Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
...minimalne na hanusovske sedlo sa da dostat suchou nohou;)
... po asfalte, ze?
Az do soboty su predpokladane zrazky, takze v soboru vecer budeme mudrejsi.
Minuly vikend sme boli Fricku, modru, smer Cierna Hora na zltu, tam niektori (4) zltu a ostatni (3) zvaznicu ku horarni. Podklad bol makky, vlhky, miestami suche listie na vrchu, miestami vyslovene blato. Teraz by malo zmysel ist na juh na vapence, Silicku alebo Plesivecku planinu, ale komu sa bude chciet, ak nie je pekne a slnecno?
Tu Kojaticku som spomenul len kvoli tomu blatu, lebo minule som bol smerom hr.Bodon na Temny les ku krizu nad Zl.Banou, ale poviem vam, ze v tom bahne uz aj lesaci zapadavali. Vozia si tam kamene aby urcitymi usekmi presli. Hore na hrad som isiel asfaltom ale po druhej strane v lese som videl krasny chodnicek, myslel som si ze sa po nom vratim, ale zlakala ma ina cesta a to som zavahal. Nabuduce pojdem urcite tym lesom a stupanie je tam celkom slusne a bez blata. Presiel som si aj Kendicky kriz, ale hore su uz velke mlaky zapadane listim ktore su dosova pascou a v jednej som skoncil aj ja. Do Radatic to uz bolo OK, ale zase na kvasnu strasne blato. Teoreticky sucha cesta (bez bahna) je aj z Fricky na chatu Sova
Sevas. Tak ty si tu asi nový. Ta info znacka bola na zemi este v jari a tak som ju aspoň oprel o strom ktorý bol na blízku . a na jar ak este bude spadnuta tak ju upevnim poriadne . neviem ako to tam vyzera , ale v lete to am bolo ako na rubanisku tak som to musel obísť.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
... po asfalte, ze?
Az do soboty su predpokladane zrazky, takze v soboru vecer budeme mudrejsi.
Minuly vikend sme boli Fricku, modru, smer Cierna Hora na zltu, tam niektori (4) zltu a ostatni (3)
Zena, co sa tvari ako manzelka, ale nechce byt ukazovana, je obvykle frajerka
Frajirka bula perši , no a potom manželka