Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Trochu vám aj závidím. Ja som na to nikdy nemal aby som dal 100km výjazdy, už po 60km trpím. Tým pádom nikdy som tomu neprišiel na chuť. Tak to kompenzujem krátkymi zato intenzívnymi jazdami.

Ja sa už neviem dočkať na teplo a intenzívne 150km výjazdy po Bukovú a späť :)
Čo si myslíte, že mi to neprináša radosť taká vzdialenosť? Že je to len o tempe a výkone?
Opak je pravdou. Ja mám všetky zmysly stále v strehu a vnímam naše krásne lesy celý čas na plno keď som v teréne.
Tá vôňa všade, žiadne autá, tony malín pri Zochovej chate ... balzam na dušu.
Hlavne jazdime :)
Zobraziť komentár 30.03.2015 - 23:15:48
02
no tiež sa neviem dočkať,ale mne stačia aj cca 120 km Rača-Smolenice a späť :) len bude problém z trasou,štandartne od Baby-traverzom Čmelka,Skalnatej-Čermák to kvôli konárovej kalamite nepôjde,ale už mám preskúmanú inú trasu,nižšie cez Kučišdrof-Modra Harmónia-Zochova-Hubalová,ďalej už by to malo byť o.k. už len treby vyčkať na lepšie počasie ...
v nedelu poobede som pílkou trochu vylepšil červenú B.Kríž - Salaš,hlavne obchádzku toho hrubého stromu ,aj tie padnuté stromy pri Jurskom jazere,a ešte padnuté stromy na malom vietname-takže aspoň toto je prejazdné bez zosadnutia
Zobraziť komentár 31.03.2015 - 07:34:36
09
Pockat, traverz, zvaznica pod Skalnatou nie je neprejazdna, len obchvat Cmelka bol pokazeny,ale ten snad uz hadam precistili. Ked tak sa moze slapat po cervenej :lol:
Zobraziť komentár 31.03.2015 - 07:43:26
00
No ja verím že do mesiaca sa vyčisti Cermak - Hubalova... U nás je totiž turistika Castovska "50" (Cermak je na trase) a doteraz tieto veci vždy naš turisticky klub vedel vyriešiť ... Uvidíme či sa im to podarí.... Inak ta cesta Zochova- Hubalova je Ok akurát nemusí každému pasovať staršia lesná asfaltka
Zobraziť komentár 31.03.2015 - 08:15:41
00
no z Čermáku to bolo po kalamite zakonárované na všetky smery-zelená do Kuchyne,červená smer Skalnatá aj smer Hubalová,aj zelená smer Zbojnícke-súvislá vrstva konárov,stromov-ak má niekto info,že je to upratané,napíšte-bol som tam po zime,bolo to úplne zlé
lto červená Čmelok-Skalnatá je úplne najviac,hotová apokalypsa :(
Zobraziť komentár 31.03.2015 - 09:13:44
00
Ale zvaznica spod sedla Javorina, ktora ide popod Skalnatu, ta bola po kalamite precistena, isli sme tade tyzden po. Preto sa pytam , ktory konkrety usek. Alebo bola od decembra este jedna kalamita ? Cmelok-sedlo Javorina, to bolo peklo.
Zobraziť komentár 31.03.2015 - 09:45:59
00
To vsetci, o tom to je .. trpiet :lol:

