Zdravim vsetkych!
Zalozil som novu temu, aj ked som tu Polanu nasiel, ale je malo vyuzivana, tak som ju spojil s Veporskymi vrchmi. Snad sa to oplatilo zalozit, pretoze je to nadherny kraj a ako som postrehol, tak dost malo vyuzivany horskymi cyklistami.
Víkend v Osrblí za nami, vydarený. Jazdenie v peknej prírode a bez kvapky. V sobotu 100km a cca 2000 výškových. Najkrajšia časť viedla po červenej značke, Rudná magistrála, Hronček - Kysuca, Uhliarka. Chceli sme pokračovať ďalej po červenej, Tri chotáre - Sedlo pod Vartou, ale nebol čas a sily. Tak sme sa spustili do Dobroča, hore do sedla Chlipavica a na Zbojnícky dvor. Dotaz na domácich, aká je prejazdnosť cez Klenovský Vepor, alebo ide pod ním zvážnica?
V nedeľu po modrej z Osrblia na Betónku, potom zablúdenie na zelenej, Hronček a smer Na Štompe. Trafil som peknú zvážnicu nad Kamenistou dolinou, potom po modrej do Osrblia. Také nedeľné vytočenie nôh, len 37km a 900 výškových. Zopár foto.
kajobiker perfektna lokalita, boli sme tam jazdit asi 6 rokov dozadu, z BB cez Hrb do Brezna sme isli, tiez si spominam na tu pec na troch vodach, perfektny vylet, rad nanho spominam, vsetkym odporucam
jj, viem ze to je tam viac zvaznicoidne a same cyklotrasy, popripade rozbite asfalty, ale niekedy mam chut aj na take, kraj je to pekny, my sme tam boli partia, pomale tempo, pivko, pohodka, XC cykloturistika
ale pamatam ze z Polany, z toho hotela do Hrinovej sme to dali po turistickom chodniku a to bolo zaujimave
Ja viem ze ta otazka je neprijemna, ale je to legalne?
My sme sa u nas v KE zhodli, ze ak to chceme robit, z dlhodobeho hladiska ina cesta ako legalna neexistuje
Dobra otazka. Legalne na jazdenie to určite nieje, ale legalny chodnik pre zver to je. Len opravujeme nieco, co uz je dlhsie vybudovane a znicene. V Ke sa to da velmi jednoducho zlegalizovat, ked to robite v mestskych lesoch. Zial tieto lesy u nas maju nekonecne vela vastnikov a ani sami ludia netusia, co vlastne je ich. Samozrejme, ze nad legalizaciou som rozmyslal este pred tym, ako som sa do oprav pustil, ale... Ak mas nejaky napad a skusenosti, tak mi kludne napis ss! Budem velmi rad.
Este som zabudol. Neviem, ci to ma aj vyznam legalizovat, ked na tom budeme jazdit dvaja, lebo zial nik iny o to nema zaujem.
A to nehovorím o Štátnych lesoch. Kapitola sama o sebe. Tí by boli najradšej, keby si mohli svoje lesy oplotiť, aby ich nik nerušil. Žiaľ, väčšina lesov v okolí patrí im. Týmto sa nechcem vyhovárať na nikoho. V najbližšej dobe by sme ich chceli osloviť.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V nedeľu po modrej z Osrblia na Betónku, potom zablúdenie na zelenej, Hronček a smer Na Štompe. Trafil som peknú zvážnicu nad Kamenistou dolinou, potom po modrej do Osrblia. Také nedeľné vytočenie nôh, len 37km a 900 výškových. Zopár foto.
ale pamatam ze z Polany, z toho hotela do Hrinovej sme to dali po turistickom chodniku a to bolo zaujimave
to kde presne robite?
My sme sa u nas v KE zhodli, ze ak to chceme robit, z dlhodobeho hladiska ina cesta ako legalna neexistuje
Este som zabudol. Neviem, ci to ma aj vyznam legalizovat, ked na tom budeme jazdit dvaja, lebo zial nik iny o to nema zaujem.