padol tu návrh, že treba otestovať šikovnosť chrtov (ale aj nás nechrtov-lenivcov) v jazde dolu kopcom. predpokladaný termín akcie je nedeľa 16. novembra o 11.00, zraz pri bufetoch na kamzíku. jazdiť sa bude trať "kameňák" a priľahlá lokalita, fotografi a kameramani budú prítomní.
posledný komentár: 18. 11. 2008 o 18:23
idem pridem
.
btw. Jezusov popis rulez !!!
PS: Prijemnu zabavu a nedokalicte sa.
Ale no tak. Idem si to tam pozriet po trinastich rokoch a ostatni sa s tym idu len zoznamit, asi tazko tu mozeme riesit sutaz o rychlost prejazdu s DH borcami.
idem pridem
Kvoli viacerym neucastiam v sobotu (Rasto, Turbi) sa to prave presuvalo na nedelu, takze aktualne plati za predpokladu dobreho pocasia nedela 11:00 bufety na Kamziku. Ak sa situacia zmeni, urcite to sem pribudne. Ja by som nemal problem aj oba dni, ale nemam tolko casu.
P.S. Radsej si zoberte turisticke tretry a nie SiDi s kompozitovou podrazkou. Predsa len by bolo skoda ich znicit, kedze si trufam tipnut, ze nie vsetko pojdu vsetci na biku.
Je to zaroven aj prosba na ostatnych pure XC positive - prosim, ak aj ste taki borci, ze sedlovku dole nikdy nedavate, tak v nedelu si ju potom radsej dole dajte. Nechcem tam nikoho zbierat a znasat do sanitky. A samozrejme prilba povinna! Nejdem tam s nikym, kto ju nenasadi najneskor pri odjazde od bufetov! Vynimka je, ak by siel tie drsne useky pesi.
tmax, ak pôjdem, gps log bude k dispozícii...
persing, najlepšia sranda bude, keď chrti zahanbia nás drsných amenistov
Dobre, už sem cicho.
tesim sa na fotky/video
P.S. A ked uz sme pri tych "drsnych amenakoch", neodpustim si.
Daj este viac zabavy, pls : D Taky sa este nenarodil : )
takyto jedinci maju kratku zivotnost vzhladom na roztrasenost v snahe prejdenim terenu ktory musia horko-tazko tlmit vsetkymi klbmi na ich vyziabnutych telach
Dijck, nemusime to brat doslovne, ze?
kazdy ma svoju pravdu a ta je niekde uprostred,treba mat aj kondicku aj techniku ak nahanas sekundy,ale o tom AM.EN nieje,tak celej tej hadke unika zmysel nemyslite?Nechajte uz tie chrtie hadky a radsej si cez vikend v klude uzite teren
Vďaka Ti za Tvoju starostlivosť, ktorou nás a naše tretry vo svojej nekonečnej múdrosti zahŕňaš a sľubujem, že budem na to v nedeľu myslieť.
Imbus ani nepotrebujem, len škoda, že musím dať dole moje krásne blatníčky.
Predný si možno nechám!
kazdy ma svoju pravdu a ta je niekde uprostred,treba mat aj kondicku aj techniku ak nahanas sekundy,ale o tom AM.EN nieje,tak celej tej hadke unika zmysel nemyslite?Nechajte uz tie chrtie hadky a radsej si cez vikend v klude uzite teren
Mal si jeden, ale stratil si ho za to slovicko "chrtie" a za tvrdenie, ze AM.EN nie je o kondicii.
Dufam, ze to nikto ako hadku neberie, nemam dovod hadat sa. Len som si chcel trochu rypnut a dat pre zmenu opozicny nazor, ze XC je viac ako AM.EN, lebo väcsinou to na fore vyznieva tak, ze vsetci co sa neoznacuju pismenkami AM.EN su menej zdatni bikeri. Nikto nie je lepsi ani horsi kvoli par pismenkam... That's all.
Som uplne presvedceny o tom, ze trasu obsahujucu aj slusne prevysenie (a normalne zjazdy, nie metrove skoky kedze na to XC bike stavany nie je) vzdy prejde rychlejsie biker s dobrou jazdeckou technikou na 11,5 kg XC biku, ako na 15,5 kg endure. Samozrejme dole kopcom nieco strati, to je jasne, ale zdaleka nie tolko, ako hore kopcom ziska. Tak som to myslel...
Prave ze viem ako jazdi mataonska/xc spicka a nie je to nic slavne aj ked beriem do uvahy tie biky. Jeden clovek co na slovensku technikou vytrca je Miso Lami inak je to dost bieda..
S druhym odstavcom plne suhlasim.