieste :twisted: to isti ak skor nic nespachame.
Zobraziť komentár 18.11.2008 - 13:18:31
00
roman a ty to tam tlačíš? dúfam, že áno...
Zobraziť komentár 18.11.2008 - 13:55:52
00
Kdo si pocka, ten se docka. :P

Momentalne som v praci, odtialto to nehrozi a dnes ani zajtra vecer nemam cas. Nechcem davat velke nadeje, ale mozno dnes abo zajtra v noci / nadranom.
Zobraziť komentár 18.11.2008 - 14:04:55
00
Noooo pani, tak na takuto srandu by som sa teda dal nahovorit.
Krasna dokumentacia.
Este by ma zaujimalo, ze tak priemerne akou rychlostou ste to valili dolu tym kopcom?
Zobraziť komentár 18.11.2008 - 22:16:14
00
Jezus Nemám pocit že mám pomalý net. Martin už má odo mňa všetky fotky.
Džekves ver tomu že dole tým kopcom nikto nemyslel na maximálku. Poniektorí boli radi že to zišli pešo, poniektorí boli radi že isté pasáže zvládli na biku. Len Marek išiel všetko na biku a to sa tiež sem tam kotúlal. hehe
Zobraziť komentár 19.11.2008 - 09:37:55
00
Pekne fotky chlapci, dole kopcom vam to pristane 8)
nemohol som dojst bohuzial lebo plany vysli tak ze som nebol v BA. ale citim ze tymto prvym mikro kamenakom sa zacala dalsia pekna tradicia a este sa v listi a sutroch spolu vyvalame.. ;)
Zobraziť komentár 19.11.2008 - 11:58:38
00
No neviem ci este tento rok pojdem testovat hranice prilnavosti resp. trakcie predneho Mountain Kinga. Predsa len je uz kazdym dnom o dost väcsia kosa a na XC gumach je to miestami dost o hubu hlavne na tom listi (nikdy nevies, aky koren/kamen chytis). Teraz spätne si uvedomujem, aky som musel byt v tom devätdesiatompiatom hlupy resp. odvazny (ma to k sebe blizko) :), ked som to jazdil na hardfulle s plastovymi brzdami.

A inak asi som zistil, podla coho sa daju bikeri rozdelit na XC a AM.EN - XCckari to isli bez chranicov. :lol:
Zobraziť komentár 19.11.2008 - 12:39:15
00
Išli ako išli. hehe Som za takéto akcie. Ono to môže aj preventívne pôsobiť aby sa lepšie chápali rôzne odnože cyklistiky. To je veľmi dôležité lebo je "smiešne" ako niekedy medzi sebou komunikujeme a vytáčame sa navzájom.
Mne táto akcoška vyriešila dilemu aký celopružiak si kúpim. Vzhľadom k môjmu veku a hobby jazdeniu na pretekoch je rozhodnuté nasledovne: Chcem opäť celopružiak zdvihu cca 130/130 a seriem na váhu. Do cca 13,5 kg sa zmestím a to je na môj "style" dostačujúce. hehe
HT budem používať tiež a to i na istých maratónoch a v prípadoch keď budem mať dočinenie s časovkami a podobne. hehe
P.S. Ten kameňák si raz nacvičím aby si ma aspoň trošku mohli ľudia mýliť s Ameňákom. hehe
Zobraziť komentár 19.11.2008 - 13:09:38
00
veru išli... v zmysle kráčali... no a obrnení am.en-isti zase kráčali hore kopcom :twisted:
Zobraziť komentár 19.11.2008 - 13:16:10
00
P.S. Ten kameňák si raz nacvičím aby si ma aspoň trošku mohli ľudia mýliť s Ameňákom. hehe

Alebo, ako Jezus píše, daj si chrániče! 8)
Zobraziť komentár 19.11.2008 - 19:28:02
00
Cica i veru možno pravdu vravíš. Veď vlastne kedy si nevravel, že ano. hehe
Zobraziť komentár 19.11.2008 - 21:03:20
00
keyboard_arrow_up