Lokalizácia
Formulár sa odosiela
ked zistim kto nezaplatil za pivo tak si na tomto fore uz neprdne
Zobraziť komentár 24.07.2008 - 00:01:39
00
..účet za 2101 SK..

:shock: :shock: :shock:

saldi, ta baterka ma mrzi - ta moja smrtecka este nikomu nevysla :cry:

aaach, milujem Kristian Pub a vsetkych MTBikerov v nom..

a dufam, ze som neurazila Tour de Senky narazkami na istu znacku bikov :twisted:

skoda, ze neprisiel JoKo :cry:
Zobraziť komentár 24.07.2008 - 00:04:49
00
darmo púliš oči :twisted:
Zobraziť komentár 24.07.2008 - 00:11:40
00
grk :oops:
missy keby nelialo a došiel by so mnou aj ujo Pentax s ujom Metzom, smrtka by vyšla, len by ťa asi zášľah blesku odfúkol ;) nabudúce donesiem
(som si tým raz z metra blysol do ošišek, ani nie na plný výkon, ale asi hodinu som videl len červený obdĺžnik...)
Zobraziť komentár 24.07.2008 - 00:12:32
00
darmo púliš oči :twisted:

ma to dostalo - ved taky ucet nebol ani predminule a to nas tam bolo viac..

tulenik, tak na to sa tesim - pribalim si aj klapky na oci pre dostihove kone - cisto preventivne :twisted:
Zobraziť komentár 24.07.2008 - 00:15:45
00
Zodpovedne sa priznavam, ze ja na tom ucte nefigurujem (kedze som vedel, ze budem odchadzat skor, tak som ku vam uz rovno nabehol s pivom v ruke a potom som si odbehol kupit este malu kofolu, ale aj pivo aj kofolu som cashoval rovno pri capovani). Mrzi ma, ze to tak dopadlo a snad to uspesne doriesite - ved kazdy vie, kolko vypil/skonzumoval a kolko nechal penazi, tak hadam sa ozve ak dal malo.

P.S. Poucenie do buducna - cashovat by sa malo asi pri kazdej donaske na stol, nech sa to tam nekumuluje a tym padom ani nikto nezabudne kolko vypil. Verim, ze umyselne to nikto nespravil.
Zobraziť komentár 24.07.2008 - 00:24:52
00
MY sme si zaplatili pri odchode,este sme im aj tringelt nechali... :wink:

Saldi,dik za foto,konecne neaka normalna.. :wink:Mohla som sa aspon prepudrovat.. :lol: :lol: kokso teplo tam bolo na hovado..
Zobraziť komentár 24.07.2008 - 07:45:28
00
kokso teplo tam bolo na hovado..
mi hovor :oops: no teplota mi stupla ked prisiel ucet.. fakt som necakala, ze mi nezostane na taxik :evil:
Zobraziť komentár 24.07.2008 - 07:52:27
00
mi hovor :oops: no teplota mi stupla ked prisiel ucet.. fakt som necakala, ze mi nezostane na taxik :evil:

Mala si ist s nami.. :wink:Snad Ta neaky gentleman zachranil.. :shock:
Niektorych poznam len od chrbta... 8) Kludne opis chrbat a budem vediet.. :lol:

Naposledy upravil Ivka dňa 24.07.2008 - 08:37:19, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 24.07.2008 - 08:31:57
00
myslim, ze to dopadne alibisticky a ak si aj niekto spomenie, ze nieco nezaplatil, urcite "nevysporiadany" ucet ostane aj tak dost vysoky, preto by som navrhovala, aby sme sa na zostavajucu sumu vyskladali - myslim, ze nikto z nas by nechcel byt na mieste "poskodenej" trojice.. a ak pocitam, ze nas tam bolo cca 20, ked sa to rozpocita, ta suma je ovela ovela nizsia ako ked sa rozpocita medzi troch..
Zobraziť komentár 24.07.2008 - 08:36:52
00
Ja som s tym OK. Ked Saldi zosumarizuje kolko im zostalo na triku "navyse", tak to pokojne mozeme rozratat ak budu ostatni suhlasit.

P.S. Minule ale Dudo tiez "vyrovnaval" po inych (vratane cigariet co si kupila Saldi abo lapaloma), takze jeho do toho rozratavania nepocitajte (on si to uz predplatil).
Zobraziť komentár 24.07.2008 - 08:44:21
00
ja som nezaplatil kavu ;-] som zabudol ... a tie cigarety je krepost ... pokial si pamatam tak saldi minule mala nejake ale dokym som odisiel okolo pol jedenastej ziadne sme nekupovali ... cize asi niekto treti
Zobraziť komentár 24.07.2008 - 08:52:39
00
Nedá mi to.... :evil: Je to hanba, boli sme tam 1 krat a.....

Neuznávam vyhlásenia že v zápale zábavy a neviem čoho ešte zabudol že mal toto a tamto .....
***** tak ako som vedel ja že som mal 1 poje... kofolu a jeden čaj a zaplatili sme si to pri odchode tak ako nas poprosila saldi, tak to mali urobiť všetci...... bez diskusie.

Jezus: nemám s Ivkou problém dať 100 sk.....stačí povedať

Poďakovanie: saldi, Jezus, lapaloma, lagonda...... viac nič.
Zobraziť komentár 24.07.2008 - 08:52:49
00
Kto mal Tullamore Dew a Jacka Danielsa?
Nepil niekto na nas ucet ?!?

Ja som tam nechal za mojich 6 piv dost, ale ked sa rozhodnete to co chybalo rozratat na vsetkych, pripojim sa aj ja a doplatim....

PS: Saldi, bolo super :-) POstni vsetky foto, pliiiizzz....
Zobraziť komentár 24.07.2008 - 08:53:33
00
PS: Saldi, bolo super :-) POstni vsetky foto, pliiiizzz....

aj ja ceeem :oops:

Nedá mi to.... Je to hanba, boli sme tam 1 krat a.....

Neuznávam vyhlásenia že v zápale zábavy a neviem čoho ešte zabudol že mal toto a tamto .....
***** tak ako som vedel ja že som mal 1 poje... kofolu a jeden čaj a zaplatili sme si to pri odchode tak ako nas poprosila saldi, tak to mali urobiť všetci...... bez diskusie.

myslim, ze sa neoplati nad tym rozculovat, urcite nikto neodisiel umyselne s tym, ze nezaplatil.. a mozno sa tam fakt zatulalo nieco z inych stolov.. ktozhovie, ci si nemysleli, ze aj ti Amici pri malom stole su s nami :twisted: mame poucenie do buducna a nevidim dovod, preco by sme to mali este viac rozmazavat..
Zobraziť komentár 24.07.2008 - 09:03:25
00
keyboard_arrow_up