trpiet neznie moc zabavne teda :lol:
lto: nemam to z tych zdvihov, ja som vlastne presla na MTB 100km asi trikrat v zivote z Noveho mesta n.V. do BA
a inak nikdy som take nejazdila, jednoducho ma nebavi trpiet :P
Zobraziť komentár 31.03.2015 - 09:48:44
00
A tak 80tka sa da skoro povazovat za 100ku, myslel som, ze za rok takych das velmi vela, sak kilometricky najazd mas slusny, po asfalte nejazdis .. 100tka v terene bez asfaltu a bez hladkych rychlych zvaznic (MK) ale naozaj nie je uplne easy a take uz ani ja moc nedavam. Ale inak trpis len do tych 100km, potom to uz ide, telo prestane klast odpor, lebo vidi, ze to myslis vazne :lol:
Inak treba jazdit tak, ze zacnes pomaly, potom zvolnis a postupne spomalujes :rofl: :rofl:
Zobraziť komentár 31.03.2015 - 10:02:07
03
no z Čermáku to bolo po kalamite zakonárované na všetky smery-zelená do Kuchyne,červená smer Skalnatá aj smer Hubalová,aj zelená smer Zbojnícke-súvislá vrstva konárov,stromov-ak má niekto info,že je to upratané,napíšte-bol som tam po zime,bolo to úplne zlé
lto červená Čmelok-Skalnatá je úplne najviac,hotová apokalypsa :(

Môžem potvrdiť, Čermáčka z Hubalovej je momentálne neprejazdná, kamoši mali v nedeľu debilný nápad, boli sme to vyskúšať, tak sme prenášali a obchádzali.Množstvo napadaných konárov, aj celkom dosť veľkých stromov tam je.V strednej časti to už niekto začal čistiť, sú tam naukladané narezané polená.Zelená na Kuchyňu v dĺžke cca:600 m detto...Niečo z haluziny sme odhádzali, nebolo toho veľa, začalo pršať, tak sme radšej šlapali domov..
Obora zo sedla Skalka-Hubalová prejazdná v pohode.
Zobraziť komentár 31.03.2015 - 16:08:03
01
no paráda jak to tu citam tak som dojazdil uz len dúfať ze to precistia alebo začnem jazdiť nižšie lebo na hreben sa asi ani nedostanem
Zobraziť komentár 31.03.2015 - 17:25:57
00
Tak ta haluzina by sa dala odhádzat, stačí nejaká brigáda(rukavice a pilky).Ale na tie veľké stromy treba vybaviť u správcu lesa nejakých pilčikov, to sa inak nebude dať...
Zobraziť komentár 31.03.2015 - 17:32:23
00
sak to a najhoršie je na tom ze takych úsekov je veľa takže nejaka brigáda to moc nezachráni
Zobraziť komentár 31.03.2015 - 17:46:16
00
no tiež sa neviem dočkať,ale mne stačia aj cca 120 km Rača-Smolenice a späť :) len bude problém z trasou,štandartne od Baby-traverzom Čmelka,Skalnatej-Čermák to kvôli konárovej kalamite nepôjde,ale už mám preskúmanú inú trasu,nižšie cez Kučišdrof-Modra Harmónia-Zochova-Hubalová,ďalej už by to malo byť o.k. už len treby vyčkať na lepšie počasie ...

Dano5 Tiez by som sa chcel dostat, na Hubalovu, ale ked to cez Babu-Cmelok-Cermak teraz nejde rad by som to presiel aj spodom, ale nie po asfalte... Nemas nahodou uz aj prejdenu tu nahradnu trasu z Race na Hubalovu? Aj na zverejnenie, alebo aspon napad, lebo tam to nepoznam ;)
Zobraziť komentár 31.03.2015 - 19:32:57
00
no vsak pojdes po ceste do Pezinka a potom bud pokracujes do Modry, alebo pojdes cez Velku Homolu, respektive ak nechces ist uplne nahor, tak potom po turistickych znackach okolo nej. Staci kuknut mapu.
A dobra alternativa je ist cez zahorie - staci sa dostat do Kuchyne a odtial asfaltkou na hreben je to raz dva.

edit: pozri napriklad http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/
tam mas bodkovanymi ciarami vyznacene aj neoficialne cyklotrasy, napriklad ta z Pezinku na Homolu cez Kamennu branu je celkom fajn.
a na zahorskej strane Karpat su podobne vyznacene dalsie pekne trasy vhodne pre bajk, ak nechces ist po ceste. Len to pravdaze trva dlhsie.
Zobraziť komentár 31.03.2015 - 20:44:43
00
pisal ze ale nie po asfalte :D
Zobraziť komentár 31.03.2015 - 21:10:31
00
keyboard_arrow_up