padol tu návrh, že treba otestovať šikovnosť chrtov (ale aj nás nechrtov-lenivcov) v jazde dolu kopcom. predpokladaný termín akcie je nedeľa 16. novembra o 11.00, zraz pri bufetoch na kamzíku. jazdiť sa bude trať "kameňák" a priľahlá lokalita, fotografi a kameramani budú prítomní.
Dufam, ze to nikto ako hadku neberie, nemam dovod hadat sa. Len som si chcel trochu rypnut a dat pre zmenu opozicny nazor, ze XC je viac ako AM.EN, lebo väcsinou to na fore vyznieva tak, ze vsetci co sa neoznacuju pismenkami AM.EN su menej zdatni bikeri. Nikto nie je lepsi ani horsi kvoli par pismenkam... That's all.
nevravel som ze AM.EN nieje o kondicii,len ze nieje o nahanani sekund
Inac to XC ci AM.EN co je viac je pekne smiesne,kazdy ma svoj styl jazdenia a vsetko je to nakoniec XC
Lepšia by bola ženská príťažlivosť. Tulen asi aj tento rok zmeškau ruju.
mar_tin, buko to myslel inak.
nebojte bude zabava
a preco by sme sa mali distancovat od zjazdarov, ne? len pekne pokope - oni to zletia dolu, a budu sa dole nudit, zatial co my sa budeme nasledovne tri hodiny bavit postupnym schadzanim (povedla bikov
.
myslim ze to pojde aj nedelu - vybavim prieputsku
som celkom zvedavy, lebo podla reci o povinne zasunutej sedlovke a oskulanych tretrach si ten terene predstavujem tak drsne, ze si na ziaden taky v malych karpatoch nepamatam. urcite nie 30km.
dufam ze si nebudem buchat hlavu, ze kde som sa to chodil bicyklovat, a hlavne co som si nechal ujst
sa tam zabijem original
all: A aj tak si myslim, ze je v podstate nemozne to zmapovat tak, aby to podla mapy niekto presne trafil, lebo tie chodniky tam nie su zrovna viditelne ani cez sezonu, nieto este pod listim... A tych 30 km som najprv nepochopil ani ja, niekedy si to treba po sebe precitat.