Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Skúsili ste už spinning?

Anketa bola ukončená dňa 21.03.2007 - 23:52:32

Áno, ale nebavilo ma to! 19% [ 5 ]
Áno, podlahol som tomu! 12% [ 3 ]
Áno, ale beriem to len ako nutné zlo! 15% [ 4 ]
Nie a ani sa na to nechystám! 42% [ 11 ]
Nie, ale zaujalo ma to a chystám sa vyskúšať! 12% [ 3 ]
Celkový počet hlasov : 26
:) toto vyzera ako prva skusenst. to je zvyk ... Ja si ted budem musiet zvykat na inu polohu bajku, mal by som ist robit instruktora :)

Joooj ... to bude plna sala babeniek ... :)
Dutch: tam sa bude treba objednavat mesiac dopredu ... :)

Tak toto bolo mile :D ... dost som sa pobavil...
Zobraziť komentár 13.12.2007 - 19:24:40
00
tak druhá skúsenosť:

1. hudba lepsie sadol som na stroj mimo priameho natocenia reprakov
2. vladal som o poznanie viac - menej som si nakladal zataž
3. total chrtenie mi uz tak nevadilo - suvis s bodom č.5
4. uvidime
5. neporovnaqtelny zazitok s minulym tyzdnom :P

Nebojte sa ... nebudem takto rozoberat kazdu absolvovanu hodinu

O bode c. 5 nas kludne mozes informovat pravidelne, slovom aj obrazom :twisted:
Zobraziť komentár 14.12.2007 - 23:58:41
00
mno, minule som bola s lagondom na tom spinneri (ad 5). :oops:

priatelia, bud si davam male vahy, alebo to so mnou nic nespravilo. este som si na zaver (10min vyslapanie) zavalila tazku vahu a cisty chrt :oops:
dneska ideme s lagondom a jezusom zas, a necham sa prekvapit ci sa unavim, alebo nie jak minule :wink:
to Lubo š. : ak nechodis behat (napr horsky beh), alebo podobne cisto aerobne sporty (napr bezky), tak to moze byt na nieco dobre. ja chodim v zime pravidelne vikendy na bezky a tento spinner som vobec necitila. Zadychala som sa, to je jasne, ked si hned na uvod zatiahnes brzdu na silno. Ale nohy nic. Dnes skusim ist vacsmi natazko a dam ti potom vediet :wink:
Zobraziť komentár 19.12.2007 - 08:42:58
00
Tak by ste mohli uviest aj ako prebieha taka hodina v instruktorskej rovine. Ja mam taky stroj doma 6 rokov a na hodine spinnigu some este nebol.
Zobraziť komentár 19.12.2007 - 13:21:14
00
zvyčajne ma inštruktor svoje vlastne CD, niekedy dokonca vhodne na hodinu spinningu, prvych 10 minut je zahrievacich a potom ti povie, nech si pridas zataz, potom este väcsia-akoze kopec a nasleduju cviky: z biku, potom striedanie poloh dva, tri, tusim dva je v stoji a drzis sa rajdov a trojka je ked sa drzis "rohov". niektori instruktori pridavaju rozne cviky, posledne minuty su taktiez na vyslapanie a nakoniec sa popretahujes okolo spinnera, take uvolnovacie cviky. sam instruktor upozornuje, kedy sa napit a tak.. prvy krat je to zaujimave a narocne, no potom si hned zvyknes.. a mozes slapat aj so zatvorenymi ocami :wink:
Zobraziť komentár 19.12.2007 - 13:31:18
00
No skor ma to zaujimalo, ci ponukaju nieco sofistikovanejsie. Ako badam, o nic som neprisiel. Akurat, ze uz ma to tak nebavi na tom sediet. Rozmyslam sa po 9 rokoch vratit aj do posilovne, nejako priberam na vahe. :lol:
Potrebujem zmenu.
Zobraziť komentár 19.12.2007 - 18:09:29
00
mno, minule som bola s lagondom na tom spinneri (ad 5). :oops:

priatelia, bud si davam male vahy, alebo to so mnou nic nespravilo. este som si na zaver (10min vyslapanie) zavalila tazku vahu a cisty chrt :oops:
dneska ideme s lagondom a jezusom zas, a necham sa prekvapit ci sa unavim, alebo nie jak minule :wink:
to Lubo š. : ak nechodis behat (napr horsky beh), alebo podobne cisto aerobne sporty (napr bezky), tak to moze byt na nieco dobre. ja chodim v zime pravidelne vikendy na bezky a tento spinner som vobec necitila. Zadychala som sa, to je jasne, ked si hned na uvod zatiahnes brzdu na silno. Ale nohy nic. Dnes skusim ist vacsmi natazko a dam ti potom vediet :wink:

