Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
paci sa mi ten nedelny napad s Kojsovkou
vies aj priblizit trasu?
ja by som asi do PO dosiel rano autom
ak pojdem zo SB sam tak pripadne mozem 2-3 ludi este vziat a mozme sa odviezt autom az do KE
presnejsie budem vediet povedat zajtra
Kym ortodoxni davali dnes Folkmar na slickoch, my s Janom na all-purpose gumach sme navstivili chatu na Buciach z Rencisova a na spiatocnej ceste spestrili vyjazdom pod Kohut novou cestou z konca Uzovskych Peklan a naslednym zjazdom do Sabinova po terene. Bolo makko, ale nie blato (az na par kaluzi, ktore sa viac alebo menej dali obist ). Pocasie super. V Raznanoch sa lietalo, aj modelari, takze dalsie spestrenie dna.
par mesiacov uz toto forum citam a nasiel som skvele informacie a tipy, ktore ma priviedli ku kupe noveho bicykla (predchadzajuce 3-4 roky som na bajku ani nesedel). Takze v prvom rade dakujem za inspirujuce fotky, fundovane informacie a vlastne skusenosti, o ktore sa na tomto fore delite s ludmi neznalymi (ako som ja ).
Samozrejme, aby to nebolo take jednoduche, mam aj nejake otazky. Nebojte sa, nie ohladom kupy bajku. To som uz poriesil (aj ked asi skusim menit vidlu, ale o tom potom a v inej teme )
2 mesiace si tu jazdim po okoli. Mam prejdene tradicne trasy typu - Kvasna voda, Cemjata, Borkut, Radatice a pod. A teraz som chcel skusit bajny Salamander. Chcem sa opytat- co ma spolocne Salamander a tato trasa http://cyklotrasy.luho.sk/subory/cyklotrasy_menu2.files/popis_cyklotras/modra_p.htm? Tipujem, ze je to iba po Podhradik a potom sa musim napojit na zelenu a neskor na cervenu smerom na Rusku Novu Ves. Aspon tak nejak som to vydedukoval z GoogleEarthu a tejto mapy lesnych ciest http://gpsteam.eu/KML/tzt.kmz. A este otazka- chodievate v smere z Ruskej do Podhradika, alebo naopak? resp. co je pre mna zjazdnejsie na HT a s tym, ze som zaciatocnik, ktory smer?
Tak, na zaciatok by hadam aj stacilo. Prajem pekne pocasie a vela veselych km. A samozrejme, dakujem kazdemu, kto na odpoved minie svoj cas
By si neveril, Pasta svojho času cca 3 r. nejazdil žiletku, len MTB a nalepšie sa mu pozdávali semi slick ritchey comp, michelin a potom okopčené rubeny, a potom neskôr mala rubena supernízky dezén master - to bolo asi naj, - a neboj sa, aj naša generácia dávala slušné pojazdy, aj Čergov, aj Slánske, aj Kojšovku, aj Oravu aj N.T.... no a kompletne maratónske trate v každom počasí na celom Slovensku. Pasta ostal ortodoxný biker na semi slickoch. Výnimka existuje asi 4x slánsky maratón na hrubých rubenách a 2 z 5-ich Horalov a Dubničák - 2x, bolo tam blata po uši.
Zhrniem tento román- dá sa jazdiť aj terén na gumových obručiach, čo držia a nehuntujú krajinu.
Pasta dakujem za roman ..... Pisal si o jazdeni terene v kazdom pocasi na semislickoch. OKRespect . Ja som reagoval na "Ortodoxny MTBiker na ceste na galuskach"!!! Kus rozdiel .... ci nie ???!!!
Pasta, Pasta ... to meno mi znie povedome ... Pasta, Noro ... matne si este spominam na tieto bikerske mena, ale kdesi sa vytratili v case. Boli prilis rychli ...
Mame komplet povolenia na stavbu noveho singlacu v mestskych lesoch v PO. Mozno ste uz o tom niekto poculi, bude sa vinut z Malkovskej na Borkut..a poriadne ozivi moznosti bikovania v PO. Kto by bol ochotny pridat ruku k dielu? Ked sa bude mensia brigadka..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vies aj priblizit trasu?
ja by som asi do PO dosiel rano autom
ak pojdem zo SB sam tak pripadne mozem 2-3 ludi este vziat a mozme sa odviezt autom az do KE
presnejsie budem vediet povedat zajtra
uzite si to.
par mesiacov uz toto forum citam a nasiel som skvele informacie a tipy, ktore ma priviedli ku kupe noveho bicykla (predchadzajuce 3-4 roky som na bajku ani nesedel). Takze v prvom rade dakujem za inspirujuce fotky, fundovane informacie a vlastne skusenosti, o ktore sa na tomto fore delite s ludmi neznalymi (ako som ja
Samozrejme, aby to nebolo take jednoduche, mam aj nejake otazky. Nebojte sa, nie ohladom kupy bajku. To som uz poriesil
2 mesiace si tu jazdim po okoli. Mam prejdene tradicne trasy typu - Kvasna voda, Cemjata, Borkut, Radatice a pod. A teraz som chcel skusit bajny Salamander. Chcem sa opytat- co ma spolocne Salamander a tato trasa http://cyklotrasy.luho.sk/subory/cyklotrasy_menu2.files/popis_cyklotras/modra_p.htm? Tipujem, ze je to iba po Podhradik a potom sa musim napojit na zelenu a neskor na cervenu smerom na Rusku Novu Ves. Aspon tak nejak som to vydedukoval z GoogleEarthu a tejto mapy lesnych ciest http://gpsteam.eu/KML/tzt.kmz. A este otazka- chodievate v smere z Ruskej do Podhradika, alebo naopak? resp. co je pre mna zjazdnejsie na HT a s tym, ze som zaciatocnik, ktory smer?
Tak, na zaciatok by hadam aj stacilo. Prajem pekne pocasie a vela veselych km. A samozrejme, dakujem kazdemu, kto na odpoved minie svoj cas
Zhrniem tento román- dá sa jazdiť aj terén na gumových obručiach, čo držia a nehuntujú krajinu.
treba mozno navrhnut dopredu nejake terminy a zverejnit ich tu. urcite radi prideme pomoct aj zo SB.