aaaach, chlapci a diefcata, mno, veru paradicka to vcera/dnes bola.. hmmm.. ano, ako sa vyjadril Dudo, este som stale v nemom uzase

(svagrovci odisli vcera na Oravu aj s mobilnym internetom, takze som sa az teraz dostala na net)..
hmmm.. a polnocna akcia nemala chybu (len rano bolo krute, heh)..
PREKVAPENIE vecera:
1. Rasto - heh, rasta som si predstavovala ako cca 20rocne ucho a cuduj sa svete, to chlap v najlepsich rokoch (starsi ako Dudo, ze saldi?

)
2. Dury - mno, duryho som si predstavovala ako chlapika cca nieco po styridsiatke, vzrastu meter sestdesiat, s miernym pivnym bruskom, plesinkou a s okuliarmi.. vcera som zistila, ze som sa vobec, ale vobec nemylila

)
HESLO vecera:
"Daj si zmerat rit"

(ludia pri dalsich stoloch sa mohli vela novych veci naucit - stacilo pocuvat)
heh, fakt ze bolo super, som sa zas a znova presvedcila, ze v Bratilsave ziju zlati ludia..
specialne podakovanie poslednej trojke - dazd a dikusia o Orange-i a lagondove bikove zrucnosti na uprsanej pesej zone mali svoje caro, ze Jezus?

) a este specialnejsie podakovanie Dudovi za vsetko.. a samozrejme saldi za fotos - su super..
kokos, som sa dobre rozpisala.. hehe.. tesim sa nabuduuuce - dufam, ze to bude co najskor
P.S. milujem Bratislavu