Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
A ja som tomu uveril. Satani!!! Dnes som isiel z roboty narokom cez cemjatu, nech zazijem dobrodruzstvo. A nic z toho nebude.
Takze u nas zo zveriny nadalej len zdochnuty pes a muchy, pretoze je tu velke H....
Ale inac kto seje vietor, zozne burku. Kto pise o medvedoch, ta budze zakusnuty. brekeke
Dobre mi sa pobavil . Či ? PS: dnes som vyšiel na Puste pole a ten stupak ku vysielaču som troch a s pílkou vyčistil ostali ešte dva poriadne stromy možna na buduce ak opravim pilu. ale pred lesakami ani muk !! Abo buk ??? a potom dva chladene u Alfiho a domu
Dnes som bol pozriet trasu Sariskeho cyklomaratonu od Borkutu, stupanie z Borkuta ako tak ale po napojeni sa na maratonsku smerom k Cemjate, to bolo rozmlatene od krosky a traktora, vela blatistych usekov, nenormalne mnozstvo komarov, na Malkovskej som mal pocit ze tam snad ani nie su . Zvysok trasy Ortase, spat k Malkovskej a dolu na Borkut. Takze dalsia pekna trasa padla .
Riso bolo super,sice trochu moc turistov na moj vkus...preco si nebol?
Ja som velmi chcel ist tu Kralovku (a chcel som sa pridat k tebe a Lucii) a ked Dick zahlasil, ze: Brncalka a ze warzoneovci rusia Nizke Tatry a idu tiez ,,len" na Brncalku bol som sklamany. Ja som tam bol toho roku dvakrat a kvoli tym par kilometrom MTB sa mi do Tatier trepat nechcelo a radsej som isiel cibrit synovu techniku a kondicku na naucnom pri Kvasnej vode.
Verim ze tie NT toho roku este pridu ,,na rad"
Včera som som okusil opacny koniec Slanskych vrchov. Od Slanca cez Bradlo na Madarsku hranicu a potom cez Maly a Velky Milic na Catornu, Izru a spat na Slanec po "Alzbete" Hranicny usek vsak neodporucam aj ked su tam pekne vyhlady, Nastup po hranici strasne strmy, vytlacene s velkou namahou, dole na Catornu dokonca nezjazdne. Po hrebeni cca 2/3 nizky porast so zihlavou, niektore kameniste useky je treba ist peso.
P.S. a este som si doviezol 3 stoparov co mali chut na moju krv...
včera som dal Kapuš. hrad a po zelenej na Šidlovec celkom pekna trať miestami zarastena ale to by nebol problém keby nebolo toľko toho dotieraveho hmyzu , ktorý si chce na Vás každú chvíľu pochutnať ,bez repelentu nonsens.
Tam som pred tyzdnom lamal previsajuce agatove konare na rubanisku pod vysokym napatim medzi kamenolomom a hradom... Zarastene je to celkom dost, aj cesta ponad kamenolom, o lokalnom kanasskom lese ani nehovoriac (2x som cestu nevedel najst...). Naviac medzi dolinou s polomom az po cca 200m ako sa vyjde z mladiny ("lesny tunel) do volneho lesa pred sedlom v smere ku hradu je to preorane (doslova) lesakmi, hroza.
Tradicna akcia SCK Saris "Okolo domase" alebo pojazd z Presova na Domasu a spat po cestach a necestach sa z dovodu zlej predpovede pocasia preklada na 21.8.2010.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Takze u nas zo zveriny nadalej len zdochnuty pes a muchy, pretoze je tu velke H....
Ale inac kto seje vietor, zozne burku. Kto pise o medvedoch, ta budze zakusnuty. brekeke
Ja som velmi chcel ist tu Kralovku (a chcel som sa pridat k tebe a Lucii) a ked Dick zahlasil, ze: Brncalka a ze warzoneovci rusia Nizke Tatry a idu tiez ,,len" na Brncalku bol som sklamany. Ja som tam bol toho roku dvakrat a kvoli tym par kilometrom MTB sa mi do Tatier trepat nechcelo a radsej som isiel cibrit synovu techniku a kondicku na naucnom pri Kvasnej vode.
Verim ze tie NT toho roku este pridu ,,na rad"
Vlado sa nam spolocensky unavil doslova a dopismena a nebolo to z iontoveho napoja....
Vlado sa nam spolocensky unavil doslova a dopismena a nebolo to z iontoveho napoja....
keby pil
P.S. a este som si doviezol 3 stoparov co mali chut na moju krv...