touto cestou hladam bikerov z Košic, ktori by mali záujem na spoločné tréningy. Zatial mam pocit že v Ke je cyklistika mrtva, presvedčí ma niekto o opaku?
touto cestou hladam bikerov z Košic, ktori by mali záujem na spoločné tréningy. Zatial mam pocit že v Ke je cyklistika mrtva, presvedčí ma niekto o opaku?
o 2 temy nizsie su vyjazdy v okoli KE, ktore maju 23 stran...
Nazdar Davhan, nemam pocit ze by to v ke zilo co sa cyklistiky tyka, lebo tie dvoje troje preteky co sa tu konaju aj s maratonom rocne je to velmi slabe a tie ceny napr. v 1 kosickom bike maratone, 3000 sk za prve miesto je smiesne a trapne. Cyklistika tu je naozaj mrtva. Ludia tu cyklistike nerozumeju a je velmi tazke najst sponzorov.
Ludia tu cyklistike nerozumeju a je velmi tazke najst sponzorov.
Neda mi nereagovat. Tomi ty si zjavne trochu mimo. Vacsina z toho velkeho mnozstva kosickych bikerov robi tento sport pre radost a nie pre peniaze. Vyjazdy su dobrovolne a BEZ sponzorskych prispevkov nadnarodnych spolocnosti - mozes sa teda pridat aj ked nemas sponzora
A ak posudzujes bikersky zivot mesta podla mnozstva pretekov a hlavnej ceny na maratone... no comment
Nazdar Davhan, nemam pocit ze by to v ke zilo co sa cyklistiky tyka, lebo tie dvoje troje preteky co sa tu konaju aj s maratonom rocne je to velmi slabe a tie ceny napr. v 1 kosickom bike maratone, 3000 sk za prve miesto je smiesne a trapne. Cyklistika tu je naozaj mrtva. Ludia tu cyklistike nerozumeju a je velmi tazke najst sponzorov.
ja som tiez nenasiel sponzorov a nakoniec som si bike musel kupit za vlasne ...zivot je niekedy svina
ak sa ti malia preteky, nie je problem vycestovat, a ak si taky dobry, ze ta zaujima cena za 1. miesto, tak by si so sponzormi nemal mat az taky problem
ocakavat ale, ze z cyklistiky vyzijes, by bolo dost naivne, na to treba jazdit inu ligu
mozes sa kedykolvek pridat aj k takemu plebsu, ako sme my...nejazdime sice na bednu, ale sakramentsky nas to bavi
looool tak toto uz co je? vraj sponzor.
to Tomi: akoze nic v zlom ale ked uz by sme aj pripustili ze by doslo k jednaniu s nejakym sponzorom /to uz som velmi popustil uzdu fantazie/ co mu vies ponuknut? myslim tym napriklad nejaku placku z MS alebo ME a podobne. Lebo to ze mas cestny a horsky bike este ani zdaleka nestaci.
To by mal sponzora potom asi kazdy co sem chodi. Takze ak sponzor tak ti navrhujem: sadni na bike a bikuj o dusu, potom este trochu viac, zacni poriadne sypat, vraz do toho vsetky svoje prachy, skus sa presadit aspon medzi hobbikmi aby si ta niekto vsimol, prepracuj sa do nejakeho tymu a potom MOZNO budes mat sponzora. To je realita. Takze WAKE UP. Ale ak ti krivdim /nejaku placku uz mas/ tak sorry.
Zaujimave citanie, kde si sa flakal doteraz. Takych ako ty, slovenska cyklistika potrebuje: rychly na pretekoch, schopny organizator, uspesny manazer, loigistik, ...
nechcem Tomáša obhajovať ....
(ak je to ten T, ktorého som stretol v nedeľu cestou na RYSY )
ale predpokladám, že by to asi natrel vačšine TU
ale ten jeho povzdych mi pripadal len ako vykrik do TMY
ale je dobre, že niekto má ešte aj takéto idály
Dakujem za Vase nazory, rad by som reagoval a dal Vam otazku PRECO SLOVENSKO NEPATRI ALEBO NEMOZE PATRIT MEDZI KRAJINY KTORE MAJU PROFESIONALNE PRVODIVIZNE TYMI AKYMI SU NAPR. LIQUIGAS, ALEBO COFIDIS, KTORE MAJU ROCNY ROZPOCET OKOLO 7 MILIONOV EUR?????? ALEBO AJ VIAC. PRECO NA SLOVENSKU EXISTUJE LEN HOKEJ A FUTBAL A LEN TAM SA SYPU PRACHY? AKOKEBY INE SPORTY ANI NEEXISTOVALI? MAM FAKT POCIT ZE SPONZORI KTORYMI SU LUDIA CYKLISTIKE NEROZUMEJU, DOCKA SA STARA DAMA NIEKEDY VO SVOJEJ HISTORII AJ CELKOVEHO VITAZA SLOVÁKA???
