Lokalizácia
Formulár sa odosiela
V piatok som skusil nocne bikovanie - take dost odveci, bo som nemal svetlo :oops: , neskoro som vystartoval a vracal som sa po tme, bolo to dost dobre, ale nabuduce radsej so svetlom a odniesola si to moja ruka, bo som chytil slahun z ruze do bicepsu - celkom ho mam dobodany s poliatinami ... nic moc, zena sa na to ani divat nemohla ... (touto cestou chcem poprosit PN bikerov - chalani obcas zosadnite a olamte to, ja som na tom mieste stravil asi 15min a cistil som to tam).
Zobraziť komentár 14.08.2006 - 11:29:44
00
:lol: mne sa to stalo tiez,sme neskoro vystartovali a zrazu tma...Hned na druhy den som bol kupit do zadu blikacku a predne svetlo :idea: A teraz svietime ako vianocny stromcek :wink:
Zobraziť komentár 14.08.2006 - 13:23:51
00
:lol: mne sa to stalo tiez,sme neskoro vystartovali a zrazu tma...Hned na druhy den som bol kupit do zadu blikacku a predne svetlo :idea: A teraz svietime ako vianocny stromcek :wink:

Tak daj typ, co si si kupil do predu a ci to staci na nocne jazdenie ... viem, ze su svetla aj za par tisic, ale snad sa da aj nieco dostupnejsie kupit
Zobraziť komentár 14.08.2006 - 14:10:45
00
si sa zblaznil-ze par tisic za svetlo???Nejazdim v jaskyniach... :roll: Vecer pozriem presne na ten typa napisem ti,zadne boli klasicke od BBB :wink:
Zobraziť komentár 14.08.2006 - 14:12:38
00
OK,tak to predne som vzal LONGUS model SHL-01,6 lediek svieti vyborne a moze aj blikat,ma rychloupinaci system,cca 450sk,made in China>
PROSTE PECKA 8)
inac pozerajte co som nasiel > http://www.mipo.ssag.sk/zapisnik/auto-m ... a-tmy.html
Zobraziť komentár 14.08.2006 - 18:38:08
00
OK,tak to predne som vzal LONGUS model SHL-01,6 lediek svieti vyborne a moze aj blikat,ma rychloupinaci system,cca 450sk,made in China>
PROSTE PECKA 8)

To by slo, len ked zrovna LONGUS maju na svojej stranke take uzasne svetla, za par tisic :cry: ale tolko nedam za to ... ked vravis, ze Ti tie ledky stacia, tak verim :wink:
Zobraziť komentár 16.08.2006 - 09:14:13
00
nočné sa mi páčia obzvlášť.. piatok ideme na jaskyňu a ujo tam bude ručať ručadlom.. :lol: to sa mi páči, ako mu tie jelene odpovedajú. :D
Zobraziť komentár 13.09.2006 - 06:53:32
00
V sobotu som si vdaka mojej blbosti tiez vyskusal, ake je to ist potme na bajku. Z Jahodnej po cervenej na Bankov a odtial okolo koniarne na Terasu...sa divim, ze som sa iba raz vysypal, kedze v lese nebolo vidiet vobec nic a isiel som po pamati :shock: aspon ze z Bankova bolo trochu vidiet, kedze je to otvorene a svietil mesiac...
Zobraziť komentár 13.09.2006 - 07:53:22
00
Pri dobrom osvetlení(u mna Sigma EVO na prilbe +3ledka na kormane) je nočná jazda super adrenalín.V poslednej dobe cez den málo kedy stíham takže z núdze cnosť.Chodievame 3-4 ludia aby bola sranda.
Zobraziť komentár 28.09.2006 - 10:29:45
00
Pri dobrom osvetlení(u mna Sigma EVO na prilbe +3ledka na kormane) je nočná jazda super adrenalín.V poslednej dobe cez den málo kedy stíham takže z núdze cnosť.Chodievame 3-4 ludia aby bola sranda.

Ake trasy jazdite?Mam to troska pojazdne ale len za dna. :wink:
Zobraziť komentár 28.09.2006 - 12:19:23
00
1.PN-Banka-obrázky-červená značka/čz/-Zlatý vrch /parádny výhlad na Piešťany/-vrch Striebornica-zz-rybník Striebornica-PN.
2.zz-Gonove lazy-mz-Hubina
Toto sú najčastejšie trasy,ale boli sme už aj na Tematíne /50km/.
2bosorka:Nepoznáš náhodu Petra Petráša? Ak si tá koho myslím,tak ja som ten týpek, čo ho ťahá na tie nočné výjazdy.
Zobraziť komentár 28.09.2006 - 15:07:28
00
1.PN-Banka-obrázky-červená značka/čz/-Zlatý vrch /parádny výhlad na Piešťany/-vrch Striebornica-zz-rybník Striebornica-PN.
2bosorka:Nepoznáš náhodu Petra Petráša? Ak si tá koho myslím,tak ja som ten týpek, čo ho ťahá na tie nočné výjazdy.

No ved preto som sa na to pytala. Jasne ze ho poznam, je to moj priatel. Inak ak si pozries fotky z vyjazdov tak tam najdes dake nase denne vyjazdy.Minule sme robili ten Inovec ale troska sme sa zamotali :cry: i ked nakoniec to bola super akcia. :D Inak v pohode ho mozes vytiahnut na taketo nocne vyjazdy, len daj pozor aby mal okuliare aby nedopadol ako minule.
Zobraziť komentár 28.09.2006 - 15:38:12
00
Včera sme boli, ale Kaktus/Peter/ sa vyhováral,že chodí niekam na stavbu a potom nevládze.
A aké okuliare máš na mysli ? A ako dopadol minule? Myslíš ten nevinný,štandardný a jemný pádik ?
Zobraziť komentár 28.09.2006 - 16:39:32
00

No ja som minuly piatok tiez vyskusal nocny bike. Pridal som sa k mladeznickej akcii Pata.
Isli sme trasu c. 1 len naopak. Na hrebeni - odbocka Striebornica bola opekacka.
Tusim sa k vam niekedy pridam :D
Zobraziť komentár 28.09.2006 - 17:08:09
00
Bude nám potešením.Vážne.Ak budeš mať cestu určite splašíme nejakú partiu.

Naposledy upravil tomPy dňa 30.09.2006 - 20:31:52, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 28.09.2006 - 17:13:41
00
keyboard_arrow_up