Lokalizácia
Formulár sa odosiela
lto, určite by sa znitovať dala, lenže to by som musel mať nit so sebou.
Zobraziť komentár 10.11.2014 - 11:05:16
00
To chces povedat, ze nevies znitovat retaz bez nahradneho nitu?
Zobraziť komentár 10.11.2014 - 11:08:53
02
lto, určite by sa znitovať dala, lenže to by som musel mať nit so sebou.

Ale ten mas, aj tak musis dat dole posledny kusok retaze, aby to slo spojit. Co to bola za rychlospojka vlastne ?
Zobraziť komentár 10.11.2014 - 11:13:50
00
K tomu mostiku z Maleho Slavina k Slivovi, nesie to typicky rukopis riaditela MLB. Ten sa snazi byt vyzerat strasne "biker friendly" a preto buduje taketo zbytocnosti - v tomto pripade dokonca uplne skodlive. Potom sa to objavuje vo vyrocnych spravach, chodia sa tam fotit s Ftacnikom ze co vsetko v lesoparku vznika a ako to funguje. Na druhej strane vobec nema problem poslat traktory a LKT cez singletraile. Na grcanie. Najhorsie je, ze niektori ludia mu to este stale zeru.

Vo vyrocnej sprave sa napriklad uvadza ako strasne vela novych cyklotras vznika (je to pisane tak akoby to budovali MLB), pritom to buduju dobrovolnici pripadne BSK.

Prachy sa vymrhaju na zbytocnosti alias tieto mostiky alebo odstranovanie kamenov zbijackou a potom riaditel narieka ze nie je ani 2tis eur na opravu studnicky.
Zobraziť komentár 10.11.2014 - 12:19:47
00
Potvrdzujem ze vcera bolo tolko blata a mokro na hrebeni aj na zelenej tz smer kosariska, ze som prisla domov ako sfina
Zobraziť komentár 10.11.2014 - 12:39:01
00
Neznama sila ma vcera prvy krat v zivote zaviedla na trail Biely Kriz...Na svojom HT 29" som mal chvilku dost velky respekt, ale potom ma napadlo, ze dam sedlo nizsie a hned to bolo o poznanie prijemnejsie....To popadane listie tomu dodalo este vacsi adrenalin. Skoky samozrejme obidene vsetky do jedneho... :) ..Na trailbiku by to bolo celkom fajne.
Zobraziť komentár 10.11.2014 - 12:41:28
01
Odhalili ste ma. Reťaze som nitom nikdy nespájal, vždy som používal rýchlospojku. Nitovačku len na odstránenie poškodeného/ nadbytočného článku. Takže ma takého riešenie vôbec nenapadlo.
lto neviem, čo to bola zač. Hľadal som aj obrázok na nete, ale takú som veru nenašiel. Po celej dĺžke článku bola koľajnička, po ktorej sa čapy pohybovali. Kúsok od stredu koľajničky bolo to rozšírené miesto, kde sa nasadzovali / vyberali. Na jednom článku boli nasadené obidva čapy, druhý bol prázdny. Prvý čap išiel na protiľahlý článok nasadiť ľahko, s druhým bol problém - drážka nie a nie zapadnúť do koľajničky.
Zobraziť komentár 10.11.2014 - 12:42:46
00
Pre pluralitu skusim pridat aj iny nazor - na toto forum chodia bikeri taki, co sa o to bikovanie zaujimaju viac ako "bezni bikeri" - co sa v nedelu doobeda (ak svieti slniecko a je sucho) bez prilby vybehnu ukazat s lestenkou z vitrinky do lesa pred kocikujuce samice. Radsej nechcem vediet aky pomer je takychto majitelov bicyklov a nas tu - a je pochopitelne, ze aj tato skupina ludi chce mat "svoje trate" v MLB a aj ked sa mi to nepaci, maju na ne "rovnake pravo" ako my na tie svoje. Potialto je to asi vsetko v poriadku, ale v poriadku uz nie je to, ze tie "tazsie" chodniky prerobia na dialnice. Riesenim by bolo skor vytvorit nove trasy s nizkou obtiaznostou pre sviatocnych bikerov, nech maju svoj priestor obe skupiny...
Zobraziť komentár 10.11.2014 - 12:45:46
00
Ale taki bikeri maju takych trati plnu prdel. A druha vec, ze ak niekto vynaklada roky namahu na to, aby budoval a udrziaval takyto single, jazdia tam ludia 15 rokov a potom pride niekto, co len tak, spravi toto, tak to teda fakt nie. Nikto mu na to povolenie nedal a cierna stavba bude odstranena a hotovo.
Zobraziť komentár 10.11.2014 - 12:52:45
02
Po celej dĺžke článku bola koľajnička, po ktorej sa čapy pohybovali. Kúsok od stredu koľajničky bolo to rozšírené miesto, kde sa nasadzovali / vyberali. Na jednom článku boli nasadené obidva čapy, druhý bol prázdny. Prvý čap išiel na protiľahlý článok nasadiť ľahko, s druhým bol problém - drážka nie a nie zapadnúť do koľajničky.

