Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
Dijck... ten zjazd je tesne nad prvym pramenom v kvasnej vode.... a ten stupacik je na zaciatku toho chodnicka ako ides z ortasov dole cez mostik ohnisko je tam a ides hore...kazdy den som tam ci uz na biku alebo zarezavam na nohach...
Je to tak, aspon vidim, ze tam nenechavam sam stopy:) Mozno si si vsimol konariky a kry co som odštikal z cesty, konecne sa tam jazdi relativne pohodlne:)
2alfireto: Je to intense uzzi 2009(ram) a komponenty tak rozne, EN zmeska:)
vcera mojich prvych tohtorocnych 24km stretol som bajkbora, ktory len tak preletel okolo mna, tak isiel rychlo:) skoda, ze som nemohol ist skor na bike, lebo som nestihol zajst na salamandri velmi daleko snad nabuduce
A LEN TAK PRE INFORMACIU KDE JE VLASTNE TEN SALAMANDER?STALE O TOM TU KECATE
presne to by zaujimalo aj mna .... lesne chodnicky tu v okoli Prešova poznam dost dobre aspon si myslim..... ale z takym nazvom som sa este nestretol mozno to aj poznam ale pod inym nazvom !:D
Je to tak, aspon vidim, ze tam nenechavam sam stopy:) Mozno si si vsimol konariky a kry co som odštikal z cesty, konecne sa tam jazdi relativne pohodlne:)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
2katka: chcel som aby si sa mohol pokochat ako ma vyzerat bicykel preto ta velkost:)
A co je to za Bik ??
Aj tento rok máš možnosť prispieť 2% z dane z príjmu pre SCK - Šariš Prešov.
http://www.sck-saris.sk/?strana=clanok&pid=36
Kalendár SCK - Šariš Prešov - v prilohe
Dik
Dano
viem to že na fotke je kamoš čo chodí so mnou do školy :D
ja tam idem, či už budem jazdiť alebo nie..
Na salamander ideme v nedelu trosku makat, info tu budu vcas:) Pilu mame zabezpecenu..
ja by som aj siel
presne to by zaujimalo aj mna
jednu mam aj doma tak tu ovladam v celku bezpecne
Že diky
neni problém a mam aj školenie aj ked je už stare ale rad pomôžem zaleží od počasia.