Lokalizácia
Formulár sa odosiela
roman ani jedno ani druhé vieš to veľmi dobre vieš ako mi to trhá žliky? :P srdiečko mám milé a láskavé :wink:
Zobraziť komentár 06.06.2008 - 14:21:54
00
roman ani jedno ani druhé vieš to veľmi dobre vieš ako mi to trhá žliky?

stratená investícia :cry:
:P srdiečko mám milé a láskavé :wink:

to spodné? :wink:
Zobraziť komentár 06.06.2008 - 14:25:57
00
roman polepším sa slubujem :cry:
Zobraziť komentár 06.06.2008 - 14:27:30
00
roman polepším sa slubujem :cry:

konečne slovo chlapa :wink:
Zobraziť komentár 06.06.2008 - 14:29:42
00
zas sa stalo že som nebol kde som chcel... mali sme potomkovicu... zas jeden z tých do ktorých by som to nikdy nepovedal ma predbehol...
ale tiež sa so mnou ráno točil svet :oops:
Zobraziť komentár 06.06.2008 - 14:42:09
00
Uf ... rano mi prislo spatne z vlastneho soferovania (som musel okienko pootvorit) a hlavka mi tresti este aj vcil ... sak ale teda dobre bolo ... :wink: ....
A s missy na zadnych sedadlach taxiku ... no zuzo ... heheheh ... tento raz som nezaspal ako naposledy u Danky v aute ...
Zobraziť komentár 06.06.2008 - 15:25:50
00
Hlavne je, ze si sa nezabil, ked si sa pokusal vsetkym na pesej zone dokazat, ze vies jazdit aj brzdit na mojom biku a este k tomu aj bez tretier. :lol:

Btw. pekne dievcata sa veru na tej pesej zone potulovali a boli v spolocenskej nalade. :) Clovek by netipol, ze tam budu taketo cucoriedky behat po polnoci v pracovny tyzden v miernom dazdi. A ze ich teda bolo dost. Asi zacneme castejsie chodit von, ze Dudo? 8)
Zobraziť komentár 06.06.2008 - 17:16:06
00
...nehaj ho vymocit toho tvojho panacika...buehehee
Zobraziť komentár 06.06.2008 - 17:51:56
00
aaaach, chlapci a diefcata, mno, veru paradicka to vcera/dnes bola.. hmmm.. ano, ako sa vyjadril Dudo, este som stale v nemom uzase :twisted: (svagrovci odisli vcera na Oravu aj s mobilnym internetom, takze som sa az teraz dostala na net)..

hmmm.. a polnocna akcia nemala chybu (len rano bolo krute, heh)..

PREKVAPENIE vecera:
1. Rasto - heh, rasta som si predstavovala ako cca 20rocne ucho a cuduj sa svete, to chlap v najlepsich rokoch (starsi ako Dudo, ze saldi? :twisted: )
2. Dury - mno, duryho som si predstavovala ako chlapika cca nieco po styridsiatke, vzrastu meter sestdesiat, s miernym pivnym bruskom, plesinkou a s okuliarmi.. vcera som zistila, ze som sa vobec, ale vobec nemylila :))

HESLO vecera:
"Daj si zmerat rit" :) (ludia pri dalsich stoloch sa mohli vela novych veci naucit - stacilo pocuvat)

heh, fakt ze bolo super, som sa zas a znova presvedcila, ze v Bratilsave ziju zlati ludia..

specialne podakovanie poslednej trojke - dazd a dikusia o Orange-i a lagondove bikove zrucnosti na uprsanej pesej zone mali svoje caro, ze Jezus? :)) a este specialnejsie podakovanie Dudovi za vsetko.. a samozrejme saldi za fotos - su super..

kokos, som sa dobre rozpisala.. hehe.. tesim sa nabuduuuce - dufam, ze to bude co najskor :oops:

P.S. milujem Bratislavu :twisted:
Zobraziť komentár 06.06.2008 - 20:26:16
00
PREKVAPENIE vecera: Dury - mno, duryho som si predstavovala ako chlapika cca nieco po styridsiatke, vzrastu meter sestdesiat, s miernym pivnym bruskom, plesinkou a s okuliarmi.. vcera som zistila, ze som sa vobec, ale vobec nemylila :)

lagondove bikove zrucnosti na uprsanej pesej zone mali svoje caro, ze Jezus? :))

Tak Dury sa Ti urcite podakuje ked si to precita - teraz ho uz na maratone kvoli Tvojmu opisu zarucene kazdy spozna. :wink:

Lagonda a jeho "zrucnosti" - velmi som sa bal o svoj bicyklik, ked som videl, ako nan Dano ledva nasadol a nedociahol potom na zem. :lol:
Zobraziť komentár 06.06.2008 - 21:00:24
00
Lagonda a jeho "zrucnosti" - velmi som sa bal o svoj bicyklik, ked som videl, ako nan Dano ledva nasadol a nedociahol potom na zem. :lol:

Mne nedoverujes? :oops:
jooooj sak neprezradzaj tolko ... sme rovnako vysoky, ale akosi po tych pivkach sa tazko naskakovalo ... hmmm ....

Som V PN ... neda este niekto par km? ... za 12 minut na kruhaku pri kruhovke ....
Zobraziť komentár 07.06.2008 - 19:46:44
00
Ja dufam,ze nam to raz s tadeasom vyjde...dufam,ze cez leto nieco zorganizujete.. :wink:
Zobraziť komentár 07.06.2008 - 20:44:32
00
nuz ... tak nik sa nepridal, ale v protismere som stretol smerom na Obrazkovu chalaniska v kriklavozltom drese a na cervenom biku ...
dal som si sviznych 22km/1:01hod ...
Zobraziť komentár 07.06.2008 - 21:32:09
00
No, prdel bola veru :D :D :D
Zobraziť komentár 09.06.2008 - 08:57:50
00
PREKVAPENIE vecera:
2. Dury - mno, duryho som si predstavovala ako chlapika cca nieco po styridsiatke, vzrastu meter sestdesiat, s miernym pivnym bruskom, plesinkou a s okuliarmi.. vcera som zistila, ze som sa vobec, ale vobec nemylila :))

no, tak to ti ozaj dakujem. dufam len ze niesi ziadna vestica a ze nevidis do buducnosti, aj ked to by som musel byt v styridsiatke o hlavu kratsi, hmmm.. to uz radsej to brusko a plesinu.. :roll:
Zobraziť komentár 09.06.2008 - 09:47:21
00
keyboard_arrow_up