FB stránka > http://www.facebook.com/pages/MTBiker-Expedicia/187219204633660?ref=ts
Zoznam účastníkov je tu nižšie. Všetci máte už zaplatené. Rozdelení ste už aj na bungalovy/zruby. Tí, čo sú pri bungalovoch kurzívou, budú na prístelkách.
Bungalovy:
1
STN, kesalp, Mipo13 + Kackaj
2
Danka + JoJo, Marek, Zdeno
3
Drotar, Bejatka, Marek, Pavol + Patrik
4
Matthus, Mišo, Wilkinson, Vladika
5
zihadlo + Peťa, romanx, lapaloma
6
Kidak, Misuge, Andrejko, vladol + Flinker (+1)
7
Michal N., Polo, Chrinik, PatrikL
8
MIO, Chris Sharma, Vladimír M., Bulony, tigeragon
9
_andrej_, nalini, YoJo, CraObs
10
Jfab + Iva, Hajmi, Jakub
Zrub:
1
Riefkelle, Janette, zbartos, Hynek J.
47 osôb
Takže čo sa týka ubytovania, pozrite si ako vyzerajú zruby vs. chatky > http://autocampingvarin.com/ubytovanie.php
Zahájil by som teda začiatok platenia za ubytovanie. Po prepočte so všetkými nákladmi (miestna taxa 0,40 € deň) aj s nejakým organizačným poplatkom to vychádza aj so zľavou 18,50 € na dve noci. Nie je v tom zahrnutá strava. Podarilo sa mi vybaviť odchod z ATC v nedeľu o 15:00, teda predbežne mi to sľúbili.
Teraz by som rád k platbám: keďže bungalovov je len 10 a ľudí je nahlásených už takmer 60 bude poradie na možnosť rezervácie určované podľa príchodu platby. Takže tie požiadavky, čo ste mi posielali akceptujem, no zarezervované budete mať to miesto až po zaplatení za ubytovanie. Chápem, že nie všetci ma poznáte a radšej by ste poslali len zálohu, no z organizačných dôvodov Vás poprosím poslať plnú sumu naraz. Nemusíte sa o svoje peniaze báť, to Vám môžem zaručiť. Keď sa naplní kapacita bungalovov, ostanú voľné už len zrubové chatky, ktoré nemajú sociálne zariadenie vnútri (to je v areáli ATC). Cena je tam síce nižšia, no aj komfort. Takže neváhajte.
Varín, čo sa týka bikovačky je super. Tákže, ak sa pozbiera zase taká super partia, som IN. Ostatné je menej, alebo uplne nepodstatné
ATC Turiec by bol super, no ako písal Drocik, s terajším majiteľom ani bohovy. V ATC Varín to bolo celkom fajn, výhrady sme mali vlastne len k obsluhe ak si spomínam.
A v Strecne nieje nieco vhodne alebo Martincania nemaju nieco? Udrzali by sme Malu Fatru a zaroven by nam pribudla ako moznost aj Velka Fatra.
Ísť na Martinky a nedať si zjazd na Stráne by bola veľká škoda, no tam narážame na to že aspoň polovica to nezozjazduje (skratkami) a išla by lesnou zvážnicou.
Chata pod Chlebom: dosť dlhý výšľap, no zjazd je pekný (dolu generálom a potom do Trusalovej alebo Šútova) - miestami trochu náročné.
Martinky - Horná Lúka - Bystrička: toto by šlo, kúsok tlačenia smerom na Hornú Lúku, potom pekný no dosť krátky trail (1 - 1,5 km) a prudký zjazd na tankovú cestu.
Je tu aj možnosť prejsť trasu OMH, na čo by zase 2/3 hundrali že ideme veľa po asfalte.
A vo Veľkej Fatre sú zase moc aktívni ochranári, takže neviem či sa treba ísť ukazovať zrovna tam. Okrem toho, zjazdnosťou je to tam horšie ako v MF.
akurát problém bude že nikto nebude domáci poriadne (ubytko alebo budete ráno pekne šlapať na štart)