Stretnut sa mozeme na Kamziku (niektori uz pod Kamzikom na Ahoji) alebo v Raci pri krcme U troch zajacov. Cas stretnutia bude cca o 14h, miesto stretnutia nechavam na dohode tych co sa vyjazdu zucastnia a podla toho sa aj upravi dalsia trasa (cca 20-30 km).
Ciel vyjazdu resp. samotne stretko je v bufete Horna stanica (http://www.hornastanica.sk). Ak sa pojde aj na vyjazd, tak tym menej znalym terenu odporucam zobrat aj osvetlenie (navrat na biku lesom v noci z Kamzika je super zazitok, ale nie kazdy to vie ocenit).
Kto ma zaujem a v danom termine sa aj moze zucastnit, nech sa prihlasi v tejto teme. Plati to aj pre tych, co by chceli prist len na stretko a bike nechaju radsej doma. Kazdy kto sa bude hlasit pls. uvedte, ci by ste sli aj na vyjazd, alebo len na stretko.
Verim, ze v Novom roku sa opat budeme stretavat na roznych vyjazdoch, pretekoch, ci len tak v lese... Takze v Novom roku prajem vela krasnych chvil na bike, ziadne defekty a najma pady...
Este raz krasne Vianocne sviatky a vela kilometrov v sedle bike v Novom roku 2009
Laco
Keď sme vo šmungu, kto by mal záujem dať si novoročný výjazd 1.1.2009 po (dúfam, že bude) snehu, lesom?
a som rad, ze vas poznam vsetkych ...
naozaj by som dnes nechcela byt na bajku..
Pekne zoradeni...
To koleso tam fakt drzi len silou vole.
Este nejake snehove...
A konecne aj sucha asfaltova.
Nerozlucna dvojka - rasto a marecej.
Este jeden macaci klon - cicamica.
A spolocna na zaver...
Tak teda nestastne a smutne.
Ď Jezus, pekne fotecky ...
Nu a neviem ako ostatni clenovia vyjazdu, ale ja hlasujem za vymazanie Palinovho prispevku ... (Pali sorac, neber osobne).
maciak musi byt iny za kazdu cenu....vsetci predne koleso dopredu, len on naopak...