Pišta, dá sa nájsť aj mláčka a trochu blata (sem-tam)...ale je celkom sucho. Boris - 2. marca som pod Striebornou stretol kamarátov (boli pozrieť cesnak v Kojšove). Vraj sa už ukazuje, ale ešte treba týždeň (cca) počkať (mi povedali).
Mlacka mi nevadi ale bahnisko hej - ja skladujem bike v komore medzi kompotmi. I ked teraz uz umyvarka na Sturovej to zlahcuje. BTW Skusil uz niekto umyvarku v Crmeli - (TOLY ?)
pista vsade sucho, obcas sa iba najde nejaka mlacka, ale ziadne bahenne kupele...dnes maly ruzinok, galova, bystra, cez vikend dokonca porac, slovinky, plejsy, turzov, kurtova skala...vsade sucho, obcas nieco sa najde, ale ked pojdes cez tie useky pomaly, nic nehrozi
Tie videa z novej kamery mi nesli pustit viac ako 480p, ide aj viac?, alebo to len mne nejde?
Este som si kukol videjko z Garancneho pojazdu, to vsade jazdis do jednosmerky ako pri kostole v Gelnici.
Rozlíšenie na YT neviem ovplyvniť...už som pozeral všade - nastavenia a.p. Stále len 480....Asi to určujú oni. A tá jednosmerka.......veď ma nikto nevidel...
Z Margecian do Roľovej, cez tunel okolo Marice na most pod hlavnou hrádzou (vrchnej nádrže). Po asfaltke ku hotelu Sivec, doprava cez most a za mostom doľava ku penziónu Bradan. Od Bradanu ide doprava strmo hore lesná cesta okolo chát - žltá turistická značka. Tadiaľ sa dá obísť hlavná zhruba ku Gregorovej studni. Potom kúsok po hlavnej ku krížu a tam odbočiť doprava po teréne cez Pánsky vrch nad Jaklovce a dole do Jakloviec ku benzínke. Po hlavnej do Margecian. Dá sa ísť aj z poľnej doprava okolo Rybárskeho domu ale treba prejsť cez Ružín do Margecian cez železničný most trate na Červenú skalu.
Ahoj Jaro. Aj ja mám na Teba jednú otázku. Na Tvojich videách som videl ako zjazduješ zo Striebornej k ústiu Perlovky po širokej zvažnici až k rodinným domom. Ja by som chcel ísť v opačnom smere. Môžeš popísať nástup na túto cestu. Lebo keď som plánoval trasu podľa mapy lesných ciest, tak zo začiatku Perlovej by mala viesť táto cesta paralelne, tesne nad dolinou ale na satelitných snímkach žiadnu cestu nevidno. Nechcel by som sa tam dlho motať. Vďaka.
Racho - z Máriahuty z autobusovej zastávky ide úzky chodník pomedzi domy ( kolmo na hlavnú smerom za búdku zastávky ). Ďalej sa dalo ísť rovno cez lúku až na tú cestu. Teraz sú tam postavené domy s oplotenými pozemkami a tak to obchádzam po pravej strane po lúke . Ešte pred pár rokmi to bola klasická neudržiavaná čarovná lesná cesta. Z dôvodu ochrany lesa pred požiarom tam vybudovali takú ,,dialnicu " až na Striebornú.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
youtube.com/watch?v=iq_o0-Fsb9w&t=0
youtube.com/watch?v=oT6Td1QbwDw&t=0
youtube.com/watch?v=oJZ6HPrK-Mg&t=0
https://plus.google.com/u/0/photos/105805532066359541288/albums/5992882513562657793
youtube.com/watch?v=GKfKTWH4HkU&t=0
youtube.com/watch?v=4q3fpzafiLo&t=0
youtube.com/watch?v=kCvS2TE4iSo&t=0
Este som si kukol videjko z Garancneho pojazdu, to vsade jazdis do jednosmerky ako pri kostole v Gelnici.