Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
Dnes sme si dali Fintice - Hradisko - Čergov - Lysá - Drienica - Jakubovany - Šarišské Sokolovce - Gregorovce - Kanaš - Bodaš - Fintice. Super počasie, sucho až na zjazdík z Lysej, potôčiky nesklamali . Bonus som si dal už sám RNV a kofolu s kamošom, vcelku mi to hodilo 78 km
Zlta je takmer cela prejazdna az na 1x 50m usek kde su stromy a treba prenasat.. Nie je to tak hrozne ako sme sa obavali.. takze vybavit povolenie a prerezat. Pol dna roboty. Modru som ale este nevidel..
Vlado, uz sa vybavuje povolenie, lesnik sa na to chce ist pozriet a pravdepodobne to da prerezat svojim chlapom-tym lepsie pre nas, otazne je kedy to bude hotove, takze to skusime posurit. Ak by bola brigada, bude tu urcite o tom zmienka..trebalo by to predsalen poupravovat, a hlavne trasu z Troch chotarov. We'll see.
PS: AM.EN dresy su uz hotove u mna doma:) Takze vsetci co si chcu prevziat osobne, napiste alebo zavolajte mi nech sa dohodneme. Vdaka.
18.4.2010 prejdena svažnica pod Čiernou horou čistena dľa možnosti a da sa to obísť alebo podísť. nový pomocník pri čistení chodníka. žlta do 2/3 zjazdna šak ste videli včera až asi na jeden pňak ostatne sme odpratali.Inak v jedne časti je to dosť divoké
24.4.2010 trasa Šváby , Sigord , Zl.Baňa ,Dubník , vysielač , Grim. Laz , Šimonka , Grimov laz , Hermanovský okruh , Herman.hrebeň , Červena mlaka , svažnica pod Čiernou horou ,Zbojnicka skala , Hanušovske sedlo , po červenej na Tri chotare , v polke odbočka po svažnici až na Javornicku poľanu . Chata Fricka , Šťavica , okolo chat na Šváby. trochu mäko v lese ale nie všade, pekne slnečno spod vysielača až na Šimonku spolu s Vranovčanami.
Vlado, uz sa vybavuje povolenie, lesnik sa na to chce ist pozriet a pravdepodobne to da prerezat svojim chlapom-tym lepsie pre nas, otazne je kedy to bude hotove, takze to skusime posurit. Ak by bola brigada, bude tu urcite o tom zmienka..trebalo by to predsalen poupravovat, a hlavne trasu z Troch chotarov. We'll see.
PS: AM.EN dresy su uz hotove u mna doma:) Takze vsetci co si chcu prevziat osobne, napiste alebo zavolajte mi nech sa dohodneme. Vdaka.
a ktorý lesnik to ma na starosti ? nejakých zo ZL.Bani poznam.
Šváby , Sigord ,Racova . Bodoň , Temný les .Zl.Baňa , Kamený jarek , po zelenej , Ruska , Švaby. pekne slnečno a aj malých cyklistou bolo dosť v horach a jedna aj zapozovala pre foto bike
Alfireto, spytam sa a dam vediet kto to ma na starosti. Vedel by si s tym nejako pomoct? Posli mi prosim svoje t.c., v sukr. sprave alebo aj tu, vdaka.
Alfireto, spytam sa a dam vediet kto to ma na starosti. Vedel by si s tym nejako pomoct? Posli mi prosim svoje t.c., v sukr. sprave alebo aj tu, vdaka.
Včera som bol otestovať prejazdnosť protipovodňovej hrádze z Hanisky do Kendíc. Vcelku sa dalo aj keď prvý km je absolútne nejazdený a trochu rozrytý konskými kopytami. Ďalej je to lepšie, na hrádzi je cesta ujazdená traktorami a smerom ku Kendiciam sa stále zlepšuje. Hrádza pokračuje za Kendice kde končí. Ja som pokračoval po poľných cestách až do Drienovskej kde som vyšľapal na hrebeň a cez Kendický som sa vrátil do Hanisky. Mňa včera fajne vytreslo ale ak by sa hrádza ujazdila bola by celkom príjemným vozením a hlavne alternatívou k asfaltke smerom do Drienovskej.
Tu je prejdená trasa: http://www.bikemap.net/route/466388
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dijck je to az na povolenia? neda sa len tak? dajted vediet, ked bude brigada...
a ktorý lesnik to ma na starosti ? nejakých zo ZL.Bani poznam.
0904 640 556
Tu je prejdená trasa: http://www.bikemap.net/route/466388