Stretnut sa mozeme na Kamziku (niektori uz pod Kamzikom na Ahoji) alebo v Raci pri krcme U troch zajacov. Cas stretnutia bude cca o 14h, miesto stretnutia nechavam na dohode tych co sa vyjazdu zucastnia a podla toho sa aj upravi dalsia trasa (cca 20-30 km).
Ciel vyjazdu resp. samotne stretko je v bufete Horna stanica (http://www.hornastanica.sk). Ak sa pojde aj na vyjazd, tak tym menej znalym terenu odporucam zobrat aj osvetlenie (navrat na biku lesom v noci z Kamzika je super zazitok, ale nie kazdy to vie ocenit).
Kto ma zaujem a v danom termine sa aj moze zucastnit, nech sa prihlasi v tejto teme. Plati to aj pre tych, co by chceli prist len na stretko a bike nechaju radsej doma. Kazdy kto sa bude hlasit pls. uvedte, ci by ste sli aj na vyjazd, alebo len na stretko.
1. Ked chytis po vybrati osmiciek nahodou zapal, alebo proste telo len zareaguje trochu silnejsie teplotami a pod., tak Vianoce mozes stravit na pohotovosti a antibiotikach...
2. Aj ak zapal nechytis, tak vela zo stedrej vecere si neuzijes kedze budes skor srkat vodu z kapustnice slamkou nez s chutou a bez obav hryzt vsetky tie dobroty...
3. Ak bude 3 dni po zakroku vsetko OK a Ty pojdes 21. 12. do zimy dychat ten studeny vzduch na bajku, tak si koledujes o prechladnutie/zapal tych dasien. Ale to ma aj vyhody - potom uz nemusis koledovat doma.
Takze drzim palce ak sa na to naozaj podujmes.
Napr. Zapadnuty kut. Ked budu vhodne podmienky a nikto nebude reptat, tak ja som za.
na tom ahoji to kde? v tej chate?
post770289.html#p770289