Myslím, že táto nedeľa 21.10.2012 je ten správny čas na tradičný jesenný prejazd Levočských planín. Počasie by malo byť priaznivé, stromy už majú tu správnu farbu, snáď aj výhľady potešia oko bikera a tak Vás na túto akciu pozývam. Túto trasu považujem za jednu z najkrajších na východe. Trasa vedie zo SNV resp. Levoče - Mariánskej hory cez Uložu, Krúžok, Pavľany, do Oľšavice. Ďalej popod Spišskú okolo chaty Javorinka "nekonečným" zjazdom do Tichého Potoka. Za pekného počasia sú odtiaľ nádherné výhľady na Spiš, V+N Tatry, Levočské vrchy a Branisko. Trasu si môžete pozrieť tu: http://www.cykloserver.cz/f/a967106519/
Odchod z Prešova je vlakom o 7:46. Odchod z Košíc rýchlikom Dargov o 8:07. Príchod do SNV 9:02.
Škoda,že v nedeľu idem do prace,netreba zabudnúť na jaskyňu na Spišskéj,na Javorinke treba si pozrieť zákopy z vojny,ktoré vedú do bunkra,Racho,napíš,kedy budete približne v Oľšavici,naší chlapci by sa určite pridali
Baronček ťažko mi je odhadnúť kedy tam budeme, myslím že niekedy zhruba medzi dvanástou až jednou poobede + -. Nepamätám si to z minulého roku a pletú sa mi bikové časy s bežkárskymi. Nechcem sa nejak plašiť, ideme si to užiť ale chcel by som stihnúť vlak z Lipan o 16:14. Škoda, že nemôžeš prísť, pokecali by sme a ukázal by si nám tie miesta čo si písal vyššie.
Chlapci z Brezovice Vás budu čakať od 12stej v Oľšavici,ked som im povedal,že sa kona superzjazd z Ostreho vrchu do Ticheho potoka,tak ani chviľu nevahali,pri tom zjazde treba davať veľky pozor,pretože je zradný,plný ostrých zákrut,škoda,že vypukol primitivný kapitalizmus,musíme robiť aj v nedeľu,inak,by som sa zučastníl
Dnešná akcia dopadla na výbornú.(Až na jedného zblúdilca v hmle,šťastne navráteného do pelotónu). Hore letné počasie a tip-top výhľady. Trasa:http://www.sports-tracker.com/#/workout/jozim/6g7mobqq7m94e2t4
Nie ja začo. Aj ja ďakujem zúčastneným. Dnes intercity akcia Po, Ke, SNV, Brezovica v počte 14ks, keď dobre počítam. Musím povedať, že nejazdím často s tak početným mančaftom. Myslím, že počasie až na štart bolo dokonalé. v cieli tiež. Snáď si to v budúcnosti zopakujeme bez . Možno v zime na bežkách.
Dakujem. Aspon skontrolujem ci Boris neklamal. Tisko zavidim. Minuly rok sme to isli ale vynechali Spissku a dali dolinu Torysy (prestalo ma to radit). Jedna z najkrajsich jesennych tur.
super fotky super trasa toho roku to uz asi na biku nestihnem, ale minuli rok to bola najkrajsia trasa aku som siel, a pozerm ze na Huru ste sli rovno to ste si dali na zaciatok dobry zahul
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pokusím sa prisť
Určite príď, planiny v tomto počasí stoja za bikovanie aj po dvoch nočných.
Dnešné foto, ktoré sa dá kľudne nazvať aj ako prehliadka cyklobatohov:
http://racho.rajce.net/2012_10_21_Bike_-_Levocske_planiny_2012
Záznam pre Pištu