nikto mu neberie to, ze je dobry...ale aj v sporte je to ako v inych oblastiach zivota-nikto ti zadarmo nic neda, ak nieco chces, musis makat, makat a este raz makat
a podla mna sportovat koli peniazom nie je ideal...ideal je sportovat pre radost
mudro si to povedal. mne trvalo dlhych cca 7 rokov kym som na to dosiel...
to Tomi: pokusim sa zareagovat, ale neviem ci to bude prave to co by si chcel pocut. Velke tymi tu niesu podla mna preto, lebo vsetci ktory potrebovali preprat peniaze si vybrali hokej a futbal. Proste sa tak rozhodli a cyklistika /a kopec inych USPESNEJSICH sportov ostali bokom/. Ani ty ani ja stym nic nespravime preto je uplne zbytocne sa tym zatazovat. Ak sa chces dostat k peniazom tak rob cokolvek ine len nie sport. Neverim ze patris medzi tych vyvolenych ktory by sa sportom uzivili /nic v zlom/.
Kolki z nas tu z fora jazdia na pretekoch s ambiciami stat na stupni vitazov? 2%? Viac? Neverim.
Tomi: Nasiel si si zlu cielovu skupinu. Tu su prevazne hobici, ktori maju z pohybu v prirode radost. A aj ked tuzia po spickovych bikoch, preziju aj bez sponzorov, lebo svoj ciel maju inde ako ty.
Upresnil by som to. Ak by nejaky sponzor prilis otravoval, tak by som bol taky laskavy a bol ochotny akysi obolus prijat. Ale inak si kvoli tomu tretiu dierku do nosa nenavrtam.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
o 2 temy nizsie su vyjazdy v okoli KE, ktore maju 23 stran...
Tymto vyzyvam vsetkych Kosicanov, prestante uz konecne mudrovat o tej cyklistike a zacnite cashovat...
... a zoberte, prosim, Tomiho vyvetrat...
Neda mi nereagovat. Tomi ty si zjavne trochu mimo. Vacsina z toho velkeho mnozstva kosickych bikerov robi tento sport pre radost a nie pre peniaze. Vyjazdy su dobrovolne a BEZ sponzorskych prispevkov nadnarodnych spolocnosti - mozes sa teda pridat aj ked nemas sponzora
A ak posudzujes bikersky zivot mesta podla mnozstva pretekov a hlavnej ceny na maratone... no comment
ja som tiez nenasiel sponzorov a nakoniec som si bike musel kupit za vlasne
ak sa ti malia preteky, nie je problem vycestovat, a ak si taky dobry, ze ta zaujima cena za 1. miesto, tak by si so sponzormi nemal mat az taky problem
ocakavat ale, ze z cyklistiky vyzijes, by bolo dost naivne, na to treba jazdit inu ligu
mozes sa kedykolvek pridat aj k takemu plebsu, ako sme my...nejazdime sice na bednu, ale sakramentsky nas to bavi
to Tomi: akoze nic v zlom ale ked uz by sme aj pripustili ze by doslo k jednaniu s nejakym sponzorom /to uz som velmi popustil uzdu fantazie/ co mu vies ponuknut? myslim tym napriklad nejaku placku z MS alebo ME a podobne. Lebo to ze mas cestny a horsky bike este ani zdaleka nestaci.
To by mal sponzora potom asi kazdy co sem chodi. Takze ak sponzor tak ti navrhujem: sadni na bike a bikuj o dusu, potom este trochu viac, zacni poriadne sypat, vraz do toho vsetky svoje prachy, skus sa presadit aspon medzi hobbikmi aby si ta niekto vsimol, prepracuj sa do nejakeho tymu a potom MOZNO budes mat sponzora. To je realita. Takze WAKE UP. Ale ak ti krivdim /nejaku placku uz mas/ tak sorry.
a to ze som rychly na pretekoch by som ani nepovedal. Skade to mas?
(ak je to ten T, ktorého som stretol v nedeľu cestou na RYSY )
ale predpokladám, že by to asi natrel vačšine TU
ale ten jeho povzdych mi pripadal len ako vykrik do TMY
ale je dobre, že niekto má ešte aj takéto idály
a podla mna sportovat koli peniazom nie je ideal...ideal je sportovat pre radost
to Tomi: pokusim sa zareagovat, ale neviem ci to bude prave to co by si chcel pocut. Velke tymi tu niesu podla mna preto, lebo vsetci ktory potrebovali preprat peniaze si vybrali hokej a futbal. Proste sa tak rozhodli a cyklistika /a kopec inych USPESNEJSICH sportov ostali bokom/. Ani ty ani ja stym nic nespravime preto je uplne zbytocne sa tym zatazovat. Ak sa chces dostat k peniazom tak rob cokolvek ine len nie sport. Neverim ze patris medzi tych vyvolenych ktory by sa sportom uzivili /nic v zlom/.
Tomi: Nasiel si si zlu cielovu skupinu. Tu su prevazne hobici, ktori maju z pohybu v prirode radost. A aj ked tuzia po spickovych bikoch, preziju aj bez sponzorov, lebo svoj ciel maju inde ako ty.