No ja som v Hertfordshire.. blizko lutonu
Moje local traily Chiltern hills. Kazde dca tyzdne Swinley forest. Obcasne vyjazdy Peak district.. a planujem dat coed llandegla vo walese.
Llandegla nie je zla ale radsej preferujem Coed y Brenin.
Trocha od ruky pre mna bez auta. Swinley som dával tento rok prvy krat ale vacsina sekcii bola uzavreta Ale tie co boli pristupne mali dobru davku hravosti. Nestazoval som sa na konci
Ja som bol vcera bapisledy vsetko otvorene okrem tank traps
Jazdievas aj nieco v Surrey Hills area? Kamos byva v cranleigh tak ma to laka tam zajist na vyjazd ale lepsie zacat s niekym kto to pozna
Odkedy nemam auto tak jazdim len lokalne South Downs a kam sa vlakom dostanem, alebo potom uz weekendove tripy do Walesu. To si vacsinou poziciavam van nech nemusim prespavat v hosteloch/B&B.
Tento weekend som sa prvykrat stretol zo Slovakom co tiez preferuje trail/AM pojazdy. Byva ale 2h vlakom odomna a plus ma blbe smeny v praci takze to nejake pravidelne jazdenie nebude. Traily jazdim sam, na XC mam partacku. Vacsinu SK/CZ ludi co som stretol a tvrdili ze jazdia maju iba plno reci a skutek utek
aaa, ze jake spomienky sa vynorili, Chiltern Hills sme si davali aj my, pivecko v Red Lion v Dagnall na krizovatke muselo byt uz si ale ziadny dobry trail neviem vybavit
Hej.. musim.. aj som to dnes citil trosku.. dnes som stretol trail builderov tu v blizkom okoli tak mi ukazali lokalne traily a konecne som daval aj dropy.. sice max 50 cm.. ale uz si zacinam trosku verit
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Sussex nie je problem
Moje local traily Chiltern hills. Kazde dca tyzdne Swinley forest. Obcasne vyjazdy Peak district.. a planujem dat coed llandegla vo walese.
Trocha od ruky pre mna bez auta. Swinley som dával tento rok prvy krat ale vacsina sekcii bola uzavreta
Jazdievas aj nieco v Surrey Hills area? Kamos byva v cranleigh tak ma to laka tam zajist na vyjazd ale lepsie zacat s niekym kto to pozna
Co bike ked si vracal spat? Ok?
Takze nakoniec vyhral u mna stumpy
Inak si naprav sedanku do roviny. Nejako ti pada dozadu
To aby sme dosli za tebou pojazdit lokalne traily