Aha , asi tusim co to bude, neviem ako sa to vola. No, treba kupit zopar SRAM rychlospojiek a bude pokoj.

edit: nieco taketo ? http://0.tqn.com/y/bicycling/1/0/R/F/-/-/master_link.jpg .. ale kedysi boli s celou dierou pozdlzne. Ale vzdy bol este jeden protikus, aj ked sa mi prave mari, ze som videl aj bez toho.

Naposledy upravil lto dňa 10.11.2014 - 13:01:40, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 10.11.2014 - 12:53:57
00
O chvilu mozno pribudnu mostiky ponad vlnky aj na BK traile. :D A zbuldozeruju klopky. :D
Zobraziť komentár 10.11.2014 - 12:55:18
00
Potvrdzujem ze vcera bolo tolko blata a mokro na hrebeni aj na zelenej tz smer kosariska, ze som prisla domov ako sfina

Tak to pozor na iron.hidea :lol: .. on si vedie zaznamy o takychto potvorach :D Pod Homolou bolo sucho.
Zobraziť komentár 10.11.2014 - 12:57:16
00
:^) .. tymto vyhlasujem verejnu sutaz o okruh, ktory je jazditelny hore aj dole (prislusna kondicka/technika), s dlzkou 20km, prevysenim 2000m, lokalita Male Karpaty. Bez asfaltu (krizovanie je povolene).

edit: myslim, ze zacala zimna sezona :tmi:

hruby pohlad do stravy vravi ze driver 8 dole naucny chodnik hore opakovat po dobu 20km by bolo zhruba 1600 vyskovych.
bk trail dole + modra hore nahrubo vychadza menej.

mozno nieco okolo zvaznice z kosarisk na pajstun... ta este ma obcas primerany sklon na podobne kraviny :)

Naposledy upravil stax dňa 10.11.2014 - 13:11:48, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 10.11.2014 - 13:09:11
01
Rohatka dole, kamenak hore. Moze ist niekto zmerat prevysenia. :D Aj ked v tomto pripade je asi zjazdnejsi opacny smer. :D
Zobraziť komentár 10.11.2014 - 13:11:34
00
stax: rozmyslal som nad Kolibou, ci by sa to tam nedalo zokruhovat, ale dosiel som k zaveru, ze 2000m asi nie a nenapadlo ma ani kde to skusat :D .. ale i toto by bolo super. Musim to pozriet. :y:

edit: ale co cena pre vitaza. :?: .. navrhujem moznost prejdenia vitazneho okruhu so silva , po absolvovani silva dostane nejake to pivo, co som jej slubil (alebo to bolo naopak .. ja uz neviem, nic si nepamatam, blizi sa dochodkovy vek :lol:).

Naposledy upravil lto dňa 10.11.2014 - 13:14:51, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 10.11.2014 - 13:12:56
00
keyboard_arrow_up