Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Zúčastnite sa ročníka 2009 ?
Áno 88% [ 7 ]
Nie 13% [ 1 ]
Celkový počet hlasov : 8
Tu su slubovane mapy a tracklogy z piatkovej 90-tky.

http://mtbclubspis.ecomp.sk/secured/piso.rar

Pristupove udaje vam poslem v SS vsetkym zucastnenym. Je to Drotarov tracklog z prvej jazdy. Mne zdochla baterka vo Svedlari. Mapy su tam tri. Najprv detajlnejsie mapy z turistickych map (tak ako sa tam vosli) a potom cela trasa na cyklomape.

Sanco ten login a pasword :lol: :lol: :lol: ma skoro vykotilo zo stolicky :lol: :lol: :lol:
Zobraziť komentár 16.06.2008 - 13:25:36
00

Ja vas na jednej a mozno aj viacerych mam :roll: ...ale musim ich najprv trosku pretriedit a upravit...potom ich sem hodim.. :wink:

Budem Ti véééééééééľmi vďačná - za všetky fotky, nie len za tie so Saldi, samozrejme :lol:
Už sa teším a pozdravujem ťa.
Zobraziť komentár 16.06.2008 - 13:26:12
00
upravit? akoze kruhy pod ocami a podobne?
Zobraziť komentár 16.06.2008 - 13:31:32
00
upravit? akoze kruhy pod ocami a podobne?

:lol: :lol: :lol:
Zobraziť komentár 16.06.2008 - 13:34:27
00
Aj mne mozes byt :wink: fotiek mas malo ked si furt s niekym hulila :lol: :D :lol: :D

Prílohy:

kinetic.JPG
kinetic.JPG 292.77 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 16.06.2008 - 13:36:31
00
a obzvlášť jednej osoby :lol: :lol: :lol:

to som si aj ja všimol. :twisted:
Zobraziť komentár 16.06.2008 - 13:40:39
00
Aj mne mozes byt :wink: fotiek mas malo ked si furt s niekym hulila :lol: :D :lol: :D

So mnou nehulila, ale foto spolocne mame ... :wink:
... Furt sa nam neozval Jezus ...
Zobraziť komentár 16.06.2008 - 14:05:16
00

a bude rypať a neprestane asi nikdy :evil: :roll:
šak som hulila so Saldi , nieeeeeeeeeeeee????? :lol: :lol: :roll:

a samozrejme, že som vďačná a to obzvlášť za to, ako tam bolo - fotky nie sú až také podstatné, dôležitý je pocit, čo v nás zostal. Celý tento rok som čerpala z minuloročnej Oravy a teraz budem čerpať z Poráča. Vďaka všetkým, čo to organizovali a vďaka každému, kto tam bol. Niečo sa proste nedá opísať slovami a tak si len mlčky vychutnávam ten úžasný pocit, ktorý táto akcia ( vo všeobecnosti ) vo mne zanechala.
Ďakujem, ďakujem, ďakujem.
Zobraziť komentár 16.06.2008 - 14:07:13
00

To je dôkaz, že to nie je o hulení. :wink:
Ináč - to bude asi jediná, ktorú máme spoločnú.
Zobraziť komentár 16.06.2008 - 14:11:10
00

Ak by si na tie tvoje rozštelovane hlasivky pustil dechtovo-nikotinovy smrad tak sa porozpravas uz len pomocou ceruzky :lol: . Huličov vela nebolo-ono to nejako vychadza z mody ci co :roll: A Jezusa snad neukrizovali :wink: a ked ano, on urcite vstane z mrtvych :wink:

Prílohy:

mediciny.JPG
mediciny.JPG 177.18 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 16.06.2008 - 14:13:15
00
Saldi..ved ty si polovicu fotiek len zadky fotila :twisted: ... :lol: :lol:

To sa ti len zda. :twisted: No ked sa uz niekto nechal ukecat na vyskusanie zn. Sportful, no neodfot ho! Vsak, Jezus?
A po sobotnom vecernom vykone si kludne Majo moze zmenit nick na model. To bolo na nezaplatenie!
Saldi, ani mi nehovor, že nemáme spoločnú fotku :shock:
Mozno sa nieco z piatka vecera casom objavi nakolko som bola pod stalym dohladom nejakeho fotografa (ze Matelko?!!) ale mame jeden spolocny zazitok: mojho tigra ;)
Zobraziť komentár 16.06.2008 - 16:00:28
00
:lol: MajoBull bol zlaty klinec prezentacie oblečenia zn Benesport :lol: bolo to sice šmrncnute tak jemne striptizom ale show to bola :lol:

Prílohy:

model.JPG
model.JPG 198.7 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 16.06.2008 - 16:11:03
00
To Saldi: ja som o zmene uvažoval dávnejšie ale stále som v tom nemal jasno :( teraz už mám :D
Zobraziť komentár 16.06.2008 - 16:20:35
00
Majo, skutocne klobuk dole pred takymi ladnymi pohybmi a o jazde na biku sa nevyjadrujem..vsetko z tvojej strany bolo na vybornu! A prestan rozmyslat o papierovych topankach! :wink:
Zobraziť komentár 16.06.2008 - 16:23:22
00
Majo, skutocne klobuk dole pred takymi ladnymi pohybmi a o jazde na biku sa nevyjadrujem..vsetko z tvojej strany bolo na vybornu! A prestan rozmyslat o papierovych topankach! :wink:

take slová hrejú na duši :D a papierove boty ...... :?: tie až keď zruntujem
ten nový bike ktorý dostanem na 50 ku...Matel vie očom hovorím :roll:
Zobraziť komentár 16.06.2008 - 16:33:22
00
keyboard_arrow_up