Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
Chuopaki, otvaracka AM.ENu je po zvazeni vsetkych moznosti v sobotu 08.05.. Viem, ze to nie kazdemu vyhovuje ale musime brat ohlad hlavne na cezpolnych. My domaci si to mozme prejst kedykolvek:) Takze zraz je o 10:00 pri Lidli na sekcove, pridte kto mozte a chcete pojazdit nieco narocnejsie v Slanskych:)
a kadial sa pojde? tak ako minuly rok, ci? ak bude v poho pocasie, tak pridem. ale inac jak pozeram, tak cely tyzden bude prsat, takze bude aj trosku blatka
Vybrat datum na AM.EN je umenim mozneho:) Ak aj v piatok bude predpoved taka ako dnes a dovtedy bude prsat, tak sa akcia presunie.. Zatial meteori len strasia a padlo par kvapiek, inak je krasne..
luho vdaka za pomoc ale mne to neide otvoriť v akom formate je ta mapa ?? abo pošli v dačom inom na maila alfireto@gmail. com veľmi pekne dakujem
alfireto: Otvor si to napriklad na stranke http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/ v casti importovat.
Alebo napr. cez GoogleEarth. (ten si musis nainstalovat)
V subore je iba trasa a musis si ju zobrazit v nejakom programe, ktory ma mapu v sebe.
Tych programov je vela, ci uz ON-line vyzadujuce pripojenie k internetu a citajuce mapy priamo odtial alebo OFF-line bez pripojenia k internetu kde mas rozne mapy v roznom formate v pocitaci. (napr. OziExplorer)
alfireto: Otvor si to napriklad na stranke http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/ v casti importovat.
V subore je iba trasa a musis si ju zobrazit v nejakom programe, ktory ma mapu v sebe.
Tych programov je vela, ci uz ON-line vyzadujuce pripojenie k internetu a citajuce mapy priamo odtial alebo OFF-line bez pripojenia k internetu kde mas rozne mapy v roznom formate v pocitaci. (napr. OziExplorer)
veľmi Vám pekne dakujem az to uschne tak hybaj na Čergovsku chatu.
Vybrat datum na AM.EN je umenim mozneho:) Ak aj v piatok bude predpoved taka ako dnes a dovtedy bude prsat, tak sa akcia presunie.. Zatial meteori len strasia a padlo par kvapiek, inak je krasne..
Vsetci sme odvazlivci co pojdu, aj v horsom pocasi:) HC AM.EN:) Pokial zajtra nebude prsat, ideme prejst kusok trasy, zistime ci to bude tazke alebo velmi tazke:)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zo Sokoloviec na Lysu to moze vyzerat aj takto
Velmi zle vybraty datum. Prsat bude cely tyzden vratane vikendu. Na druhej strane, vodne sporty v Slanskych mozu byt dost adrenalinove.
luho vdaka za pomoc ale mne to neide otvoriť v akom formate je ta mapa ?? abo pošli v dačom inom na maila alfireto@gmail. com veľmi pekne dakujem
veľmi Vám pekne dakujem az to uschne tak hybaj na Čergovsku chatu.
Tak nejak tajne dufam, ze sa presunie
potom môžeš niekde na kúpalisku zabezpečiť hadicu,
PS: Kto sa boji nech nechodi do lesa:) Zoznam nebojacnych: Pastinka, Lula?, Matheos, Caucau, Jakub, Bobo, Ransom?, Zire, Vladol, Dejvo, Ja?No!, Zombi, Marosh, chrinik, Aleš, Warzone?, xbaroon, Arvy, Hajmi?, Jakub, wulkano?, Dijck.