Ako miesto stretavky by bola dobra zeleznicna a stanica Trencin, odkial by sme isli:
- po zelenej znacke cez Vinohrady, Brusne pod Machnac
- odtial po cervenej znacke cez Kykulu na Mikulcin vrch, kde by bola "pivna obcerstvovacka"
- potom po zelenej znacke cez Velky Lopenik cez Mlynky ńa Velku Javorinu, dalsia obzerstvovacka
- po cervenej znacke az na Myjavu
- dalej podla individualnych moznosti a schopnosti
Pripadne zmeny trasy a termin ponechavam na diskusii, vidim to vsak az na oktober
Vzdialenost TN-Velka Javorina-Myjava je podla OziExplorer cca 57 km, mozno sa mi podari vykreslit aj prevysenie.
posledný komentár: 12. 10. 2016 o 15:30
posledný komentár: 23. 10. 2011 o 7:13
Prevysenie vraj 2222 m.
Je to generovane pocitacom, takze ratajme plus minus 200 m... Vidno tam aj dake chyby vypoctu, napr.na 29. a 38. km. Snad to tam nejde kolmo
Dve som Ti uviedol uz v propoziciach, po ceste je aj zopar dedin, takze aj tam sa da, a ak Ti bule malo, nacapujem si aj do Camel-u a dam Ti vzdy cucnut
Pre istotu som to skusal znova, otvorilo mi to cele az po Myjavu.
Ten subor by mal byt dobry, lebo aj do Motionbased sa mi to podarilo bez problemov nacitat.
Vid http://trail.motionbased.com/trail/activity/3994094, skuste si pripadne odtial stiahnut .gpx
mliecko neboj, to je hezka a relativne rychla trasa (z Javoriny letíš ani šíp
ja hlasujem za tuto trasu, ked ju dutchman tak pekne pripravil...
nenam dopravu
prave pozeram z Noveho Mesta do Puchova ide poobede kazdu hodinu vlak... horsie je to rano z Piestan do Trencina... zase skoro vstavat...
prave pozeram z Noveho Mesta do Puchova ide poobede kazdu hodinu vlak... horsie je to rano z Piestan do Trencina... zase skoro vstavat...
nikdy som necestoval s bikom ... bych sa bal ho kdesi dat do zadneho vagona ... milacika mojho... ako to prebieha ked chcem bike odviezt ha?
No co, tak by sme pri pive pockali na dalsi vlak, ktory sluzobny vozen nema, aby sme mohli byt spolu s nasimi milacikmi
Teraz cez vikend som tam bol trosku bikovat, je tam blato ale na Presov sa to nechyta
Vybavime knedle na Javorine