Trosku budem bonzovat. :) Dnes to Danke slo. Dokonca aj instruktor skonstatoval, ze prvy krat videl uplne vystupenie zo spinnera pocas "jazdy". :lol: Ale aby som len neohovaral, tak ja som od toho vystupenia tiez nemal daleko, ja som ho pre zmenu dostal na chvilku "na predne". :twisted:

Ale inak dobre bolo. Prisiel som sice snad ako vzdy neskoro a kedze som nestihal, tak som sa zbalil do dvoch Tesco igelitiek, ale hlavne ze som si to odslapal bez vody, kedze som nevedel, ze maju take vymozenosti ako drziak na flasu. :lol:
Zobraziť komentár 19.12.2007 - 23:32:14
00

Trosku budem bonzovat. :) Dnes to Danke slo. Dokonca aj instruktor skonstatoval, ze prvy krat videl uplne vystupenie zo spinnera pocas "jazdy". :lol: Ale aby som len neohovaral, tak ja som od toho vystupenia tiez nemal daleko, ja som ho pre zmenu dostal na chvilku "na predne". :twisted:

Ale inak dobre bolo. Prisiel som sice snad ako vzdy neskoro a kedze som nestihal, tak som sa zbalil do dvoch Tesco igelitiek, ale hlavne ze som si to odslapal bez vody, kedze som nevedel, ze maju take vymozenosti ako drziak na flasu. :lol:

ci blaho, dobre sme si zahopkali tentokrate... ale musim uznat, ze sme zaiskrili viacerymi indicentmi, vytvorili sme taky kutik Total Mantinel, to tam chlapci este nemali ... muhehe, si spomen tie lagondove zvuky ked sa strečoval :lol: :lol:

Naposledy upravil dana dňa 20.12.2007 - 11:41:29, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 20.12.2007 - 11:35:19
00
Ja som bol dnes ráno. Ako rozlúčka s tohtoročným Spinningom na Zochovej to bol celohodinový Uphill.
Zobraziť komentár 20.12.2007 - 11:39:33
00
vidím že tam z toho robíte dobrú comedy :lol:
Zobraziť komentár 20.12.2007 - 15:35:43
00
Je fajn precitat si nazory od viacerych, pretoze ja sa uz spinningu venujem ako instruktorka , ja osobne si myslim, ze spinning cez zimu je na kondicku uplne v pohode, zavisi aj od toho ako su hodiny postavene ci je trening frekvencny, na zataz atd........., a urcite je vhodne to kombinovat aj s inymi sportovymi aktivitkami :D , ale musim uznat, ze na jazdu v terene sa to nechyta !!! :oops:
Zobraziť komentár 19.03.2008 - 12:17:45
00
no moje dojmy po tretom mesiaci su uplne ze super. momentalne chodim cca 3-4 hod tyzdenne, s tym ze v piatok mavam dvojhodinovku. Neviem kto od toho co ocakava, ja to beriem jednoznacne ako trening. velmi vela zalezi na instruktorovi, ak je to len masovka a nic neporadi iba sa clovek vytrapi a nic to neda, tu v PN je male centrum a mne uplne vyhovuje. vedie to babenka a asi nieco precitala o trenovani podla frekvencií. na zaciatku som chodil na priemer za hodinu cca 155 +- (velka hovadina) a ked mi poradila co a ako, zrazu som zacal posilovat nohy. Teraz chodim tak 135 priemer, Clovek sa uci cely zivot. Prave tento vikend som si dal doslovne taky sprint hore na Havran no a neda sa porovnat.
A to vsetko pretoze som na Horalovi musel aj rovinku tlacit. :-D
Zobraziť komentár 19.03.2008 - 12:48:17
00
Je fajn precitat si nazory od viacerych, pretoze ja sa uz spinningu venujem ako instruktorka , ja osobne si myslim, ze spinning cez zimu je na kondicku uplne v pohode, zavisi aj od toho ako su hodiny postavene ci je trening frekvencny, na zataz atd........., a urcite je vhodne to kombinovat aj s inymi sportovymi aktivitkami :D , ale musim uznat, ze na jazdu v terene sa to nechyta !!! :oops:

a preco sa to na teren nehyta??? :lol: , vies nejaky priklad :lol:
Zobraziť komentár 19.03.2008 - 14:46:02
00
a preco sa to na teren nehyta??? :lol: , vies nejaky priklad :lol:

mas na mysli nieco konkretne??? :evil:
Zobraziť komentár 19.03.2008 - 14:48:59
00

mas na mysli nieco konkretne??? :evil:
ved ty vies moc dobre na co narazam :evil:
Zobraziť komentár 19.03.2008 - 14:50:31
00
keyboard_arrow_up