"Martincania" (nie Martania) organizuju bikovy tyzden na Sicilii. Cena za dopravu (klima autobus s privesom na bike), apartmanove ubytko, 7 noclahov a plna penzia za 11.500Sk. Termin od 14.07.2008. Martincania su vraj 20-ti, kosicania su zatial 12-ti, potrebujeme naplnit autobus (40 az 45 miest). Kosice, Presov, SNV, Poprad atd. hlaste sa, alebo aj ine regiony.
Bud autobus naplnime, alebo bikujeme doma.
V blizkosti je Etna s cca 3000m n.m. - ten vyslap a nasledne zjazd stoji za to.
Je tam halda kopcov - vid satelitne snimky na googlemaps.
Z foristov sme zatial isty (o ktorych viem, Muffin a ja)
"Martincania" (nie Martania) organizuju bikovy tyzden na Sicilii. Cena za dopravu (klima autobus s privesom na bike), apartmanove ubytko, 7 noclahov a plna penzia za 11.500Sk. Termin od 14.07.2008. Martincania su vraj 20-ti, kosicania su zatial 12-ti, potrebujeme naplnit autobus (40 az 45 miest). Kosice, Presov, SNV, Poprad atd. hlaste sa, alebo aj ine regiony.
nemas nejake blizsie info o tejto "akcii", alebo nejaky link, alebo hocico ine
kontaktna osoba je Marian Vajda, Martin - 0905 695 533, mail [email protected].
Cislo uctu: 6446660/5200 banka OTP Martin. Po zaplatení zalohy dostaneme potvrdenie, preto by bolo dobre spracovat zoznam zaujemcov, aby to nemusel posielať osobitne vela ludom.
zálohu treba zaplatiť čo naskor - min. 30% ceny cca 3 - 4000,- Sk
14.9. ako termin odchodu Dost nestastny datum. Ak dobre pocitam a velmi optimisticky predpokladam, ze sa na Siciliu dorazi este v ten isty den v noci (prespatie z nedele na pondelok uz v apartmane), tak to znamena, ze navrat na Slovensko je v pondelok nadranom resp. cez den (22.09.) a to znamena, ze si clovek musi nezmyselne minut dalsi den dovolenky navyse... (namiesto toho, aby sa odchadzalo v piatok vecer).
sme tam a spat, fotky dozrievaju vo vyvojke a ustalovaci.
som zvedavi kto stihne report skor, ja alebo muffin,
pri jeho cca 1.000 cvaknutych zaberoch som zlahka vo vyhode
V kazdom pripade uvodny poznatok:
bikovanie v terene znacne obmedzene oploteniami, ale tie SICILIAAAANKY
a more ....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nemas nejake blizsie info o tejto "akcii", alebo nejaky link, alebo hocico ine
ved ju mas priamo pred nosom, 5,5cm pod avatarom a 10cm napravo od neho
nanajvys tak 3
a v charley-ho 1. sprave to tak bolo
som ja dobra truba, posielam
http://www.kudrna.cz/publik_syst/ctihtm ... ?what=1065
cena je nizsia - 9500 Sk
to by som stihal aj cyklozraz v Poracskej doline
kontaktna osoba je Marian Vajda, Martin - 0905 695 533, mail [email protected].
Cislo uctu: 6446660/5200 banka OTP Martin. Po zaplatení zalohy dostaneme potvrdenie, preto by bolo dobre spracovat zoznam zaujemcov, aby to nemusel posielať osobitne vela ludom.
zálohu treba zaplatiť čo naskor - min. 30% ceny cca 3 - 4000,- Sk
Maju aj svoju www stranku, http://www.jasenskadolina.sk/fatrabike/ ale je tam dost malo informacii.
odchod je 14.09. - v piatok
teraz neviem komu zaslat reklamaciu - vyrobcovi nasho firemneho kalendara alebo mojmu optikovi
som zvedavi kto stihne report skor, ja alebo muffin,
pri jeho cca 1.000 cvaknutych zaberoch som zlahka vo vyhode
V kazdom pripade uvodny poznatok:
bikovanie v terene znacne obmedzene oploteniami, ale tie SICILIAAAANKY
a more ....