Čaute bikeri. V lete plánujem výjazd na vrch Krížna vo Veľkej Fatre. Neviete niekto, aká je tam cesta tou Žarnovickou dolinou od Čremošného na Kráľovú studňu? Je to vôbec zjazdné na bicykli?https://www.strava.com/routes/16422714
mihoo : ako napisal bobris .. tou trasou sa da bez zosadnutia (tak asi 3 par metrove useky su technicke, tie som nedal), naposledy to bol chodnik uplne cisty.
Ja chodím hore zo sedla Malý Šturec a nazad popod Košarisko, ale nie po žltej, ale kúsok vyššie na pravo je poľovnícky chodník, po ktorom prejdeš až na poľnú cestu po ktorej zídeš do Žarnovickej doliny. Ten chodník je lepšie zjazdný smerom nadol. https://www.strava.com/activities/1569487868
som bol po dlhsej dobe pozret a celkom fajne bolo, na hrebeni a kde slnko "dociahne" take plastelinove blladko, v tienistych pasazach mazlave blato a korene/kamene smyklave. Tesne pred druhym premenom Kysky-Borisov vyvaleny jeden hrubsi buk, inak len nejaka haluzina nalamana
ja som bol včera, trochu poprášené snehom, pôda zamrznutá, ľad bol iba na príjazdovej ceste k hotelu v poslednom stúpaní, kde je vždy, nebol problém obísť
zajtra hlásia dosť hnusno...
uvidím, čo povedia v predpovedi počasia. mám to z domu ďaleko, tak nech to stojí za to, keď už pôjdem. chodím každý rok, ale tento to nejako nevyšlo. a mám už len mesiac na to.
ešte vydrž, tam sa dá aj keď napadne trochu snehu, po hotel vyjazdia autá, na vrchol prešlapú ľudia a pôjde to
ja som bol prvý krát v zime na Krížnej 29.12.2008, došiel som akurát na západ slnka, pustil som sa dole po červenej do Rybovského, boli tam nafúkané také dvojmetrové schody, v Suchej doline cez polmetra nového snehu, ani som netušil na ktorej strane je chodník, ale potreboval som stihnúť posledný vlak z RK tuším pred 18 a to bolo najbližšie. našťastie dolina bola dosť vysoko vyjazdená asi poľovníkmi, tak to vyšlo.
dovtedy som v zime tak vysoko nikdy nebol, ale bol som s kamarátmi dohodnutý na pešom prechode VF na prelome rokov, tak som to chcel omrknúť. obuté kanady, doma šité šušťáky, k biku sa radšej nebudem vyjadrovať https://www.zonerama.com/6s8p/Album/1898400 copyrighti.imgur.com i.imgur.com
Čaute, vo štvrtok sa chystám na Krížnu. Chcem vyraziť z Horného Harmanca po zelenom C-éčku. Z vrcholu sa potrebujem dostať do Turčianských Teplíc. Aká trasa bude najrozumnejšia? Rád by som sa napojil na žlté C-éčko, len podľa heatmapy sa žltá turistická nejazdí a obchádza sa severne po zvážnici? Je táto obchádzka prejazdná? Alebo radšej zísť po červenej TZT a kus prejsť po ceste?
obchadzka je taky neznaceny chodnik, teraz tam moze byt viacej listia, konarov a moze to byt neprehladne ale s navigacoiou sa nestratis, dalej je pekna zvaznica. Ak by si sa rozhodol po cervenej na Maly Sturec tak zo Sturca pouzi zltu TZT a potom krizom cez Cremosne, tam je minimum aut.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.strava.com/activities/1569487868
zajtra hlásia dosť hnusno...
ešte vydrž, tam sa dá aj keď napadne trochu snehu, po hotel vyjazdia autá, na vrchol prešlapú ľudia a pôjde to
ja som bol prvý krát v zime na Krížnej 29.12.2008, došiel som akurát na západ slnka, pustil som sa dole po červenej do Rybovského, boli tam nafúkané také dvojmetrové schody, v Suchej doline cez polmetra nového snehu, ani som netušil na ktorej strane je chodník, ale potreboval som stihnúť posledný vlak z RK tuším pred 18 a to bolo najbližšie. našťastie dolina bola dosť vysoko vyjazdená asi poľovníkmi, tak to vyšlo.
dovtedy som v zime tak vysoko nikdy nebol, ale bol som s kamarátmi dohodnutý na pešom prechode VF na prelome rokov, tak som to chcel omrknúť. obuté kanady, doma šité šušťáky, k biku sa radšej nebudem vyjadrovať
https://www.zonerama.com/6s8p/Album/1898400