Hm, Javorniky. Bol som tam 3dni a jazdil hrebenovku a ine traily pred 3 rokmi este s cembistami.. je tam naozaj pekna priroda, krajina, vyhlady ale traily samotne ma velmi nenadchli. Dost vela sa slo lesnou cestou/cestami..povrch hladky..sem tam koren, kamen. Sem tam singlac. A kratky konecny zjazd dole. Mozno nejaky domaci borec by vedel o niecom zaujimavejsom. Hoci aj vtedy tam s nami nejaki boli...
Pre mna su Martinky top a aj minula trasa sa dala podla mna bez problemov jazdit aj na
biku 180/190 zdvihom, v tom to nie je..tak isto aj chata na dalsi den bola fajn. To ze sme vsetci nestihali s prvou skupinou hore je uplne prirodzene..a tak isto je prirodzene, ze niektori sli zasa inou trasou dole ako AM.EN partia...A vecer bola zabava paradna.
2caucau&spol: Nie, bighity a pod naozaj nie su AM.ENbiky;) S takou kovadlinou pod zadkom by som aj ja na martnikach nadaval.. s takym bikom je uz hrebenovka martiniek na hranici unosnosti.
PS: AM.EN je hore na biku aj dole na biku. S tym, ze tie
biky s radostou zvladnu aj den dva v bikeparku, DH trati..a na dalsi uz na nom mozes ist 80km hrebenovku trebarz Braniska:) Osobne si kopec radsej vyslapem ako by som sa nan mal vyvazat:)