Lokalizácia
Formulár sa odosiela
vies co pre teba je tych 150km malo , ale tu su kopce, derave a uzke cesty a pocasie sa kazdu hodinu meni, a ked si pomylim jedno pismeno na klavesnici je to moja vec oki ??? DIk
Zobraziť komentár 10.10.2008 - 18:39:46
00
to JoKo:
1. To, že by sa mal naučiť lepšie písať, s tým súhlasím.
2. Ale s tým počasím..., no, nesúhlasím s tebou, skús prežiť týždeň v horách keď predpovede hlásia na celé Slovensko polooblačno a uvidíš...Napriek tomu si myslím, že toto leto bolo dobré (až na tie povodňové časy), a lepšie než minulé :wink:
3. Ak je jeho cieľom pokoriť 150 km, tak na ten jeho cieľ sa nedá ani "vyjsť, vyliezť, ani nechať sa vyniesť" :lol: . A práve pokoriť sa ten cieľ dá, takže chlapík to myslel asi týmto spôsobom, zbytočne mu to vyčítať :) .
Zobraziť komentár 11.10.2008 - 16:46:42
00
s JoKovou averziou voči komerčácko-konzumne-vypatlaneckému termínu "pokoriť" môžem ako horolezec jedine súhlasiť
Everestom nejaký pokus človíčka vyškrabotať sa na vrchol ani nehne, takými, ako on, zmrznutými a vysušenými, má posiate svahy... a ten vyškrabotanec, čo ho vraj "pokoril", sa z toho bude týždne spamätávať, grcajúc žlč a liečiac si omrzliny
a absolútne najradšej mám takých, čo si zaplatia 10 šikmookých otrokov, čo ich tam budú ťahať a tlačiť, a s použitím kyslíkového prístroja vraj niečo "pokoria"
akurát tak pravidlá slušného správania... so žltou bombou v batohu degraduje deväťtisícovku na ledva šetťtisícovku, tak opäť tu je otázka, že čo to ten vypatlanec akože dokázal?
realita je taká, že matka príroda proste privrela oko a milostivo povolila niekomu urobiť niečo, na čo ani nemá fyziologické predpoklady
a všetky ďalšie "pokorovania" sa dajú objasniť úplne rovnakým spôsobom
HOWGH
Zobraziť komentár 11.10.2008 - 19:33:42
00
Nič proti tomu, že má cieľ prejsť 150 km. Každý musí mať nejaký cieľ, to ho poháňa dopredu. Ale opakujem, tá trasa sa nedá pokoriť, dá sa len prejsť, možno kus aj pretrpieť, cieľ sa dá dosiahnuť alebo prekonať. Rovnako ako sa s bicyklom nedá behať (s výnimkou cyklokrosu) alebo pobehať, ale len jazdiť. Proste, treba viac čítať - literatúru, nie bulvárny brak, sms-ky, pokec a podobné somárčiny a tým si rozširovať slovnú zásobu.
K tejto téme tiež HOWGH
Zobraziť komentár 11.10.2008 - 20:08:50
00
takze po nedeli som aj ja svoj najdlhsi vyjazd predlzil o riadny kusok-doterajsi rekord z horala08(115km-ca.9,5h),padol na vyjazde viewtopic.php?f=7&t=17936&p=217044#p217044 v nedelu.
po prichode domov sa na tachu objavil udaj-164,12km ,7:07:53 cisty cas(ca.12h) 8) ...
s toho ca 50km.hory-prekrasne single, a ostatok cesty. :wink: prevysenie ca.1570hm...krasa :)
Zobraziť komentár 14.10.2008 - 08:32:02
00
hehe to iste ako Shikmo len o cca 2 km menej :D .
Zobraziť komentár 14.10.2008 - 15:14:22
00
keyboard_arrow_up