dalšia trasa. lučenec, halič, tuhár divín, ružiná, podrečany, lučenec.. a rôzne obmeny tejto trasy.
tretia: kalinovo, malinec, oždany, cinobana, točnica, lc - tiež fajná trasa na kopčeky
a zaujímalo by ma či sa tu nájde niekto z Lučenca čo jazdí na cesťáku.. v skupinke je to isto lepšie nie?
to shane541: mozes napisat kade si siel na 7 chotarov a ako to je zo zjazdnostou na bajku?tiez to mam v plane skusit nieked no este som tam nebol vobec tak neviem s ktorej strany zvolit trasu..dik
pozri tu: http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/index.php#pos=48.40049|19.57850|13
V pondelok sme s kamaratom presli od Tuhara (sedlo pod Ziarom) po modrej+cervena na trase bolo sucho, v lese jedna vacsia mlaka
Pekna trasa je aj zo Starej Halice cervena akurat na par sto metroch treba tlacit (tadeto som davnejsie nebol, neviem v akom je to stave)
Zlta od chaty Polany by sa mala dat prejst, ale je miestami prilis strma a kamenista
Modra z Podrečian je tiez teraz celkom v pohode, kusok tlacenia ale inak sucho
Tiez ma to mrzi,ze sa tu neobjavuje viac prispevkov z nasho regionu,ale tak snad sa to rozbehne..ci nie?
..par foto ak by to niekoho zaujimalo...