u mňa druhý najkrajší cyklozážitok roku, prvý jednoznačne Ukrajina (škoda že si nebol)
dáme na budúci rok repete aj s hrebeňovkou do L.Tepličky, akurát ŽSR budú musieť upraviť grafikon do Č.Skaly, aby sa tam bolo ráno ako dostať.
Ked clovek bludi v okoli to nevadi, ale ked sa vydam niekam za humna tak je lepsie ist na istotu a uzivat si trasu. No a hlavne aby som sa po navrate nedozvedel, ze stacilo kusok vedla a videl by som cosi uzasne. Zazil som to na Zel am See - bola to nasa prva zahranicna vyprava a nepripravili sme sa dostatocne. vokalvokal dakujem.
pista tak vasa trasa mina tie najkrajsie casti tej cesty
vyhliadky z vapenky, kurtovej skaly, najvrchnejsieho bodu na plejsoch a paradny trail na turzove
nejake fotky pre inspiraciu
Raz, pred viacerými rokmi. som išiel od Gáborovej chaty smerom na Gelnicu po modrej TZ, z ktorej som odbočil smerom dole na Slovenské cechy. Keď som zjazdom vchádzal do hornej časti Slovenských cechov, mal som dojem, že som sa ocitol v polovici 19. storočia, možno dokonca v samotnom roku "meruôsmom".
vokalvokal dakujem za ponuku, ale radsej sa necham naviest gps-om. Je tam obzvlast v uvode velmi slusne stupanie a take uz zvladam dost pomaly. Sice obvykle v sedle ale prilis velky prievan nenarobim. Takze nerad by som testoval tvoju trpezlivost. Asi pred tyzdnom si to odtrpel @laco - tymto dakujem.
pista teraz sa nechcem nikoho dotknut alebo sa niekomu vtierat, ale ja nemam problem ist s hocikym a som ochotny sa prisposobit tempu.
ani samotny Jaro nie je pretekar a vacsinu casu slape najlahsi prevod, ale vobec mi to nevadi, ked som rychlejsi, na kopci pockam, alebo dole pod kopcom pockam,
idem sa vyvetrat a previest doslova...ak chcem celu cestu driet a prist domov spoteny a unaveny, tak idem sam alebo s inou partiou...takze tak.
ved aj teraz, ak poviem, ze sme tu trasu presli za 4 hodiny (37 km) kludnym pomalym tempom, tak to hovori samo o sebe
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
youtube.com/watch?v=YKlJMAvuH_A&t=0
youtube.com/watch?v=IfJ8RUp4gZY&t=0
dáme na budúci rok repete aj s hrebeňovkou do L.Tepličky, akurát ŽSR budú musieť upraviť grafikon do Č.Skaly, aby sa tam bolo ráno ako dostať.
youtube.com/watch?v=owG_WJrlnH0&t=0
youtube.com/watch?v=-HcjygzUbqo&t=0
vokalvokal dakujem.
vyhliadky z vapenky, kurtovej skaly, najvrchnejsieho bodu na plejsoch a paradny trail na turzove
nejake fotky pre inspiraciu
Raz, pred viacerými rokmi. som išiel od Gáborovej chaty smerom na Gelnicu po modrej TZ, z ktorej som odbočil smerom dole na Slovenské cechy. Keď som zjazdom vchádzal do hornej časti Slovenských cechov, mal som dojem, že som sa ocitol v polovici 19. storočia, možno dokonca v samotnom roku "meruôsmom".
ani samotny Jaro nie je pretekar a vacsinu casu slape najlahsi prevod, ale vobec mi to nevadi, ked som rychlejsi, na kopci pockam, alebo dole pod kopcom pockam,
idem sa vyvetrat a previest doslova...ak chcem celu cestu driet a prist domov spoteny a unaveny, tak idem sam alebo s inou partiou...takze tak.
ved aj teraz, ak poviem, ze sme tu trasu presli za 4 hodiny (37 km) kludnym pomalym tempom, tak to hovori samo o sebe