dalšia trasa. lučenec, halič, tuhár divín, ružiná, podrečany, lučenec.. a rôzne obmeny tejto trasy.
tretia: kalinovo, malinec, oždany, cinobana, točnica, lc - tiež fajná trasa na kopčeky
a zaujímalo by ma či sa tu nájde niekto z Lučenca čo jazdí na cesťáku.. v skupinke je to isto lepšie nie?
v sobotu som dal z Krivana takym lahkym terenom pod Bykovo, tam som sa trochu zadrbal a nakonec asfaltoval az do Kokavy
v nedelu velmi pekna cervena Kokava - Malinec potom cez Sutovu jamu a nejake asfaltky do Lovinobane
trochu bludenia, dost vela zurivych psov
Napr. takyto mensi okruh som si dal v sobotu. Odporucam vsetkym tuto stranu. Je tam nadherne.
http://www.bikemap.net/route/950266
teda tu cervenu nabuduce vyskusam, ale ked som videl zarasteny chodnik, kde aj v zjazde som musel tlacit, tak som to otocil, s medvedmi problem nemam, ale ti niektori psy su dost brutalny v tomto kraji
A dalsia otazka: jazdite niekto, alebo mate skusenosti v okoli Latok? ako to tam vypada so zjazdnosotu? chodniky su znacene?
Napis, ktore chodniky mas na mysli! Ja tu jazdim aj po lesnych cestach a chodniky su casto ok.
ale aj tak ich tu máme ešte jedného
Keby boli u nas len dva, ako sa u Vas povrava, tak sme radi.