Chcel som priklad trasy 200 km a 300 km a bol by som aj rad keby mi napises o kolkej si vyrazil, je to dolezite pre moje bikovanie, dik moc.
Sorry , trošku neskôr kôli neprajníkom , ale predsa .
Príklad tristovky Mt - BB - BR - Č.Skala - PP - LM - MT / 313 km / 5.7.2002 vyrážal som po 7.00 a domov som prišiel čosi po 20.00 na horskom oceľovom
biku zn. GT Bravado , jednotky
plášte Conti , cca 11 kg lenivý ako cigáň do roboty .
Napr . 231,5 km mala trasa to isté ale cez Čertovicu
A kombinovaných viac ako 175km napr . MT- Kubínska hoľa celý hrebeň potom Podzámok , Biely Potok a ten hrebeň smerom Juh červená značka až do D.K. Kraľovany , len akosi som chytil hlaďák na začiatku hrebeňa , tak som to už dorazil vlakom kôli tme , to už bol september ...
A tých cestných 200 viek bolo viacero napr. minulý rok 2 jedna tá krajšia Kláštor pod Znievom MT - RK - LM - okolo L.Mary severný ťah do Bešeňovej odtiaľ Magurka do sedla dolu L.Lúžna - RK - MT - Kláštor atď .
Skrátka vyrážam medzi 7.00-9.00 dávam si časovú rezervu na prípadné zablúdenie , defekt a pod .
Nie je moc príjemné sa spúšťať napr. dolu z M.Šturca na T.Teplice potme / už som to raz kôli lejaku + defektu absolvoval / ale aspoň je na čo spomínať