Stretnut sa mozeme na Kamziku (niektori uz pod Kamzikom na Ahoji) alebo v Raci pri krcme U troch zajacov. Cas stretnutia bude cca o 14h, miesto stretnutia nechavam na dohode tych co sa vyjazdu zucastnia a podla toho sa aj upravi dalsia trasa (cca 20-30 km).
Ciel vyjazdu resp. samotne stretko je v bufete Horna stanica (http://www.hornastanica.sk). Ak sa pojde aj na vyjazd, tak tym menej znalym terenu odporucam zobrat aj osvetlenie (navrat na biku lesom v noci z Kamzika je super zazitok, ale nie kazdy to vie ocenit).
Kto ma zaujem a v danom termine sa aj moze zucastnit, nech sa prihlasi v tejto teme. Plati to aj pre tych, co by chceli prist len na stretko a bike nechaju radsej doma. Kazdy kto sa bude hlasit pls. uvedte, ci by ste sli aj na vyjazd, alebo len na stretko.
romanx: Te-čo? Také nepoznám.
PS: Fotóóó.
Te-co??? vo co go?
Si nespomínaš ani na svoj posledný post na predošlej strane...
Som rad, ze som sa zucastnil a priradil k niektorym nickom aj tvar.
Prikladám foto Laca na BK
a teraz si predstavte tych magorov co jazdia IditaBike... v -40'C krizom cez Aljasku
mne sa este stale nerozmrazila flasa s cajom co som vlacil so sebou
..no jo, ešte chvíľku potrvá, kým sa mi vráti citlivosť do končatín..
..len mi je smutno, že nie všetkých, na ktorých som sa tešila sa mi "podarilo" stretnúť
Podmienky na jazdenie neboli idealne, ale dalo sa... Nastastie cestou dolu som nejako nezamrzol, akurat nad Racou to bolo dost klzke...
Pripajam dve sady foto...
stastne a vesele panstvo !
romanx, max. alebo min.?
Pocitova bola nizsia, kvoli vetru.
PS:teším sa na budúci rok